Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim Bilgi içingöz çok hassas bir organ, göz çevresinde estetik yaptırmak risklidir. göz büyütme olarak bahsettiğiniz estetik ops de orta asyalıların göz çevresinin yapısına daha uygun. daha doğrusu göz kapaklarının yapısı ve göz çevresi incelenerek yapılabilir. gözlerinizi daha büyük göstermek için ipek kirpik düşünebilirsiniz, kaşınızın şeklini değiştirebilirsiniz, kalıcı göz makyajı da düşünebilirsiniz, kirpik perması bile işe yarayabilir yüzünüzün ve gözünüzün şekline göre. belki de yüz estetiğinde küçük dokunuşlar... uzman bir doktorun fikirlerini almanızı tavsiye ederim. ama don lastiği gibi birşey değil yüz estetiği, hele ki göz. kaş yaparken göz çıkarmamak lazım arkadaşlar. gençliğinizin, güzelliğinizin kıymetini bilin. sevgiler :)
çok teşekkür ederim Bilgi için
Ben de Türkiye’de yaptırmayı düşünmüyorum çünkü dediğiniz gibi göz geri dönüşümsüz hataya çok müsait.koreyi araştırdım hatta doktor bile buldum fakat dolar kur farkı ve diğer uçak kalma yeri masrafları şu anda beni durduruyor.
Vücudum ve cildim sorunlu Yaptırmam gereken başka şeyler de var daha öncelikli.dediğiniz kirpik perması ve ipek kirpiği yaptırırım eğer gidemezsem. Bahsettiğiniz kalıcı göz makyajını ilk defa duyuyorum.sizin bu konuda tecrübeniz var mı.ben büyütmenin yanında efektle şeklini değiştirmeyi istiyorum. Dediğiniz gibi bu daha risksiz.bu konuda tavsiye edebileceğiniz uzman bir yer var mı. Tekrar teşekkür ederim bilgi için :)
Ben kalici makyaj yaptirdim. Ama ben tam tersi gözlerimi küçülttüğünü düşünüyorum. Çünkü kalici makyaj normal eyeliner gibi kalin olmuyor ve kirpiklerin dibine yapiliyor. Yani benimki öyle oldu . Ben dogal olsun demistim belkide ondan öyle yapmislardirTürk hekimleri dünya çapında bilinir, yabancı doktor düşünmeye gerek yok bence. Kalıcı göz makyajını, kalıcı eyeliner gibi düşünebilirsiniz. ipek kirpik de yoğunluk katacağından gözlerin daha belirgin görünmesini sağlar. kirpikleriniz düzse, kirpik permasıyla daha yoğunlaşır, belirginleşir. göz çevresi estetik uygulamaları düşünebilirsiniz. doktor muayenesinden sonra fikirlerini alabilirsiniz. Savran Klinik tavsiye ederim, medikal estetik konusunda fikir edindim sayelerinde, yüzümde küçük dokunuşlar yaptırdım. daha canlı bir görünüşe sahip oldu yüzüm. rica ederim :)
Aynı şekildeBen türk hekimlerine güvenemiyorum neyse odur. Yigidi oldur hakkini yeme. Imkanim olsa keske yurt disinda yaptiririm. Deneme tahtasi degilim
Ben kalici makyaj yaptirdim. Ama ben tam tersi gözlerimi küçülttüğünü düşünüyorum. Çünkü kalici makyaj normal eyeliner gibi kalin olmuyor ve kirpiklerin dibine yapiliyor. Yani benimki öyle oldu . Ben dogal olsun demistim belkide ondan öyle yapmislardir[/QUO
Benimki makyajla olacak birsey drhil canim bilgidin küçük ve yuvarlak gozlerim demekki senin makyaji iri gostercek sekilde yapmamislar tam tersi. Ben ameliyat dusunuyorum ama malum turkiyede parayi alayim ama hasta memnunmu degilmi oldumu olmadimi umurlarinda degil.