Akın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.
herşey gönlünüzce olur :) bende göz altı torbaları mi aldırmak istiyorum fiyatı yaşınızı ve hangi şehir de kime ameliyat olduğunuzu detaylı paylaşır mısınız ve rica etsem bana özelden gözaltı torbalarinizin önceki ve sonraki fotosunu paylaşır mısınız gerçekten hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum 23 yaşındayım kendimi bildim bileli bunlarla yaşıyorum yeni evliyim artık iyice rahatsiz olmaya başladım eşimi ikna ettim doktor ariyirum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum canim. SevgilerAkın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.
İz kaldımıAkın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.
Merhaba. Ben Akın Bey 'in adını çokça duydum. Ameliyat olmayı düşünüyorum nasipse. Herhangi bir pişmanlığınız oldu mu ameliyattan sonra?Akın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.
Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Operasyon son derece rahattı, ağrıyı 10 üzerinden numaralandıracak olursak 0 diyebilirim. Dün yoktu ama bugün şişilik oldu, morluk yok denecek kadar az. Doktorum bugün bunun yaşanacağının bilgisini zaten vermişti. Yarın kontrolüm var ve yarın itibariyle şişliklerin inmeye başlayacağını da söyledi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
[/QUOT
Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız? Önceki ve sonraki fotograf paylaşmanız mümkün mü?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Nasılsıniz şimdi sonuçtan memnun musunuz? Önceki ve sonraki halinizin fotosunu paylaşır misiniz mümkünse? Tedavi ücreti ne kadar peki?. Şimdiden cokk teşekkür ediyorum.Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Operasyon son derece rahattı, ağrıyı 10 üzerinden numaralandıracak olursak 0 diyebilirim. Dün yoktu ama bugün şişilik oldu, morluk yok denecek kadar az. Doktorum bugün bunun yaşanacağının bilgisini zaten vermişti. Yarın kontrolüm var ve yarın itibariyle şişliklerin inmeye başlayacağını da söyledi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
Merhaba sonuçtan memnunum, doğal bi görüntü oldu, yapay estetik görüntüsü yok. Bnim görüntüme göre muayene ücretini paylaşayım çünkü işleme göre alınan ücret değişiyor bnimki epey bi yoğundu maalesefMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Nasılsıniz şimdi sonuçtan memnun musunuz? Önceki ve sonraki halinizin fotosunu paylaşır misiniz mümkünse? Tedavi ücreti ne kadar peki?. Şimdiden cokk teşekkür ediyorum.
Ameliyati nerede oldunuz.Merhaba bu konu çok geride kalmış, benim ameliyatımin üstünden 2.5 ay geçti fakat hala göz altı şiş ve mor.
Üç operasyon oldum bunun etkisi olabilir mi?
Göz kapağı düşüklüğü
Göz altı torbaları alındı ve karnimdan alınan yağ ile enjeksiyon yapıldı
Burun kemeri ve deviasyon düzeltildi
Doktorum iki ay içinde yüzde sekseni geçecek demişti. Dediği gibi de oldu fakat geri kalan yüzde yirmi ne zaman geçer acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?