Merhabalar.28 yaşındayım.genetik olarak göz kapağımda fazlalık ve göz torbası sorunum vardı.Çok abartılı deillerdi ama beni rahatsız ediyordu.1buçuk ay önce göz kapağı ameliyatı oldum ve çook memnunum.5 gün öncede göz altı torbalarım alındı.En büyük korkum bakışlarımın olumsuz anlamda deişmesi.Şuan şişliklerim epey azaldı.Yarın bandaşlarım çıkıcak ve üç aşşağı beş yukarı bişeyleri anlarım sanırım.Sonucu burdan yazıcam.Göz kapağı ameliyatından sonra gözlerim çok güzelleşti fotoma profilden bakabilirsiniz.iyileşince yeni resimlerde paylaşırım.Bana güzellik merkezleri dahil herkez göz altı ameliyatı olma dedi ama ben kendi mutluluğum için oldum.Ameliyat ile ilgili detayları sorabilirsiniz.
Çok fark etti 38 yaşımdayım
slm Cuma gunu oldum ayin besinde.yurt disindayim.cok şişti ama hic agri yok.alt ve ust ayni zamanda oldu.henuz bisi belli degil.cok sis mor kirmizi korkunc gorunuyorum.yarin kontrol var persembe dikisler alinacak.ilk iki gun cok buz koymadim ondan sistigini dusunuyorum ve egildim kalktim.hala torbalar var gibi duruyor.ama odemde olabilir.son durumu yazacagim.sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Ben de göz altı torbalarımı dün aldırdım. Çok araştırdım ve geri dönüş bulamadım. O yüzden gelip deneyimlerimi paylaşmak istedim. Genetik torbalanmam var. İzmirde doktorumuzu da sitede aynı ameliyatı olan arkadaşlardan aldım ve önce annem 3 hafta sonrası da ben oldum. İnanılmaz memnunum daha 28 saat kadar geçmesine rağmen göz şeklim aynı ve ameliyat şişlikleri bile torbalarımdan az. Dikişlerim ise içten yapıldı. Annemin ki kirpik dibinden , benimkiler ise scar oluşumu ihtimaline karşı cilt tipimden dolayı içten yapıldı. Annemin 3 haftayı geçtiği için hem göz üstü hem altı geçti iyileşti. Adeta 10 yaş da gençleşti. Yüzünde ki yorgun ifade de geçti ve dinç bir görünüme kavuştu. Dün 2 civarı genel anesteziyle ameliyat oldum. Kendime gelmem 5 i buldu. Anesteziye karşı çok hassasım. 7 de evdeydim. Gözlerde hiç ağrım yoktu sadece boğazımda ve ciğerinde vardı. Nefes için konulan boru tahriş etmiş heralde. Bugün de 2 saatte bir buz koyuyorum ve dik uzanıyorum. Ağrım yok. Bandajlar kaşındırmasa hiç bir sorun yok. Göz şeklim aynı ona çok seviniyorum. Şişliklerim de bu hafta sonuna doğru iyileşir
Canım Ekol hastanesi Fatih Uygura oldum. Gözüken bir morluk yok şu an ama 2 parmak genişliğinde bandaj var belki altında hafif vardırcnm gecmiş olsun . kıme oldun ? morarma var mı
Ben de bekleyip duruyorum, fotoğraflarını paylaşacak son dönem ameliyat olanları.. Uzun süredir kimseden ses çıkmıyor, ne yazık ki..son zamanlarda olanlar var mı ?
İzmir'in en iyisi diyorlar.. Gördünüz mü yaptığı ameliyatları ??doç dr fatih uygur 'u dusunuyorum ben
Merhaba arkadaşlar...bu konuda ilgilenenler icin tecrubeli bilgilerim var.paylasmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?