Göz Çevresi Bakımı Göz çevremdeki beyaz noktacıkları sonunda geçirebildimm.

Gerçekten bana iyi geldi arkadaşımla sohbet sırasında bezelere değdirerek oturuyodum yarım saat sonra aynaya baktığımda beze küçücük kalmıştı hatta gitmişti bile arkadaşımda çok şaşırdı bu duruma

ay bi ara bnde de vardı. napsam diye düşnüodum. şimdi yazıyı okuyunca aklıma geldi :D bnm kendilignden gitmş şimdi farkediyorum :D:D

arkadaşlar eğer o noktalar kolay kolay kaybolmuyorsa zorlamayın
ben cilt bakımına gitmiştim. kadın resmen iğne ile onları tek tek açtı
temizledi ve dezenfekte etti. aman dikkat edin, pis bi dert o beyaz
noktalar!!!

ya bende de cok var ozellıkle su son 6 aydır gözumun altı benek benek oldu napıcamı sasırdım.. varmı bı tedavısı yardımcı olun lutfen...

Göz çevresi çok hassas bir yapıda olduğu için ,o bölgeye sadece ve sadece yaşımıza uygun bir göz kremi kullanmalıyız.Ve de özel bir ürünle günlük göz çevresi temizliği yapmalıyız.Kesinlikle yüzümüz için kullandığımız nemlendiriciyi göz çevremize sürmemeliyiz.Göz makyajını da mutlaka göz temizleme ürünü ile temizleyip far ve rimel kalıntısı kalmamasına özen göstermeliyiz.Böyle dikkatli davrandığımızda göz çevremizde zamanla oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmış oluruz.

off bende de çok var onlardan...doktor iğneyle patlatmıstı ama ben her gun goz altı kapatıcısı surdugum ıcın tekrar doldu oralar..ne yapcam boyle bılmıyorum gittikce cogalıyorlar aynen siyah nokta gibi :((

Arkdaslar sakın bişi yapmayın göz altınıza sakın herkezde aynıı seviyede değil bendede war ve derimin altında sıkmayla cıkacak gibi değil yada igneyle cıkacak ici oyulacak gibi değil sakın yapmayın gözünüzün altında kırmızı noktalar kalır. doktorların sıktıgı deldği yaktıgı patlattıgı emin olun bidaha cıkyo bu yag bezeleri derinin altından cıkıyo tek yolu war ömür boyu kurtulmak icin lazer le alınacak yoksa bırakmaz yakanızı...

kesinlikle göz altı kapatıcıları yapıyor bende de sürüyle var ve ne yapıcamı bılmıorum kapatıcıya da devam yoksa cıkamam kı dısarıya

Bendede yaklaşık iki aydır bir tane göz altında beyaz nokta gibi bişey oldu vede o noktanın olduğu yeri gerdirince yanlarındada onun gibi ama şişmemiş noktalar var neden oluo bunlar bilen varmı birde nasıl geçer?????

Benim de gözlerimin altında var bunlardan , hem de bir sürü... Ben kendimi bildim bileli var ama. Kötü göründüklerini düşünüyorum ama alıştığım için takmıyorum :) Güzellik salonunda çalışan bir arkadaşım onları iğneyle çıkarttıklarını söylemişti.Ama bende o kadr çok var ki ne hale gelir göz altlarım bilemiyorum. İşin tuhafı sadece göz altlarımda yok :25:

Göz çevresi çok hassas bir yapıda olduğu için ,o bölgeye sadece ve sadece yaşımıza uygun bir göz kremi kullanmalıyız.Ve de özel bir ürünle günlük göz çevresi temizliği yapmalıyız.Kesinlikle yüzümüz için kullandığımız nemlendiriciyi göz çevremize sürmemeliyiz.Göz makyajını da mutlaka göz temizleme ürünü ile temizleyip far ve rimel kalıntısı kalmamasına özen göstermeliyiz.Böyle dikkatli davrandığımızda göz çevremizde zamanla oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmış oluruz.

kesinlikle göz altı kapatıcıları yapıyor bende de sürüyle var ve ne yapıcamı bılmıorum kapatıcıya da devam yoksa cıkamam kı dısarıya

Benim de gözlerimin altında var bunlardan , hem de bir sürü... Ben kendimi bildim bileli var ama. Kötü göründüklerini düşünüyorum ama alıştığım için takmıyorum :) Güzellik salonunda çalışan bir arkadaşım onları iğneyle çıkarttıklarını söylemişti.Ama bende o kadr çok var ki ne hale gelir göz altlarım bilemiyorum. İşin tuhafı sadece göz altlarımda yok :25:

bendede vardi bu noktalardan bir kac tane
dermataloga gittim igneyle patlatip dezenfekte etti

nedeni cok yagli nemlendiriciler, goz alti kapaticilari, cilde uymayan kremler vede goz alti icin olan kirisik kremleriymis
kullanmassan yada kullandiktan sonra cildi,i guzel temizlersen bir daha olmaz dedi
tam 3 senedir bir daha tekrarlamadi

merhaba kızlar,
Bende de aynı sorun var. 31 yaşındayım bugüne kadar ilk defa böyle birşey başıma geldi. Yaklaşık bir aydır som göz pınarımın bitimine göz altıma denk gelen bir tane küçücük beyaz bir nokta. Cımbızla sıkmaya çalıştım olmadı içini boşaltmayı başaramadım. Yalnız arkadaşlardan biri komedonlardan bahsetmiş onun ne olduğunu biliyorum bendeki öyle bişeye pek benzemiyor. Göz altı derisini gerdirince sanki ucunda iltihap olan küçücük bi sivilceye benziyor ama ne geçiyor ne içi boşalıyor öylece duruyor. Ben çareyi dermatologtan randevu almakta buldum. Cuma günü gidicem bakalım neymiş sizinlede paylaşırım. Naçizane tavsiyem göz altı derisini fazla kurcalamaya gelmez iz falan kalır gidin doktora derim. Son olarak göz altı kapatıcısı kullanmıyorum ama yıllardır loeral Collagen göz altı kremi kullanıyodum hiç böyle bişey yoktu yanılıp yıkılıp avonun göz altı kremini aldım yaklaşık 1 ay oldu ondan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.

merhaba kızlar,
Bende de aynı sorun var. 31 yaşındayım bugüne kadar ilk defa böyle birşey başıma geldi. Yaklaşık bir aydır som göz pınarımın bitimine göz altıma denk gelen bir tane küçücük beyaz bir nokta. Cımbızla sıkmaya çalıştım olmadı içini boşaltmayı başaramadım. Yalnız arkadaşlardan biri komedonlardan bahsetmiş onun ne olduğunu biliyorum bendeki öyle bişeye pek benzemiyor. Göz altı derisini gerdirince sanki ucunda iltihap olan küçücük bi sivilceye benziyor ama ne geçiyor ne içi boşalıyor öylece duruyor. Ben çareyi dermatologtan randevu almakta buldum. Cuma günü gidicem bakalım neymiş sizinlede paylaşırım. Naçizane tavsiyem göz altı derisini fazla kurcalamaya gelmez iz falan kalır gidin doktora derim. Son olarak göz altı kapatıcısı kullanmıyorum ama yıllardır loeral Collagen göz altı kremi kullanıyodum hiç böyle bişey yoktu yanılıp yıkılıp avonun göz altı kremini aldım yaklaşık 1 ay oldu ondan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.

Hanımlar tekrar merhaba. Bu sabah dermatologa gittim göz pınarımın hemen altındaki beyaz noktacığın yağ kisti olduğunu ve kendi kendime ne kadar sıkarsam sıkayım içindekini çıkaramayacağım gbi birde tahriş edeceğimi söyledi. Bir güzel eldivenleini takıp eline bir enjektör iğnesi aldı iğneyle küçücük bir delik açtı içini boşalttı. Şuan sivilce gibi kızarık çabuk iyileşmesi için birde jel verdi şuan çin bir sorun yok. Boşuna kendi kendinize kurcalamayın doktorun bu işi halletmesi hem daha hijyenik hemde 1 dakikacık. Hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim.

Merhaba arkadaşlar, bu noktacıklardan yıllardan beri ben de muzdaribim maalesef:ssz: biçoğumuzun da söylediği gibi gözaltı hassas ve öyle heryerde tedavi ettirilmez. Ankarada bi doktor, dermatolog ya da iyi bi güzellik merkezi tavsiyeniz var mı bu konuda yardımcı olabilecek?

IMG_7433.webp
IMG_7442.webp
arkadaşlar ben elma sirkesini pamukla uyguladım ilk yapışımda neredeyse geçti aşırı mutluyum paylaşmak istedim. Öncesi ve sonrasını da paylaştım.

Back
X