göz capaklanmasï

nurceng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.040
141
173
Çankırı
Merhaba arkadaşlar bebegimin gözü 15 gunlukten itibaren capaklaniyor. Şu an 5 aylik hsla geçmedi. Dr lar masaj öneriyor gecmezse ameliyat diyor lutfen bu durumda olan varsa bana yardım etsin.

sabah uyandığımızdaki gibi çapaklanmamı yoksa daha mı fazla iltihaplı gibi birşyemi bilmiyorum ama
çayın göze iyi geldiğini duymuştum bi pamuk yardımıyla yıka istersen çocuğun gözünü :26:

Merhaba arkadaşlar bebegimin gözü 15 gunlukten itibaren capaklaniyor. Şu an 5 aylik hsla geçmedi. Dr lar masaj öneriyor gecmezse ameliyat diyor lutfen bu durumda olan varsa bana yardım etsin.

Göz yaşı kanalı tıkalı sanırım
ben 4 kere çocuk dr gittim dördüde bir damla verdi geçirmedi en son göz hastanesine götürdüm farklı bir damla verdi o geçirdi son gittiğim doktor masajı kesinlikle önermedi

Aynı sorunu bizde yaşadık kizimin gözü kapaniyordu resmen sapsarı iltihap gibi o kadar uzuluyordumki ama Cok şükür kırkımız çıktıktan sonra kendiliğinden geçti inş sizinde geçer

doktorunuza danışıp çay pansumanını deneyebilrsiniz. papatya demleyerekte yapılan pansuman var çok etkili oluyor papatyayı demleyip ılıdıktan sonra pamukla beraber gözlere koyuyorsunuz ama kesinlikle doktora bir danışın. Benim teyzemin torunlarındada aynı şey oldu papatya pansumanı yaptılar bir iki hafta tabiki doktora sorularak yapıldı. sizde bir sorun belki işe yarar bebeklerde genelde göz pınarları iltihaplanıp tıkanıyor papatya açıyor onları çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…