Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki kırışıklara nasıl çözüm bulabilirim?

hadegul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
29
8
39
Merhaba kızlar , şimdiden gözlerin altında kırışıklar oluşmaya başladı.Geçen bir arkadaşım söyleyince baya bozuldum açıkca söylemek gerekirse sizce ne kullanabilirim ?:110:

Kırışıklıklar oluştuktan sonra yapacak bir şey yok, ancak ilerlemesini önleyebilirsiniz. Her kadın 20 yaşından itibaren göz çevresine bakım yapmalı, yoksa durum vahim. Eğer 30 yaş altındaysanız Q10 içermeyen, 30 yaş üstündeyseniz içeren kremler ya da serumlar kullanmalısınız.

Genetiğin önünde kimse duramıyor. Göz altlarınız kırışmaya meyilliyse dünyanın en iyi kremini alın olmuyor, olmuyor.

kırışmışsa estetik müdahale den başka düzelmez.
henüz kırışmamışsa sürekli krem kullan ve cildini çok yorma (uykusuzluk , çok sık ağlama, su içmeme vs).

kırışmışsa estetik müdahale den başka düzelmez.
henüz kırışmamışsa sürekli krem kullan ve cildini çok yorma (uykusuzluk , çok sık ağlama, su içmeme vs).
Tatlım yeni kırışmaya başladı oyuzden ilermesin diye şimdi den önlem almak istiyorum.:KK17:

merhaba canım ben piyasaya yeni çıkan Türk markası bıyık un göz altı kremini aldım çok memnun oldum tavsiye ederim tatlım :KK68:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam tatlım havva nın söylediğine bende katılıyorum bıyııkın göz altı kremini denemelisin :KK39:

Göz çevresi kırışıklıklar ve göz altı torbaları için ben de birkaç krem kullanmıştım. İsmini vermeyeceğim burada ama birkaç ay kullanmama rağmen ben de hiç işe yaramadı bunlar. Birkaç haftadır yüz yogasına başladım, göz çevresi için özel egzersizler varmış cildi sıkılaştıran. Şimdilik iyi gidiyor, cildimin sıkılaştığını hissediyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa birkaç harekete bakabilirler şurdan: Göz çevresi için yüz yogası egzersizleri

valla ben göz altı kremi kullanıyorum çokda memnunum hem göz altı hem göz üstüne dürebileceğiniz bi krem markasını veremıyorum özelden yazarsanız artık

X