Lekeler, Çiller göz altıı morlukları için :))) 3 gündür denedim işe yarıo gibi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Deneyen var mı sonuçlar nasıl ?:44:

canım ben devam ediyorum hergün olmasada bütün yüzümede sürüyorum valla cildim sıkılaştı gibi yani şu gözenekler onlara çok yaradıı morluklarımda sürdükten 2-3 saat kadar azalmış oluyo ama sonra yine aynı gerçi sanki biraz azaldımı ne bilmiyorum ki :D ama bu ara ne bulsam yüzüme sürdüğüm için bumu etki ediyo diğerlerimi bilemedim :D

benim de göz altlarımda hafif morluklar var ama daha çok çökme var
daha önce yoktu son bir kaç ay için de oluştu,biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim
acaba bunun da bir çaresi var mıdır ?
bilgisi olan varsa çok sevinirim

bende yapıyorum bunu morluklarda çok olmasada azalma oldu cilde çok iyi geliyor yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor deneyin kızlar pişman olmazsınız

Ben bi ara sallama papatya çayını buzlukta dondurup gözlerime koyuyodum çok iyi gelmişti onuda tavsiye ederim. hem şişliğini alıyo hem morluğu azaltıyo :61:

bende deneyeceğim bunu bakalım nasıl olacak sonuç hafif morluk var bende de.

o buz kalıplarını çok fazla tutmayın yüzünüsde yüz kaslarınıza zarar verebilir yüz felci olmanızı istemem kasları donduruyorsunuz sonuçta ve yüzde birsürü kas var

ahahah kaç gün var bu formülü hatırlamaya çalışıyorum:) geçen sene bişeyleri kaynatıp dondurup yüzüme gözüme sürmüştüm iyi gelmişti diye ne olduğunu hatırlamıyodum :)) sevindim :)))

baya olmus konuyu acali acaba faydasi oldumu bende deneyecegim hazir taze nanem varken..ne kadar kaynatiyoruzki acaba

Ben yaklaşık 15gundur kullanıyorum. Göz altıma k vitamini enjeksiyonu,mezoterapi bile yaptırdım benim morlugum çok çok fazla.o kadar iyi geldi ki anlatamam size.kapatici surmuyorum cildime de yediriyor harika bise:))bunun yanı sıra 5gun boyunca her akşam bir salatalık bir limon tae 10dal naneyi 2.ya da 2.5litre suya doğrayıp gün içerisinde içiyorum. Cildim harika oldu ki sivilcelerim coktu ayrıca yumurta akını iki üç damla limonla çırpıp köpürtüp tüm cildine sürüyorum 20dk sonra sodayla ya da normal suyla yıkıyorum. Bu haftada 2 defa.ne kadar ürün alıp onlara ne kadar para döktüğümü düşününce fenalık geliyor artık. Bir de içten destek coenzym q10 için LAikopeni ve lipoicasit tabletlerini ihmal etmeyin.uzun oldu ama bunları yapın ne demek istediğimi anlicaksiniz:)))

Ben iki çocuk annesi bir bayanım , o nedenle kendi başıma ürün yapacak vaktim yok. Maliyeti azaltmak açısından sizin yönteminiz iyi olabilir fakat doğru ürünlerle de bu problemi çözmek mümkün. Ben morluklarım için Swisscare nightcare ile birlikte nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum. Eczacımın tavsiye ettiği bir nokta da aklıma yattı ve çok güzel sonuç aldım. Sadece kremler değil tablet ile de destek vermek lazımmış. Evicap 200 mg tb ve Co Q10 tb kullanıyorum. Bir de 3 ayda bir efa1200 tb. Bu vitaminler ile tüm cildinizin aydınlandığını göreceksiniz. Bahsettiğim göz kremi de 15. günde etkisini göstermeye başlıyor. Hatta aynı markanın botoks kremini de gösterdiler. Onu da en kısa zamanda deneyeceğim. Kullanan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim. Kremin adı Beautytox....

Ben yaklaşık 15gundur kullanıyorum. Göz altıma k vitamini enjeksiyonu,mezoterapi bile yaptırdım benim morlugum çok çok fazla.o kadar iyi geldi ki anlatamam size.kapatici surmuyorum cildime de yediriyor harika bise:))bunun yanı sıra 5gun boyunca her akşam bir salatalık bir limon tae 10dal naneyi 2.ya da 2.5litre suya doğrayıp gün içerisinde içiyorum. Cildim harika oldu ki sivilcelerim coktu ayrıca yumurta akını iki üç damla limonla çırpıp köpürtüp tüm cildine sürüyorum 20dk sonra sodayla ya da normal suyla yıkıyorum. Bu haftada 2 defa.ne kadar ürün alıp onlara ne kadar para döktüğümü düşününce fenalık geliyor artık. Bir de içten destek coenzym q10 için LAikopeni ve lipoicasit tabletlerini ihmal etmeyin.uzun oldu ama bunları yapın ne demek istediğimi anlicaksiniz:)))
Mrb neyi denediniz de iyi geldi ve genetik miydi

Ben iki çocuk annesi bir bayanım , o nedenle kendi başıma ürün yapacak vaktim yok. Maliyeti azaltmak açısından sizin yönteminiz iyi olabilir fakat doğru ürünlerle de bu problemi çözmek mümkün. Ben morluklarım için Swisscare nightcare ile birlikte nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum. Eczacımın tavsiye ettiği bir nokta da aklıma yattı ve çok güzel sonuç aldım. Sadece kremler değil tablet ile de destek vermek lazımmış. Evicap 200 mg tb ve Co Q10 tb kullanıyorum. Bir de 3 ayda bir efa1200 tb. Bu vitaminler ile tüm cildinizin aydınlandığını göreceksiniz. Bahsettiğim göz kremi de 15. günde etkisini göstermeye başlıyor. Hatta aynı markanın botoks kremini de gösterdiler. Onu da en kısa zamanda deneyeceğim. Kullanan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim. Kremin adı Beautytox....
Sizin genetikmiydi ayrıca yağlar gözaltında yağ bezesi yapmazmi hangi marka yağları kullandinz

Sizin genetikmiydi ayrıca yağlar gözaltında yağ bezesi yapmazmi hangi marka yağları kullandinz
Yağları sadece haftada bir gece sürüyorum. Her gece kullandığım ürünüm Swisscare nightcare. Benim morluklarım doğumdan sonra ve yaşa bağlı olarak oluştu. Şu an gözle görülür bir iyileşme var.

reklam yapıyor bu üye 5 üyeliği daha var yazdıklarına asla itibar etmeyin.

Back
X