- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz çevresi çok hassas bir yapıda olduğu için ,o bölgeye sadece ve sadece yaşımıza uygun bir göz kremi kullanmalıyız.Ve de özel bir ürünle günlük göz çevresi temizliği yapmalıyız.Kesinlikle yüzümüz için kullandığımız nemlendiriciyi göz çevremize sürmemeliyiz.Göz makyajını da mutlaka göz temizleme ürünü ile temizleyip far ve rimel kalıntısı kalmamasına özen göstermeliyiz.Böyle dikkatli davrandığımızda göz çevremizde zamanla oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmış oluruz.
kesinlikle göz altı kapatıcıları yapıyor bende de sürüyle var ve ne yapıcamı bılmıorum kapatıcıya da devam yoksa cıkamam kı dısarıya
Benim de gözlerimin altında var bunlardan , hem de bir sürü... Ben kendimi bildim bileli var ama. Kötü göründüklerini düşünüyorum ama alıştığım için takmıyorum :) Güzellik salonunda çalışan bir arkadaşım onları iğneyle çıkarttıklarını söylemişti.Ama bende o kadr çok var ki ne hale gelir göz altlarım bilemiyorum. İşin tuhafı sadece göz altlarımda yok![]()
merhaba kızlar,
Bende de aynı sorun var. 31 yaşındayım bugüne kadar ilk defa böyle birşey başıma geldi. Yaklaşık bir aydır som göz pınarımın bitimine göz altıma denk gelen bir tane küçücük beyaz bir nokta. Cımbızla sıkmaya çalıştım olmadı içini boşaltmayı başaramadım. Yalnız arkadaşlardan biri komedonlardan bahsetmiş onun ne olduğunu biliyorum bendeki öyle bişeye pek benzemiyor. Göz altı derisini gerdirince sanki ucunda iltihap olan küçücük bi sivilceye benziyor ama ne geçiyor ne içi boşalıyor öylece duruyor. Ben çareyi dermatologtan randevu almakta buldum. Cuma günü gidicem bakalım neymiş sizinlede paylaşırım. Naçizane tavsiyem göz altı derisini fazla kurcalamaya gelmez iz falan kalır gidin doktora derim. Son olarak göz altı kapatıcısı kullanmıyorum ama yıllardır loeral Collagen göz altı kremi kullanıyodum hiç böyle bişey yoktu yanılıp yıkılıp avonun göz altı kremini aldım yaklaşık 1 ay oldu ondan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.