Aa deneyeyim bunu sağolun:)Çay poşetlerini kullandıktan sonra göz altrınızda biraz bekletin çok iyi geliyor ve torbalarınız varsa tabi ki kullanabilirsiniz.
rica ederim. Bunlarda burada dursunAa deneyeyim bunu sağolun:)
Tabııkı uygun bana gore makyaj hava kırlılığı duzensz uyku vs derken gec bıle kalmışşınız .25 yas göz altı kremi icin uygun mu? Sanırım göz altlarımda birer kırışıklık oluşmaya başladı ve genetik olarak göz altı torbalanmasına meyilliyim. Bunun icin yapılacak bi sey önlem falan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen konum taşınmasın. Yarın krem almaya gidicem:)
Gece mi sürülüyor gündüz mu? Yarın bakayım buna. TeseklurlerTabııkı uygun bana gore makyaj hava kırlılığı duzensz uyku vs derken gec bıle kalmışşınız .
Uygun fıyatlı bekledıgım uzun sure nemı verrn ısıltoyı saglayan loreal 3 etkılı goz kremı.. 33 tl fıyatı. 24 saat vaadettıgı bır etkıyı bn goruyorum
Aslında cok kuru değil cildim ama tam göz altı kirpik dibimin altında bi çizgi peydah oldu. Göz makyajını hatır hutur çıkarmaktan sanırım. Marka urun tavsiyeniz var mıYaşla çok alakası yok. Gözaltın çok kuruysa, gözaltı nemlendiricisi kullanmanız lazım.
25 yas göz altı kremi icin uygun mu? Sanırım göz altlarımda birer kırışıklık oluşmaya başladı ve genetik olarak göz altı torbalanmasına meyilliyim. Bunun icin yapılacak bi sey önlem falan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen konum taşınmasın. Yarın krem almaya gidicem:)
Urun tavsiyeniz var mı peki?nemlendiriciye baslamak lazim..
Ben gece yatmadan kullanıyorum sabah makyaj öncesı rutın bakımıma ek kullanıyorum.Gece mi sürülüyor gündüz mu? Yarın bakayım buna. Teseklurler
Skin perfection bana iyi gelmedi ya herkes cok memnun ama. Siyah nokta, geniş gözenek, ara sıra çıkan sivilce sorununuz varsa la Roche effeclar serisi öneririm:)Ben gece yatmadan kullanıyorum sabah makyaj öncesı rutın bakımıma ek kullanıyorum.
Ayrıca loreal in skin perfectıon serısı bır harıka onada bakın .
Cay , buz , salatalık gbı alternatıf seylerı mevcut bır kreme destek kullanın derım
Ben bodyshop'ın e vitamini serisini kullanıyorum. Tavsiye ederim.Aslında cok kuru değil cildim ama tam göz altı kirpik dibimin altında bi çizgi peydah oldu. Göz makyajını hatır hutur çıkarmaktan sanırım. Marka urun tavsiyeniz var mı
Aa bi bakayım buna da sagolunBen bodyshop'ın e vitamini serisini kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Banada o ıyı glmedı karma cıldım yaglıya donduSkin perfection bana iyi gelmedi ya herkes cok memnun ama. Siyah nokta, geniş gözenek, ara sıra çıkan sivilce sorununuz varsa la Roche effeclar serisi öneririm:)
Urun tavsiyeniz var mı peki?
Urun tavsiyeniz var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?