Göz asimetrisi

Aygunnismylva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
3
0
1
21
Kızlar 2,5 ay önce burun estetiği geçirdim.Sağ gözüme kan düştü.Çoğu kişide oluyor bu zaten.Önemsemedim tabi.Kan gittikten sonrada gözlerim normaldi.Ama 1 ay önce kan düşen gözüm küçüldü yukarıya doğru yöneldi.Doktora gittim gözünde problem yok ama küçük asimetri var büyük ihtimal ödemlerden dolayı deri altnda gerginlikten kaynaklı dedi.Ama geçmiyor korkuyorum.Fotoğradını koyucam lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_5711.webp
    IMG_5711.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar 2,5 ay önce burun estetiği geçirdim.Sağ gözüme kan düştü.Çoğu kişide oluyor bu zaten.Önemsemedim tabi.Kan gittikten sonrada gözlerim normaldi.Ama 1 ay önce kan düşen gözüm küçüldü yukarıya doğru yöneldi.Doktora gittim gözünde problem yok ama küçük asimetri var büyük ihtimal ödemlerden dolayı deri altnda gerginlikten kaynaklı dedi.Ama geçmiyor korkuyorum.Fotoğradını koyucam lütfen yardımcı olun
göze batan bir asimetri yok aslında. zaten vücudumuzda asimetrik olmayan bir yer yoktur, gözlerimiz birbirine benzemez hiçbir zaman. doktor çok kritik bir durum görseydi düzeltmek için bir tedavi uygulardı. çok takılmayın, baktınız ilerliyor tekrar doktora gözükün. burun estetiğinden sonra da gözleriniz ödemli olması normal gayet

Back