Ben yaptirdim 2 ay oldu eskiye oranla bi tık iyiGöz altlarım bir yıl içinde aniden çöktü halka şeklinde çökük şu anda. Göz altına yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olan var mı?G.Kore ve Amerika’da çok güzel sonuçlar var ama bizde iyi bir sonuç şimdiye kadar görmedim.
Bi tık demişsiniz eski dolgun haline dönmedi mi ve de kime yaptırdınız?Ben yaptirdim 2 ay oldu eskiye oranla bi tık iyi
Bayadir gozalti problemi yasiyorum. 10 yildir belki. Yag dolgusunun yuzde 30 bile kalmiyor zaten . O yuzden beklentiyi yüksek tutmamak lazim tek sefer icinBi tık demişsiniz eski dolgun haline dönmedi mi ve de kime yaptırdınız?
g.korede Amerika’da yapılanları gördüm çok başarılı sonuçlar var. Oralarda çok uzun yıllardır yapılıyor. Dediğiniz gibi bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor belirgin bir sonuç için.Ben topaklanmadan korkuyorum.Sizde böyle bir problem olmadı sanırım. Doktorunuz kimdi?Bayadir gozalti problemi yasiyorum. 10 yildir belki. Yag dolgusunun yuzde 30 bile kalmiyor zaten . O yuzden beklentiyi yüksek tutmamak lazim tek sefer icin
Topaklanma olmadi. Yuzumde nazobiallerede yapti. Orda yağ topaklarini hissediyordum ama disardan belli olmuyordu. Konya da hakan cepni ye oldum. Arastirdigim bircok estetik cerraha gore baya uygun fiyata yapiyor.g.korede Amerika’da yapılanları gördüm çok başarılı sonuçlar var. Oralarda çok uzun yıllardır yapılıyor. Dediğiniz gibi bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor belirgin bir sonuç için.Ben topaklanmadan korkuyorum.Sizde böyle bir problem olmadı sanırım. Doktorunuz kimdi?
Merhaba ,ben mayis ayinda yaptirdim , evet bir tik daha iyi ve daha canli subat ayi gibi tekrar yapilacak . birkac seans yapilmasi gerekiyormus erime oldugu icin , benim icin onemli degil goz altima yabanci bir madde olmasindan iyidir. Bundan 4yil once goz alti isin dolgusu diye bir sey yaptirdim inanin hic bir fark yaratmadi . goz altina mikro yag enjeksiyonu bana cok mantikli geliyor . eger ankara icin tavsiye isterseniz paylasabilirim .Göz altlarım bir yıl içinde aniden çöktü halka şeklinde çökük şu anda. Göz altına yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olan var mı?G.Kore ve Amerika’da çok güzel sonuçlar var ama bizde iyi bir sonuç şimdiye kadar görmedim.
Merhaba ben yaptirdim ilk zamanlar muhtesemdi cuma gunu yaptirdim haftasonu toprladi .morarma bike olmadi. Tabiki sonra sonra indi sislik bir tik iyi oldu ama eskiye nazaran daha iyiydi doktorum tek seans da suoer bir degisim beklememem gerektigini soylemisti zaten ama ikinci seansta cok iyi oldu agrisiz acisiz bir isle.Göz altlarım bir yıl içinde aniden çöktü halka şeklinde çökük şu anda. Göz altına yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olan var mı?G.Kore ve Amerika’da çok güzel sonuçlar var ama bizde iyi bir sonuç şimdiye kadar görmedim.
Bana Ankaradan hangi doktora yaptırdığınızı söyler misiniz?Merhaba ,ben mayis ayinda yaptirdim , evet bir tik daha iyi ve daha canli subat ayi gibi tekrar yapilacak . birkac seans yapilmasi gerekiyormus erime oldugu icin , benim icin onemli degil goz altima yabanci bir madde olmasindan iyidir. Bundan 4yil once goz alti isin dolgusu diye bir sey yaptirdim inanin hic bir fark yaratmadi . goz altina mikro yag enjeksiyonu bana cok mantikli geliyor . eger ankara icin tavsiye isterseniz paylasabilirim .
Meryil Ankara’da kime yaptırdınız ve şu an ki sonuç nasıl paylaşır mısınız?Merhaba ,ben mayis ayinda yaptirdim , evet bir tik daha iyi ve daha canli subat ayi gibi tekrar yapilacak . birkac seans yapilmasi gerekiyormus erime oldugu icin , benim icin onemli degil goz altima yabanci bir madde olmasindan iyidir. Bundan 4yil once goz alti isin dolgusu diye bir sey yaptirdim inanin hic bir fark yaratmadi . goz altina mikro yag enjeksiyonu bana cok mantikli geliyor . eger ankara icin tavsiye isterseniz paylasabilirim .
Meryil57 girmiyorsunuz sanırım foruma. rica etsem doktorunu yazar mısınız Türkiye de bu konuda doktor bulmak çok zor.özel mesajınız kapalı olduğu için özelden yazamadığım için tekrar burdan yazıyorum.Merhaba ,ben mayis ayinda yaptirdim , evet bir tik daha iyi ve daha canli subat ayi gibi tekrar yapilacak . birkac seans yapilmasi gerekiyormus erime oldugu icin , benim icin onemli degil goz altima yabanci bir madde olmasindan iyidir. Bundan 4yil once goz alti isin dolgusu diye bir sey yaptirdim inanin hic bir fark yaratmadi . goz altina mikro yag enjeksiyonu bana cok mantikli geliyor . eger ankara icin tavsiye isterseniz paylasabilirim .
Ben de 9 gün önce yaptırdım boyle kalırsa fena değil ama sol gozumde sarı bir hat olustu boyle yağların aşagı doğru sarkması vs oluyormus inşallah halka gibi bir goruntu cıkmaz sonra. Bilmiyorum çok zor bir sureç bence hiç bu kadar buyuk risklere gerek yoktuGöz altına yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olan var mı?
iyi günler, bende 3 gün önce yanak ve gözaltıma yağ enjeksiyonu yaptırdım.Azerbaycanda. Gözaltı işık dolgusu için gitmişdim ama doktor bunu yapmaya ikna etdi. Benimde malumatım yox. Sandım kı basit bir dolgu işlemi olur. Ne bileyim böyle sıkıntılar yaşayacağım. Ödem çox fazla, gözaltlarım morardı.Nişanımı ertelemek zorunda kaldım bunun için. hiç memnun değilim.Siz 9 günde şişlik halen çokmu? Aynen keşke hiç bu riske gitmeseydim. Çok pişman oldum, düzelmezse çıkartdırmayı düşünüyorumBen de 9 gün önce yaptırdım boyle kalırsa fena değil ama sol gozumde sarı bir hat olustu boyle yağların aşagı doğru sarkması vs oluyormus inşallah halka gibi bir goruntu cıkmaz sonra. Bilmiyorum çok zor bir sureç bence hiç bu kadar buyuk risklere gerek yoktu
aynen bende yeni üye oldum, lütfen ata bilirseniz sevinirimBnm de istedgm gibi değil şu an yani ödem cogunlukla gitti ama o bebeksi doğallık yok bir hat olustu gibi dilerseniz fotoğraf atarım ozelden. Yeni uye oldum nasıl tam bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?