göz çapkınlığı mı öylesine mi?

Siz de ona aynı şakayı yapın... Kısasa kısas yani...

Benim eşim bir kere öyle şaka yaptı. İkinci hatunu alacam ben gibisinden...bir kaçgün sonrada ben ona yaptım dizi seyrederken ne kkadar yakışıklı çocuk yaaa diye.. sinirinden kıpkırmızı değil mosmor oldu :)) ama iyi oldu.. Yapmıyor artık...

yok yok arkadaşım hakkında demedi yoldan geçen bir kadın için dedi. ama ne olursa olsun sonuçta dedi mi dedi. ahh ahh iyi tanımadan evlenmeyeceksin kimse ile.

İster arkadaşıma söylesin, ister yoldan geçen birine söylesin,
şahsıma yapılan bir saygısızlık olarak kabul ederim ben.

Siz nasıl dayanıyorsunuz Allah aşkına?

Ayrıca yine belirteyim, şaka degil bu, düpedüz ahlaksızlık!

Son düzenleme:
acik acik sapiklik yapip ve yine alenen icinden gecen sapik duygulari sizinle paylasan bir esiniz var
tamamiyle ahlaksizlik
arkadasindan birini bana ayarla ne demek
yuh yani
ahlaksizlik bu

Boyle bir adamla niye evlendin ki sen?

daha evlenmeden belli etmis kendini

bu goz capkinligi degil
dupeduz ahlaksizlik!!!

Benim bir arkadasim hakkinda esim gogusleri buyuk ona baktim dese bosanirim ben yahu!!!

Yazdıklarınıza katılıyorum bu erkeklerin ahlaksızlıklarını da neden çapkınlık adı altında daha masum göstermeye çalışıyoruz biz kadınlar olarak ben de bunu anlamıyorum. Düpedüz ahlaksızlık ve aç gözlülüktür yani ayrıca yanındaki kadına da saygısı yoktur bunu yapan adamın.

sende birgün kendisine yap yolda yürürken fln bi adam gördünmü ne yakışıklı diye off cek .ac bilgisayarı şu biskolata erkeklerini fln eşının yanında başla begenir gibi yapmaya omuzlara bak kasları harıka boyu şole daha fazlası bile .kızsa sende şaka yapıyorum de .sen yapınca iyi ben yapınca kötümü oluyor de .görsün sapıklık nasıl oluyor :76:

erkekler her kadına bakar zaten kimi göz ucuyla kimi iç çekişiyle, ama size bunu söyleyip durması çok ayıp hiç oralı olmazsanız bu uslubu bırakır belki,bence bir değişim yapın bir lens bir de kuaför bu işi halleder

Hadi 1 kızdırdı 2 kızdırdı her seferinde de kızdırmak için söylemiyor ya
Adam resmen evrendeki tüm memelilere sahip olmak istiyor:)
Iyyy çok itici resmen gözü dönmüş sapık gibi her dikkat çekenede offf denmez ki
Bazen görüyorum çift geçiyor bayanın yanında ağzından sular akan tipte erkekler resmen gözlerini dikiyorlar
seninkide onlardan.
Yani yanlış anlamayın ama ben o bayanlara acıyorum.
Resmen kendilerine hakaret ettiriyorlar.

Ben eşinin eğitim ya da kültür seviyesini merak ettim ... yaptıkları dayanılacak cinsten şeyler değil.valla Allah sana sabır versin ben kesin ya eşimi ayda kendimi parçalardım senin yerinde olsam aynısını ona yaparım !!!

bakmayan erkek yok sanırım kızlar..
bende erkek arkadaşımın bakışını yakaladım..
sonra kıvanç tatlıtuğ ne kadar yakışıklı dimi dedim..
nerden çıktı deyip çok fena sinirlendi :)))
ne bilim aklıma geldi dedim..ohh olsun

gercekten abartmis esin. tavrini koy gulup gecme. kavga cikar bu ne terbiyesizlik. cokmu yuz veriyorsun. canim bi cus de sizin evliliginizde saygi yokmu kocanin yaptigi cok
ama cok ayip ve ahlaksizca. sen simdi guler gecersen olmaz. ay ben olsam terkeder git onlarla yasa derdim. benim esimde tv izlerken bazen kadinlara laf atiyor du kavga cikariyodum bende su adamda amma yakisikliymis falan deyince afam kuduruodu. ozaman dedim sende terbiyeli ol. erkege hersey helal kadina yasak. kadin kendini niye yetersiz hisseder anlamiyorum. kadindada nefis yokmu allahtan korkuyoruz ama erkek mis gozu kayarmis hayir efendim. evlenme ozaman. sende okadinlar gibi giyin cnm cik karsisina nasilmis boyle geziyimmi de disarda. esin seni kiskanmiyormu cnm

çok da küçük değilmiş derdin bence eşinin yaptıgı tam saçmalık,adamın devamlı gözu dısarda
ılk bulduguyla aldatacak gıbı korktum ben yanı:)

sanmıyorumki göz çapkını erkek olmasın tabi sizinkinin dilinede vurmuş bu sinir bozucu olur. ya kızmıycağını düşünüyo yada kızdırmak için yapıyo son ve yüksek itimalle patavatsız :).

ben eşimin ciğerini bilirim. mesela görüş alanında bi bayan var aslında bi çok bayan varda ben onun kime bakacağını bilirim gerekten çok hoş olması gerek. o bayana bakarken bande ona bakarım farkeder baktığımı kafasını çevirir. derim yine hedefi vurdun 12 den. sonra isabetli bi çimdik atarım. normalde böyle bişey yapsam karşılık verir belki ama o sırada suçlu olduğundan acı bi ahhhhh sesinden başka bişey yapamaz :).

çok açık giyinen bayanlar oluyo bazen hani açıktan kastım baya teşhir ürünü gibi oluyolar. yani kıyafeti neden giydiği meydanda. onlarada bakar ama adama ne diyim ben bile kitleniyorum ozaman. ama eşim onlara güzel falan diye yorum yapmaz bu ne ya böyle sokağamı çıkılır der. ve ekler güzelmiş ama diye tabi benden bi çimdik daha ve ahhhhhhhhhhh sesi yankılanır :).

o sırada kızarım ama öokta taktığım bi durum değildir. genelde victoria secret defilelerini beraber izleriz. ben tasarımcıyım ondan izliyorum oda victoria secret defilelerinin çok iyi olduğunu söyler. tabi mankenleride beğenir. ama onun dışında başka mayo yada iç çamaşırı defilesini özellikle açıp izlediğini görmedim.

o mankenler kadar güzel değilim ama oda hiçbir zaman öyle bir kadına sahip olamaz o yüzden baksın bai yazığım :)))))))))))))))

bende evlenmeden önce kerem cem derdim. aslına bakarsan adama hiçbir hayranlığım yok ama kızlar hastası ya. :). msn resmimi falan ikimizi yanyana apmıştım keremcemle. evleneli 5 yıl oldu hala keremcem çıkınca değiştir şu herifi tipsiz der. bende pis pis gülerim. aslında kerem ceme hiçbir hayranlığımın olmaması benim küçük sırrım

Ben her zaman konuşan insandan değilde sinsi,sessiz insandan korkulcağını düşünürüm.Eşin bence seni kızdırmak için böyle davranıyor.

Ama yaptığı hiç hoş bir şey değil.Benim başıma gelse katil olurdum herhalde.Ama erkekler sevdikleri kadını kızdırmaya bayılıyorlar.Benim sevgilim de sürekli saçımı başımı bozar,söylediğim şeyleri yanlış anlıyor gibi yapıp beni sinirlendirir,sonrada beni sinir etmenin çok güzel olduğunu söyler.

Bence eşin seni kızdırarak eğlenmeye çalışıyor.Ama ona iyi bir ders ver.Sen de onun arkadaşlarının filan çok yakışıklı olduklarını söyle,internetten onun yanındayken yakışıklı erkeklerin resimlerine bak.Böylece senin neler hissettiğini anlasın.

Ama ben bu adamın seni aldatcağını sanmıyorum.Aldatcak olan kişi sinsi sinsi yapar işini,kendisini güvenilir gösterir.Senin eşin sadece aşırı derecede gıcıkmış anladığım kadarıyla

tamam illa bunları dedi diye aldatmaz ama karsı tarafa bu konuda saygısızlık etmemek lazım aynı seyi sen yapsan off su adama bak arkadaslarından birini bana ayarla falan filan ozaman aslan kesilirler yok oyle yagma empati yahu ascık sen rahatsız olursan karsıdakide olur demekki yapmamak lazım hani sanıyolarki dısarda hep guzel kadın var yakısıklı erkek yok kadınlar kıskandıklarını daha cok belli edip karsılıgında aynı sekilde davranmadıkları icin erkekler bu konuları iyi kullanıyolar..o kız guzelmi evet yılbasında da tv de biscolata erkekleri cıkıyomus biliyomusun deyip susmasını saglamak daha iyi

Son düzenleme:
ben de yapıyorum zaten artık aynısını. o bitirdi ben başladım özellikle biscolata erkekleri çıkınca gözlerimi faltaşı gibi açıp bakıyorum off diyorum ki anlasın.

aklıma bi olayımız geldi benimde bigün fashion tv izliyoruz sanırım victoria secret defilesiydi yine ben artık yeter be bu defileyi kaçıncı kez izliyoruz dedim değiştir yok diyo adam. bi v keyfim var bırak falan. pat reklamlar girdi. abartmıyorum tam 6 kez biscolata reklamı farklı farklı her reklam bitişinde eşim ohh be sonunda diyo pat yeni bicolata reklamı bendeki yorumlara ifrit oluyo. dedi değiştir reklammı izliycez dedim hayır kanal değiştirmek yok. yarısında sıkıldı gitti mutfağa sigara içmeye geri geldi odaya girmeden tv ye bakıyo önce bitiimi diye. kanalın bana çok iyi bir kıyağı oldu buda çok gülmüştüm o gün.

göz çapkını mı değil mi bilemem ama yaptığı davranış çok çirkin hem de yanında sen varken! aynısını sen yapsaydın neler olurdu acaba? bir dene istersen..

göz çapkını ya da başka şey çapkını diye ayırmam erkekleri,benim yanımda başka kadına bakan laf atan adamdan hayır gelmez diye düşünürüm.

eşim beran saat hastasıdır pc sinin arka planında o vardır benimde kıvanc tatlıtuğ, şaka demiyorum ciddiyim. Bu arada yine aynı şeyi söylüyorum erkekler onlara Hem anne ister hemde arkadaş, hem eş ister hemde yatakda yatakdaş. Bu sözlerimi bircogunuz begenmeyeceksiniz ama öyle. Eger anneannemin bu sozünü dinlemesem eşimden cokdan boşanmıştım. HAreketleri cocuksu geliyorsa sizde cocuk olun, onlara anne olup fircalarsanız, onlarda sizden genc cocuk ruhlu kadınlara giderler. Yolda gecerken kızlara yan gözle bakıyorlarsa, sizde bakın ve deyinki, hadi beraber eleştirelim yada guzel yonlerini soyliyelim. Ivana sertin dedigi gibi BİZIMLA DEYILSIN yapalım.
Erkek gecerse onu eleştiriyoruz, kel, göbekli yada kıyafeti duzgunse begeniyoruz, bi bayanda begendigi ne varsa ben, onu bende yapabilirmiyim diyorum. Elbise ise benzerini bende gidip alıyorum yada birkeresinde sokak danscıları vardı 1 kızla 1 oglan, kızın dans etmesini cok begendi, bende ondan gizli bi komşumuzun oglundan (yalnız değil tabiki), kendisi hafif nonoş bi dans hocası, dans dersi aldım. Bi akşam kendime cok mini etekli bi dans elbisesi diktirdim ve evde onu oyle bekledim ve salonda aynı muzikle dans ettik. Sonrası malum :)), bayanlar erkekler öküzdür yapacagınız ya kesip yemek yada onları gütmek. Bayanlar olarak işimiz çok zor ama onun suyundan giderseniz baska yerlere bakmaz, gerek duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…