Göz altı torbaları ameliyatı

canım kıme ve ne kadara oldun

slm Cuma gunu oldum ayin besinde.yurt disindayim.cok şişti ama hic agri yok.alt ve ust ayni zamanda oldu.henuz bisi belli degil.cok sis mor kirmizi korkunc gorunuyorum.yarin kontrol var persembe dikisler alinacak.ilk iki gun cok buz koymadim ondan sistigini dusunuyorum ve egildim kalktim.hala torbalar var gibi duruyor.ama odemde olabilir.son durumu yazacagim.sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Kızlar banada istanbulda gözaltı torbalarım için iyi bir doktor önerebilirmisiniz?

Canım geçmiş olsun..nasıl oldun merak ettim.bende düşünüyorum yaptırmak ama korkuyorum çok :8

Ben de göz altı torbalarımı dün aldırdım. Çok araştırdım ve geri dönüş bulamadım. O yüzden gelip deneyimlerimi paylaşmak istedim. Genetik torbalanmam var. İzmirde doktorumuzu da sitede aynı ameliyatı olan arkadaşlardan aldım ve önce annem 3 hafta sonrası da ben oldum. İnanılmaz memnunum daha 28 saat kadar geçmesine rağmen göz şeklim aynı ve ameliyat şişlikleri bile torbalarımdan az. Dikişlerim ise içten yapıldı. Annemin ki kirpik dibinden , benimkiler ise scar oluşumu ihtimaline karşı cilt tipimden dolayı içten yapıldı. Annemin 3 haftayı geçtiği için hem göz üstü hem altı geçti iyileşti. Adeta 10 yaş da gençleşti. Yüzünde ki yorgun ifade de geçti ve dinç bir görünüme kavuştu. Dün 2 civarı genel anesteziyle ameliyat oldum. Kendime gelmem 5 i buldu. Anesteziye karşı çok hassasım. 7 de evdeydim. Gözlerde hiç ağrım yoktu sadece boğazımda ve ciğerinde vardı. Nefes için konulan boru tahriş etmiş heralde. Bugün de 2 saatte bir buz koyuyorum ve dik uzanıyorum. Ağrım yok. Bandajlar kaşındırmasa hiç bir sorun yok. Göz şeklim aynı ona çok seviniyorum. Şişliklerim de bu hafta sonuna doğru iyileşir

cnm gecmiş olsun . kıme oldun ? morarma var mı

Merhaba arkadaşlar.bu başlık birçok insanın yaşadığı sorun ve benim de bir ay oncesine kadar yasadigim bir sorundu

Ben 32 yasindayim.ve 3-4 senedir bu sıkıntıyla yaşıyordum.bircok kisinin surekli ne oldu gozlerine agladin mi diye sormalari insani çileden cikariyordu.ve beni de cok rahatsiz etmeye baslamisti. birgün bulundugum sehirdeki herhangi bir göz doktoruna gittim.ve muayene sonucu bu torbalarin yani yağ bezelerinin alinmasi gerektigini soyledi.lakin bu cok hassas bir konu ve el tecrubesi el ayari el hassasiyeti cok onemli dedi ve ben yapamam taşin cok genç riske giremem dedi.beni dünyagözde dr Akın Banaz beye yönlendirdi..

Ve doktor önerisinden beri 2 yildir bir turlu randevu alip istanbula gidemedim.vakit saat meselesiymiş.bir ay önce randevu aldim ve muayene oldum.doktorum genetik olduğunu,yaşima gore fazla oldugunu ve alinmazsa artacagini şişeceğini soyledi.ama tercih senin dedi.cunku bu konu tamamen gorsele hitap eden bir konuydu.sagliga bir zarari yok göz alti torbalarinin.ben de ameliyat olmak istiyorum deyince,disaridan ameliyat yapamam goz altinda iz kalir dedi,ustelik göz cevremde kirisiklik olmadigi icin icerden yapilacak kesik dedi.ve hic bir sikinti olmadan iyileseceksin dedi.

Doktorum hakkinda hicbir arastirmam yoktu.sadece yine tanimadigim bir doktorun tavsiyesiyle ameliyat oldum Akin hocaya...ve ve ve çok ama çok memnunum sonuçtan..Allah bin kere razi olsu kendisinden.bu konuda ameliyat yapan bir suru doktor var elbette.ben birine hatta ismini ilk duydugum birine guvendim inandim.cunku beni doldurdu açiklamalariyla.nasil desem;illaki ameliyati yapmak icin veya baska seylere de ihtiyac var (estetik vb konular gibi) boyle teklifleri veya fikirleri olmadigi icin cok icim isindi.bilakis botoks yağ dolgusu filan önermiyorum dedi.doğalin yerini kimse tutamaz dedi..boyle seyleri hic dūsunme dedi.bu goz torbalari yuzunu yasli yorgun gosteriyor bundan sebep alinsa iyi olur ama istemezsen illaki alinmasi gerekiyor diye bi durum soz konusu degil dedi.yani doktorum son derece güvenli biri..kendisine cok guvendim ve o muayenede ameliyata karar verdim.ve 5 gun sonrasinda ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…