• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı torbaları ameliyatı

Cok espirili keyifli bir doktor Akin hoca.ameliyat gunu kafamda bim tane soru korku endise oluştu.korktum.hayatimda hic ameliyat olmamistim.sabahinda hocam ben cok korkuyorum vaz mi gecsem dedim :) sen rahat ol Allahin izniyle cok guzel olacak.bana guven dedi.icime su serpti tabi.ameliyatim genel anestezi oldu.bir saatte ayildim odaya getirdiler.hic bir agrim olmadi.ayildigimda gozlerim melhemliydi.hemsire yavasca gozlerimi actirdi.ve buz koydular gozlerimin ustune.10 dakika sonra buzu aldilar.bir saat dinlendikten sonra taburcu ettiler.10 gun sonra kontrole gelmemi soyledi doktorum.hersey yolumda meraklancak bisey yok dedi.

Ameliyat sonrasi ...saat basi buz jeli koydum yuzume.ve yastigim dik pozisyomda uyudum.bir tane goz damlasi verdi onu kullandim 3 saat arayla.agrim sizim olmadi.dikis yok.uz yok.alt goz kapagi icinden yapildi işlem...fitiklasmis sislik olusturan yag bezeleri alindi.elmacik kemiklerimin uzeri sisti yuzumde..morardi biraz...biraz da cilt altinda kanlanma oldu.bunlar normal seylermis..sadece narkozdan oturu bas agrim oldu rutin olarak.belli araliklarla basim agridi 10 gun..lakin agri kesici bile icmedim.inceden bi agriydi.baska hicbir sikayetim sikintim olmadi.her gun degisti morluklar sisiklet...hergun iyilesme farkettim.gozlerimde sekil degisikligi olmadi.goz altinda çukurlasma olmadi.genel yuz yapim neyse oyle oldu.sisikler olmayinca yuzume bi masumluk geldi.boyle gozlerim daha belirginlesti filan.ve 10.Gun kontrole gittimde doktorum hicbir sorun yok dedi.artik ameliyat oldunu bile unut dsdi.yuzumde azicik morluk kalmisti bunu da fondetenle kapat dedi güluştük :)

Ve simdi bir ayim doldu.dus alirken gozlerime deydirmiyorum sabunlu suyu.korktugum icin.yuzumu yikarken gozlerime kibar davraniyorum.doktorun onerisi degildi ama ben tedirgin oluyorum bisey olmasin diye..simdi gecenjn bi vakti uyusam uyansan sabah kalksam geç yatsam gozlerim hic sismiyor.yorgun gorunmuyor.mutluyum.dogru adresi buldugum icin ,Allah nasip ettigi icin bi problem yasamadigim icin...bu operasyonun maliyetine gelince 4 bin küsür tuttu,muayene tahliller ve ameliyat...bence buna deger arkadaslar.ve ömur boyu kurtulmus oluyosunuz o kötü göruntuden..

Fotograf isteyecek olursaniz beni affedin.cunku onceki halimi cekmeyi unuttum :( hatta ve hatta nasil oldugumu bile unuttum..bu cok guzel bisey...ilk 10 gun evde dinlenin morluklarinuz sislikleriniz gecsin.ve gayatiniza mutlu guvenli huzurlu ddvam edin...hepinize gecmisler olsun.bu kadar açiklamanin uzerine sorunuz olursa yine cevaplarim.

Fotograf isteyecek olursaniz beni affedin.cunku onceki halimi cekmeyi unuttum :KK43: hatta ve hatta nasil oldugumu bile unuttum..bu cok guzel bisey...ilk 10 gun evde dinlenin morluklarinuz sislikleriniz gecsin.ve gayatiniza mutlu guvenli huzurlu ddvam edin...hepinize gecmisler olsun.bu kadar açiklamanin uzerine sorunuz olursa yine cevaplarim.

Çok teşekkürler paylaşımın için.. Umarım bir gün hepimiz senin gibi torbalardan kurtuluş mutluluğu yaşarız..:KK55:

fatih beye son zamanlarda olan var mı

Kızlar,
Ameliyat olanlar öncesi sonrası fotoğraflarını, doktor isim ve fiyat aralığını, ameliyat tekniklerini, sonrasında rastlanan durumları (asimetri sorunu vs var mı?) yazarsa çook seviniriz. Burada herkes merakla demeyimlerinizi duymak için bekliyor. Şahsen ben labioplasti ameliyatı oldum ve o başlık altına deneyimlerimi yazdım, bu konuyla ilgili sorunu olan arkadşlra yardımcı olmaya hazırım...

Merhaba oncelikle gec cevap verdigim icin uzgunum ancak gorebildim.. Ben suan ipadden baglaniyorum bu yuzden burdan fotograf yukleyemeyecegim ama pc oldugunda yuklerim.. Ben 22 ekimde ameliyat oldum suan yaklasik 1,5 ay oldu diyebilirim. Ben cok memnunun cunku bu gozalti torbalri yasam kalitemi iyice dusuruyordu ve genetik oldugu icinde yapilacak hic birsey yoktu. Ben 1,5 ay sonunda gayet iyiyim sadece gozaltinda yapilan kesilerden biraz izler var onlarda yavsca geciyor. Suan aynaya baktigimda okadar mutluyum ki anlatamam :):) ustelik ameliyattan sonra benim sag gozumde hemotom olusmustu ve gozumun ici disi kan doluydu buna ragmen bukadar zamanda cok iyilesti .. Umarim sende biran once kurtulursun :)
Nerde hangi doktora oldun?

Kızlar ben göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum,çok feciler yaşım da 24...Ne kullansam geçmiyor bunlar,deri altındaki yağ fazlalığı öyle bitkilerle kremlerle filan geçmezmiş...Bu ameliyatı olup da memnun kalan var mı...Detayları verebilir misiniz lütfen..Sadece göz altı torbalarının alınmasıyla alakalı operasyonları soruyorum dolgu,göz kapağı vs değil...umarım yardımcı olan çıkar :KK43:(

merhaba ben bugun herkese yazıyorum zira bu sitede aylarca araştırma yaptım ama kimse ne cevap verdi nede geri döndü. ben ve bir arkadaşım 2 hafta önce yüzümüze bir takım işlemler yaptırdık bunlardan biride arkadaşım göz altı torbalarını aldırdı ben ise gözümün altındaki yağ fazlalığını arkadaşımınki ameliyat gibiydi göz içinden kesi yapılarak torbalar alında yağlar yukarı cekildi sabitlendi ödemleri yeni yeni indi ve inanılmaz güzel görünüyor şimdiden. benimki ise göz altı torbası değil yağ fazlalığıydı mikro lipo denen işlemle ince kanülle yağlar cekildi ve ikimizde inanılmaz memnunuz şu andaki halinden bile. cok araştırdık 2 senedir bu sitede forumları takip ediyorum hiç cevap alamadım en sonunda bir arkadaşımın tavsiyesi ile international hospital yeşilköyde Nezail Demirciler'e gittik öyle tatlı bir insanki herşeyi tek tek anlattı ve 2 gün sonra operasyonu yaptı. mutlaka git görüş derim onunla işinin ehli ve inanılmaz iyi bir cerrah ve korkucak hiç birşey yok yeterki doğru dr'u bul. umarım yardımcı olmuışumdur

slm Cuma gunu oldum ayin besinde.yurt disindayim.cok şişti ama hic agri yok.alt ve ust ayni zamanda oldu.henuz bisi belli degil.cok sis mor kirmizi korkunc gorunuyorum.yarin kontrol var persembe dikisler alinacak.ilk iki gun cok buz koymadim ondan sistigini dusunuyorum ve egildim kalktim.hala torbalar var gibi duruyor.ama odemde olabilir.son durumu yazacagim.sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Merhaba durumunuz nedir Be nın tam 3 hafta oldu göz altlarında aşağı doğru çekme var ..geçmeyecek diye korkuyorum..benim durumumda olan var mı..dr um hem hz erken dedi sabır diyor ama burda yorumlar o okudukça Benı ki normal değilmiş gibi geliyor

Merhaba durumunuz nedir Be nın tam 3 hafta oldu göz altlarında aşağı doğru çekme var ..geçmeyecek diye korkuyorum..benim durumumda olan var mı..dr um hem hz erken dedi sabır diyor ama burda yorumlar o okudukça Benı ki normal değilmiş gibi geliyor
Çekme azalır. Masaj demedi mi dr ? Öncesi sonrasını koyar mısın resim olarak. Ne kadar çekme var göreyim. Bende oldum bu operasyonu. Ama çok minumum deri vardı bende.

Merhaba demedi kendi dr um ..ama ben 2 gun oldu..burdan bu arkadaş söyledi yapıyorum..bende fazlaydı üstte ve alt ta da ama dr a gittim henüz erken dedi düzelir sabret dedi

Ben size Fc Eyeceutical öneriyorum. Ameliyat olmadan önce mutlaka deneyin, gerek kalmayacak.
Geri dönüşümsüz torbalarınızı ve şişliklerinizi gideriyor. Erkekler ve kadınlar üzerinde etkisi kanıtlanmış. Buradan inceleyebilirsiniz [xxxxxxx
Fc Eyeceutical bundan biraz bahseder misin ve nereden alabiliriz ve fiyatı ne kadar

Merhaba,
Araştırma aşamasında bu forumu baştan sona okudum ve deneyimimi paylaşmak için üye olayım dedim.
29yaşımdayım ve kendimi bildim bileli göz altı torbalanmalı problemim var. Benimki genetik bir durumdu ve bir ay sonra düğünüm var. Genetiğinin kaderim olmasına itiraz ederek bu kadar kısa süre kala göz altı torbalarımı aldırmaya karar verdim!!!

20mart salı günü estethica Levent hastanesinde dr Ramazan güler’e göz altı torbalarımdan ameliyat oldum. Operasyon genel anesteziyle yapıldı. Ramazan bey üst göz kapağımdaki düşüklüğü de hazır narkoz altındayken düzeltmemizin iyi olacağını söyledi, kabul ettim.
Operasyon 4.000 liraya maloldu, (nakit fiyatına kredi kartına 6taksit opsiyonu da var.) toplam 2saat 15 dakika sürdü.

Alt göz kapağımı kaldırarak içerideki yağ dokusunun bir kısmını alıp, bir kısmını da çökük gözüken çizgiye yerleştirdiler. Kirpik dibimde dikiş olmayacak olması bu kadar çabuk karar vermemde etkili oldu. alt göz kapağımın sarkma ihtimali beni çok korkutuyordu, müdahale Alt kapağın iç kısmından kesi yapılarak gerçekleşti.

Operasyondan sonra ilk 5saat içinde çok anormal bir şişme olmadı, her 40dakikada bir 20dakika buz uyguluyorum.

Bugün ikinci gün, akşam saatlerine doğru yüzümdeki morluklar iyice kan oturmuş gibi oldu, burun köküm şiş, elmacık kemiklerim balon balon. Doktorum maksimum 10günde iyileşeceğim düşünüyor, cuma günü kontrolüm var. İyi olacağına inanıyorum, umarım her şey güzel olur

Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Merhaba,
Araştırma aşamasında bu forumu baştan sona okudum ve deneyimimi paylaşmak için üye olayım dedim.
29yaşımdayım ve kendimi bildim bileli göz altı torbalanmalı problemim var. Benimki genetik bir durumdu ve bir ay sonra düğünüm var. Genetiğinin kaderim olmasına itiraz ederek bu kadar kısa süre kala göz altı torbalarımı aldırmaya karar verdim!!!

20mart salı günü estethica Levent hastanesinde dr Ramazan güler’e göz altı torbalarımdan ameliyat oldum. Operasyon genel anesteziyle yapıldı. Ramazan bey üst göz kapağımdaki düşüklüğü de hazır narkoz altındayken düzeltmemizin iyi olacağını söyledi, kabul ettim.
Operasyon 4.000 liraya maloldu, (nakit fiyatına kredi kartına 6taksit opsiyonu da var.) toplam 2saat 15 dakika sürdü.

Alt göz kapağımı kaldırarak içerideki yağ dokusunun bir kısmını alıp, bir kısmını da çökük gözüken çizgiye yerleştirdiler. Kirpik dibimde dikiş olmayacak olması bu kadar çabuk karar vermemde etkili oldu. alt göz kapağımın sarkma ihtimali beni çok korkutuyordu, müdahale Alt kapağın iç kısmından kesi yapılarak gerçekleşti.

Operasyondan sonra ilk 5saat içinde çok anormal bir şişme olmadı, her 40dakikada bir 20dakika buz uyguluyorum.

Bugün ikinci gün, akşam saatlerine doğru yüzümdeki morluklar iyice kan oturmuş gibi oldu, burun köküm şiş, elmacık kemiklerim balon balon. Doktorum maksimum 10günde iyileşeceğim düşünüyor, cuma günü kontrolüm var. İyi olacağına inanıyorum, umarım her şey güzel olur

Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım.
Ben

Back
X