Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarımdan kurtulamıyorum!

Ben hamilelikten önce amway in artistry ürününlerinden kullandım. 4-5 günde bile farketmişti. Ama 2 hafta kullanmamışımdır. O yüzden hemen eskiye döndü.

En az 2 hafta düzenli kullanmak gerekiyor. Böyle kullandığınız halde mi geçmedi?
Ben uzum süre kullandım krem ama geçmez genetik olunca doktor da aynı şeyi söyleyince bıraktım herseyi stikten başka çare yok

Kok hucre tedavisi ile gectigini duymustum. Bu yeni bir uygulama. Karin bolgesinden yada ust bacak yaglarindan alinan yararli yaglar gozaltina enjekte ediliyor. Ve morluklar geciyor. Kesin cozum yani. Ama tabi yeni oldugu icin cok iyi arastirlmasi lazim .

Demir eksikigi yada böbrek sorununuz yoksa bitkiler çözüm olur bence ama demir eksikliği varsa mesela bende vardı ne zaman düzenli Dr kontrolünde demir hapi kullanmaya başladım yok oldular 10 günde ..

Yıllardır bunla uğraşıyorum ama yok gitmiyor. Ben de kabullendim artık.

Genetikse kozmetikten fayda bekleme ama yorgunken uykusuzken artiyosa hic degilse en aza indirebilirsin yves rocher 7.9 serisini tavsiye ediyorum

cnm göz altı morlugu genetıktır dıye bılıyorum fakat kozmetık urunlerle kapatabılırsın ancak..sana kryolan markasının dermacolor serisini öneriyorum suda bıle çıkmıyor tavsıye ederım

cnm göz altı morlugu genetıktır dıye bılıyorum fakat kozmetık urunlerle kapatabılırsın ancak..sana kryolan markasının dermacolor serisini öneriyorum suda bıle çıkmıyor tavsıye ederım

Bende morluk değildi özellikle bir tarafta çizgi şeklinde damar belli oluyor. Bu da çok kötü bir görüntü. Sürekli kapatıcı kullanıyorum. Bir kaç doktora gözüktüm. Plastik cerrah lazerle yakılabileceğini söyledi. Ama cilt doktoru riskli olabilir yaptırma dedi. Verdiği tavsiye ise kilo alırsan daha az belli olur oldu :(

Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Üzüm çekirdeği yağı göz çevrenizin sıkılaşmasını ve böylece torba görünümünün azalmasını sağlar.morluklar içinde nar çekirdeği yağını 14 gün yani iki hafta düzenli olarak kullanın.Bende bayağı işe yaradı.:KK66:

Kızlar size tavsiyem sıradan olacak ama denenmiştir. Ben bundan bir ay önce hastanede yattım gözden tedavi gördüm halen de tedavim devam ediyor. Benim gözaltlarım herkesin ilgisini çeker sarısın olmama rağmen bi ayrı mordur.Resimde de belli oluyor mu bilmiyorum. Ama sunu farkettim herkes de farketti.Gece 12 uyu sabah kalk valla cilt de kendine geliyor :) Normalde insanlar su iyi geldi bu iyi geldi der benim cildim vucudum herşeyim çok nankör hiçbişey yaramıyor ama gözü yormamak lazım.Kornea ülseri oldum ben. Ekrana fazla bakmak gözkırpma olayını azaltıyor.Gözümüz kırpınca kendini temizliyor havada göremediğimiz tozlar yapışıyor göze.Onun dısında gözünüze ne elinizi sürün nede bişey. İnternette kırmızı ruj süren gördüm gözaltına geçirdiği söylendi ama temel sebebi düzensiz ve geç uyku
Çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda iyi olursunuz İnşALLAH. ÇOK haklıısnız.evet arkadaş çevremde de var.ne yapsalar olmuyor.her şeyi deniyoruz bakalım.gerçekten uyku dediğiniz gibi çok önemli.ama kaliteli uyku.

Merhaba. Zaten genlerden gelen bir şey bu birazda, bir de üstüne hamilelik, doğum ve yorgunluk derken fena haldeyim. Bunun kesin ve hemen sonuç verebilecek bir yöntemi yok mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun.bebeğinizi güle güle sağlıkla büyütün.Öncelikle genetik değilse dr.a görünün derim. genetik olunca zor ama beslenme düzeni,özellikle de c ve e vitamin desteği
( dr.kontrolünde)soğuk suyla kompres,düzenli uyku (şu anda sizde mümkün değil) azaltır...

Lr zeitgard eye cooler diye bir ürün var çok çok faydasını gördüm

Back
X