- Konu Sahibi karazeytin
-
Cnm face varsa özelden msj at.. Oraya göndereyim krem ve serumların fotolarını.. Cepten ekleyemedüm buradaki sayfaya..bu arada ilgilenirsen birisi gece birisi gündüz kremi.. Serum zaten ikili sıkınca elini iki türlü serum geliyor.. Onuda kesinlikle krem sürer gibi sürmeyeceksin. Parmak uçlarınla nasıl anlatsamki şimdi :))) böyle tıp tıp vuracaksın fare yürür gibi.. Morluklar için böyle yapman gerekiyormuş.. Cilt uzmanı aynen böyle tembih etti :) anlam 2 haftada görmüş
Farkı.. İnşallah sendede işe yarar
Su kremin adini sanini bizle de paylasin nolurrr. ayni sorunu yillardir ben de yasiyorum. ins bu kremler derdimize derman olur :)
Su kremin adini sanini bizle de paylasin nolurrr. ayni sorunu yillardir ben de yasiyorum. ins bu kremler derdimize derman olur :)
Şimdi yeni albüm oluşturucam..herkeze açık.. Fotosunu çekip ekleyebilirmisin buraya.. Geri sileyim albümü.. Hemen hazırlıyorum bu arada yanlış anlamsın kimse lütfen, kremlerin okunuşu klarens eğer bilmeyen varsa diye yazıyorum
Süper canım işe yarıyor diyordun hemen alıp kullanmaya bsşlıyorum. Umarım bende de işe yarar.yan etkîsi de yoksa tamamdır:))
Lovehurts canım sen de başla atnı sıkıntı varsa sende de inşsllah hepimize iyi gelir
Süper canım işe yarıyor diyordun hemen alıp kullanmaya bsşlıyorum. Umarım bende de işe yarar.yan etkîsi de yoksa tamamdır:))
Lovehurts canım sen de başla atnı sıkıntı varsa sende de inşsllah hepimize iyi gelir
Benim morluklar öyle böyle degil, baya kapkara resmen
capoeira, paylastigin resimdeki bi krem gece kremi, digeri gündüz kremi, peki ortadakini ne zaman kullanmak gerekiyor?
ablanin kullanim oncesi sonrasi fotosu var midir acaba ya, görsek bize de umut olsa.
Karazeytin ins ben bunu almanyada bulabilirim, var midir bi eczaneye sormam lazim.
Cnm o serumu sabah akşam kremden önce kullanıorsun.. Serum ikili tek şişe ama iki bölümden oluşuyor.. Ayyy ablam beni öldürecekkk.. Foto ekliycem ne kadar net bilmiyorum ama hanımlar bir saat sonra albümü silecem tmm
kremleri kullandiktan 2 hafta sonra dedigin resimde morluk kalmamis resmen ya. gercekten bu kadar etki ediyor mu bu kremler
Ablana bu kremleri doktor mu tavsiye etmisti canim, yoksa kendi arastirarak mi bulmustu? Ben de yan etkisi olmasindan korkuyorum.
kızlar hangi krem onlar bana da bana da söyleyin ya aynı keşler gibiyim
bide uyku sorunum var iyice kötü görünüyo göz altlarım
kremlerin markasi CLARINS mis canim. kremleri tavsiye eden arkadasin profiline bakarsan orda kullanan ablasinin öncesini sonrasini paylasmis. degisimi görmek acisindan iyi oluyor.
gördüm şimdi fotoları canım
güzel sonuç gözüküyo inşallah bizde de yarar
İnşallah cnm yaa., türkiyede var mış o kremler şimdi buldum.. Onlarıda ekleyeyim bakın isterseniz
biri gece biri gündüz kremi demişsin galiba da o serum ne oluyo canım onu tam anlamadım
bence dolgu aşağıdaki damarlarla deri araşına enjekte edildiğinden sonuç verebilir.
o morluğun sebebi göz altı derimizin ince olması sebebiyle damar dokusunun belli olması.
ee araya dolgu girmek suretiyle damarla deri arasına mesafe konursa morlukların görünümü de hafifleyebilir..
bence yani..
bu arada karazeyincim o dr ankarada sanırım, chunli nin dru yani.. ama uygulama çok başarılı geldi bana
doktor istanbulada geliyormus kızlar ara ara zaten chunli istanbulda diye biliyorum benbirde krem olarak Shiseido İbuki serisi tedavi ediyormu bilmiyorum ama ben denemek için kullanmıstım o anda gözaltım aydınlanmıstı çevrenizde Shiseido satan biyer bulursanız denemek istediğnizi söyleyin deniyin derim zaten japon markası ve hepimiz biliyoruz japonlar beyazlaşmak ugruna heryolu deniyorlar ve oldukça da basarılılar :))
evet o da uygulatmaya ankaraya gitmişti sanırım.ibukiyi birkaç kişiden daha duymuştum aslında ama denemedim hiç. bir de kremlerin böyle sorunlarda çok sonuç vermediği kanısındayım artık tabi ön yargılı olmamak gerek, aklımda bulunsun bir deneyeyim
bunun dışında göz altı morluklarında (görece) çok etkili bir krem de neostrata bionic eye cream
ben suana kadar tedavi eden bi krem bulamadım acıkcası ama kremlerin içinde bulunan inci toz vs bunlar gecici olarak aydınlatıyor kalıcı olması için ısık dolgusunu düşünüyorum ama cesaret edemiyorum dolgu ya topaklanır kalırsa diye
ben suana kadar tedavi eden bi krem bulamadım acıkcası ama kremlerin içinde bulunan inci toz vs bunlar gecici olarak aydınlatıyor kalıcı olması için ısık dolgusunu düşünüyorum ama cesaret edemiyorum dolgu ya topaklanır kalırsa diye
Şimdi yeni albüm oluşturucam..herkeze açık.. Fotosunu çekip ekleyebilirmisin buraya.. Geri sileyim albümü.. Hemen hazırlıyorum bu arada yanlış anlamsın kimse lütfen, kremlerin okunuşu klarens eğer bilmeyen varsa diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?