Lekeler, Çiller göz altıı morlukları için :))) 3 gündür denedim işe yarıo gibi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Mrb neyi denediniz de iyi geldi ve genetik miydi
Genetik olduğunu düşünmüyorum ailemde benden hariç kimsede yok :KK66: ama yoğun bir morlugum var diyebilirim.süt ve nane ikilisini denedim canım. Bir çay bardağı yağlı inek sütü ne iki yemek kaşığı dolusu naneyi koy ve kaynat bir taşım.sogusun buz küplerine dök ve dondur.hergun göz altına uygula. Dikkat et çok tutma yanığı çok Fena oluyor.once peçeteye sar sonra çıkar sür harikaaaa oluyor inannnn

Ben iki çocuk annesi bir bayanım , o nedenle kendi başıma ürün yapacak vaktim yok. Maliyeti azaltmak açısından sizin yönteminiz iyi olabilir fakat doğru ürünlerle de bu problemi çözmek mümkün. Ben morluklarım için Swisscare nightcare ile birlikte nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum. Eczacımın tavsiye ettiği bir nokta da aklıma yattı ve çok güzel sonuç aldım. Sadece kremler değil tablet ile de destek vermek lazımmış. Evicap 200 mg tb ve Co Q10 tb kullanıyorum. Bir de 3 ayda bir efa1200 tb. Bu vitaminler ile tüm cildinizin aydınlandığını göreceksiniz. Bahsettiğim göz kremi de 15. günde etkisini göstermeye başlıyor. Hatta aynı markanın botoks kremini de gösterdiler. Onu da en kısa zamanda deneyeceğim. Kullanan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim. Kremin adı Beautytox....
Nar çekirdeği ve uzum çekirdeği yağını ben de çok duyuyorum ama güvenemedim. Kullandığınız marka neydi acaba.dediginiz ürünü kullanmadım eczanelerde mi satılıyor.icten takviye şart bence de

Back
X