Merhaba,
Araştırma aşamasında bu forumu baştan sona okudum ve deneyimimi paylaşmak için üye olayım dedim.
29yaşımdayım ve kendimi bildim bileli göz altı torbalanmalı problemim var. Benimki genetik bir durumdu ve bir ay sonra düğünüm var. Genetiğinin kaderim olmasına itiraz ederek bu kadar kısa süre kala göz altı torbalarımı aldırmaya karar verdim!!!
20mart salı günü estethica Levent hastanesinde dr Ramazan güler’e göz altı torbalarımdan ameliyat oldum. Operasyon genel anesteziyle yapıldı. Ramazan bey üst göz kapağımdaki düşüklüğü de hazır narkoz altındayken düzeltmemizin iyi olacağını söyledi, kabul ettim.
Operasyon 4.000 liraya maloldu, (nakit fiyatına kredi kartına 6taksit opsiyonu da var.) toplam 2saat 15 dakika sürdü.
Alt göz kapağımı kaldırarak içerideki yağ dokusunun bir kısmını alıp, bir kısmını da çökük gözüken çizgiye yerleştirdiler. Kirpik dibimde dikiş olmayacak olması bu kadar çabuk karar vermemde etkili oldu. alt göz kapağımın sarkma ihtimali beni çok korkutuyordu, müdahale Alt kapağın iç kısmından kesi yapılarak gerçekleşti.
Operasyondan sonra ilk 5saat içinde çok anormal bir şişme olmadı, her 40dakikada bir 20dakika buz uyguluyorum.
Bugün ikinci gün, akşam saatlerine doğru yüzümdeki morluklar iyice kan oturmuş gibi oldu, burun köküm şiş, elmacık kemiklerim balon balon. Doktorum maksimum 10günde iyileşeceğim düşünüyor, cuma günü kontrolüm var. İyi olacağına inanıyorum, umarım her şey güzel olur
Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım.