- Konu Sahibi karazeytin
-
Aynı sorunu yaşıyorum.İki burun ameliyatımdan sonra göz altı morluklarım kalıcı oldu bir miktar maalesefarkadaşlar göz altı morluklarım çoğaldı ve bu durumdan çok rahatsızım.:2: benimle aynı sorunu yaşayıp da tedavi gören arkadaşlar nasıl bir yöntem uygulandı? bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım.
ben dolgu ya da botoks düşünüyorum ama zararı var mıdır tedavi süreci nasıl ? bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
arzumm benim çökmeden ziyade morluklar varAynı sorunu yaşıyorum.İki burun ameliyatımdan sonra göz altı morluklarım kalıcı oldu bir miktar maalesefÜçüncü ameliyatımı oldum biliyorsun,henüz iki ay olmadı ama sürekli kapatıcı ile kamufle etmeye çalışıyorum.Doktorumun önerisi ile Arnıca Kremi kullanmaya devam ediyorum.Zamanla biraz daha azalacaktır muhakkak ama tamamen yok olacagınıda sanmıyorum..
Üç hafta kadar önce cilt bakımı yaptırmıştım Hasan beyin muayenehanesinde biliyorsun.Cilt bakım uzmanı aslında kremlerin ve kulaga mantıklı gelmeyen tüm işlemlerin fasa fiso olduğunu söylemiştiIşık dolgusu,yok renk açıcı lazer işlemleri falan.. Dermaroller ile bir miktar sonuç alınabilir ama garantiside yok dedi.İstersen bir ay sonra yapabiliriz dedi ama Hasan bey pek sıcak bakmadı Göz altında çökme varsa dolguyu öneririm ama..
İlerleyen zamanlarada doktorumun kontrolü ve önerileri ile olabilecek müdahaleleri ve tavsiyelerini bu konu başlıgı altında paylaşırım muhakkakNetten buldugum bir bilgiyide paylaşayım burada izninizle
Alıntıdır:
Genetik faktörler, kilo alıp verimi yada çeşitli sağlık sorunları sonucu oluşan gözaltı morluklarına ve vücudun su tutmasından veya yaşlanmadan kaynaklanan göz altı torbalarına, dermaroller ile müdahale etmek mümkündür. Dermaroller, göz altında gezdirilerek göz altı derisini uyarır ve yenilenme başlatır. 3 haftada bir kullanım neticesinde 4-5 aylık kısa bir sürede göz altı morluklarında ve torbalarında gözle görülür etki sağlanmış olur. Daha canlı daha diri ve sağlıklı göz yapısına kavuşulur.
Göz altı derisi zaten en ince yerdir.Krem sürerken bile çok nazik sürmek gerekir o bölgeye.Botox ile olacak iş değil bence,olsa doktorumda bana bu konuda bilgi verir tavsiye ederdiarzumm benim çökmeden ziyade morluklar vardediğin gibi burun ameliyatı da bunu daha belirgin hale getirmiş olabilir.
sence botoks işlemi de morlukları yok gösterir mi . onu bilemedim. hiç botoks yaptıran yok mu acaba? emre bey bana aslında herkes de var ama senin oradaki derin biraz ince olduğu için belli ediyordur demişti. aklıma ordan geldi botoksla deri kalınlaşmış olur mu sence canım? acil bu konuda çözüm bulmam lazım çok belirginleşti:18:
Göz altı derisi zaten en ince yerdir.Krem sürerken bile çok nazik sürmek gerekir o bölgeye.Botox ile olacak iş değil bence,olsa doktorumda bana bu konuda bilgi verir tavsiye ederdi
Çok kafaya taktıkçada iyice insan dert ediyor tabi.Herkesde var doğru,ama her zaman bizimki daha fazla gibi geliyor dimi
Basur ilacımıyok yok gerçekten benim fazlalaştı. cildime ben hiç fondöten falan sürmem ama bazı durumlarda sadece o göz altına kapatıcı sürüyorum. o da komik duruyor. başka tarafta kapatıcı olmayınca direk sırıtıyor bence. o yüzden kapatıcı sürmem de benim için aynı ha morluklar görünmüş ha kapatıcı offff bu aralar bu konuda bayağı takıntılı oldum. nasıl bir yöntem uygulanması gerekir hiç bilmiyorum.basur ilacı da etkili diyorlar ama ne kdr doğru bilemedim :))
yok yok gerçekten benim fazlalaştı. cildime ben hiç fondöten falan sürmem ama bazı durumlarda sadece o göz altına kapatıcı sürüyorum. o da komik duruyor. başka tarafta kapatıcı olmayınca direk sırıtıyor bence. o yüzden kapatıcı sürmem de benim için aynı ha morluklar görünmüş ha kapatıcı offff bu aralar bu konuda bayağı takıntılı oldum. nasıl bir yöntem uygulanması gerekir hiç bilmiyorum.basur ilacı da etkili diyorlar ama ne kdr doğru bilemedim :))
Ablamın kullandığı kozmetik bir krem var.. Yarın sorar sana yazarım.. Şimdi hiç kalmadı morluğu.. Ondaki morluk öyle kapatıcıyla yada makyajla kapanacak gibi bir morluk deildi.. Uzuuuun süredir mal kullananlar gibi töbe töbe :)) valla güzellik salonlarına gidiordu her ay bir umut ama yokkk.. Bu kullandığı şey geçirdi .. Ne olduğunu yazarım :)
Basur ilacımıKız Allah iyiliğini versin valla,hiç duymamıştım bak ben bunu neyse yeni bilgiler edinirsek haberleşelim
Ay valla varsa öyle birşey süpper olurAblamın kullandığı kozmetik bir krem var.. Yarın sorar sana yazarım.. Şimdi hiç kalmadı morluğu.. Ondaki morluk öyle kapatıcıyla yada makyajla kapanacak gibi bir morluk deildi.. Uzuuuun süredir mal kullananlar gibi töbe töbe :)) valla güzellik salonlarına gidiordu her ay bir umut ama yokkk.. Bu kullandığı şey geçirdi .. Ne olduğunu yazarım :)
Ay valla varsa öyle birşey süpper olurMerakla bekliyoruz mor göz altları olarak
Basur ilacımıKız Allah iyiliğini versin valla,hiç duymamıştım bak ben bunu neyse yeni bilgiler edinirsek haberleşelim
göz altı morlukları için ısık dolgusu yapıyorlar kızlar güzellik uzmanları yapıyor ama deneyimli biri olması sart suan fiyatlarıda yapılan yere göre değişiyor 800-1200 tl arası
ben duymustum hatta salma hayek kullanıyordu gazetelerde filen hep cıkmıstı bi dönemeczaneye gittim almak için ordaki kadın beni bi güzel fırcaladı ddf bi kremini verip postaladı :)))
ışık dolgusu evet çok duydum ama yaptıranı aradaki farklarıyla görmek isterim . bir de dediğin gibi yaptıracağın yer çok önemli. çevremde de yaptıran yok maalesef. zaten ilerde kesin bir güzellik salonu açacağım :)
ben de çoğu kişi de duydum ama ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum. doktor tavsiyeli olması şart. deriye zarar verirse heleki çok hassas bir bölge tırtım doğrudu:18:
istanbulda ışık dolgusu tavsi,yesi olan var mı acaba?
http://www.chunlibeauty.com/2013/02/teosyal-redensity-ii-goz-alt-isk.html
ben bu bayanda gördüm sanırım dr u istanbula da geliyor yazıyı oku belki ilgini ceker :))
kızlar ışık dolgusu juvadermde falan vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta chunli var ya blogger o yaptırmıştı diye hatırlıyorum o dolgudan bahsediyorsunuz değil mi?
ben de düşünüyorum, morlukları kapamada da bir miktar etkiliymiş diye okumuştum bir yerde ya da görüştüğüm plastik cerrahlarda biri söylemiş de olabilir çok net hatırlamıyorum.
yeni bir şey öğrenirseniz diye takipteyim ben de..
biri bitiyor biri başlıyor değil mi bucumm:) hadi hayırlısı bakalım göz morluklarına da taktık umarım güzel sonuç getirecek şeylere bulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?