Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu

sade bir soda alın,gazı biraz kaçınca buz küplerine doldurun.her gün bir tanesini göz altlarınızda gezdirin.bir ara pek morluğum olmamasına rağmen bunu yapıyordum,bildiğin bembeyaz olmuştu tavsiye ederim ama her gün düzenli bir şekilde yapın.
Bunu kesinlikle deniycem Hoppa

Bendede var. Herseyi denedim.
Patates, kremler, salatalik felan fistan.
Su aralar cig patates iyi geliyor galiba, ama oyle wow etkide goremedim. Bu tavsiyeyide deniycem. Bi umit.

Bunu kesinlikle deniycem Hoppa
çok zaman oldu tam hatırlamıyorum ama sanırım her küpün içine bir iki damla da limon sıkıyordum.düzenli uyguladıktan sonra sonucu buraya da yazın da nasıl etkisi oldu öğrenelim :KK66:

çok zaman oldu tam hatırlamıyorum ama sanırım her küpün içine bir iki damla da limon sıkıyordum.düzenli uyguladıktan sonra sonucu buraya da yazın da nasıl etkisi oldu öğrenelim :KK66:

Aklimda kalsin bu konu tekrardan gelir yazarim sonuclari burya. Hemen simdi deniycem tarifi.

Ester c vitamini içiyosun, c vitamini serumu kullanıyosun, göz kreminin içine katarak ya da tek başına nar çekirdeği yağı sürüyosun göz çevrene

Kr tavsiye etmem çoğu kuruluk yapıyor göz alti için o da erken kırışıklıga davetiye çıkarıyor. Ne yapman gerekirse aslında birkaç şey önerebilirim. Ama maalesef bunları her gün yapman gerekecek. Çaresi tamamen yok. Bana etki.edenleri ise bir buzlugun içine su yerine maden suyu koy bunu yüzünde gezdir. Hemen eriyor zaten. Birde Yeşilçay posetini her gün yüzünde gezdir.Yesilcay bulunmaz bir nimet gerçekten. Birde iki günde bir yumurta kahve karışımı yap. Her gün yapman lazim. Yoksa.ertesi gün yine ayni.

Kr tavsiye etmem çoğu kuruluk yapıyor göz alti için o da erken kırışıklıga davetiye çıkarıyor. Ne yapman gerekirse aslında birkaç şey önerebilirim. Ama maalesef bunları her gün yapman gerekecek. Çaresi tamamen yok. Bana etki.edenleri ise bir buzlugun içine su yerine maden suyu koy bunu yüzünde gezdir. Hemen eriyor zaten. Birde Yeşilçay posetini her gün yüzünde gezdir.Yesilcay bulunmaz bir nimet gerçekten. Birde iki günde bir yumurta kahve karışımı yap. Her gün yapman lazim. Yoksa.ertesi gün yine ayni.
Aslında yeşil çayı bi ara denedim. Sonra bıraktım pek bi etkisini göremedim

Ev

evet turk kahvesi. bu arada kesin çözümü yok bende uğraşıyorum. birde sivilceler çıktı zaten
Ya ben sivilceler için bi garnierle niveanın maskesini yapıyorum. Arada gül suyu pudra yapıyorum ve her gece yatmadan limon sürüyorum iyi geliyo.

Arkadaşlar benimde göz altımda morluklar var. Ben lens kullanıyorum acaba ondanda olabilir mi

Asidi kaçmış sodayı dondurup uyguladım 4 gündür uyguluyorum iyi geldi hepsi gitmedi ama daha iyi şuan

Back
X