Göz Çevresi Bakımı Göz çevreme ne sürebilirim?

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhabalar...Ben 17 yaşındayım.Geçen gün cilt bakım ürünü almak için eczaneye gittiğimde bana Avene'nin temizleme köpüğünü ve nemlendiricisi tavsiye etti ve göz çevremin kuru olduğunu söyledi.Nemlendiriciden memnun kaldım fakat morluk ve kuruluk sorunum var.Ben de bu yüzden göz çevremdeki morlukları hafifletecek ve nem verecek doğal bir şeyler yapmak istiyorum.Bana ne önerirsiniz?

bu yaşta yüzüne sadece nemlendirici kullansan bile yeter yaşın çok genç öyle gözaltı kremleri felan bu yaşta uğraşma bu tarz kremler bence 25 yaşından önce hiç kullanılmamalı hatta ben 30 diyorum

Ben 20 yaşındayım krem falan kullanmak istemiyorum şu an göz çevrem için.göz çevresinden çok korkuyorum ben beyaz tenliyim kılcal damar ve hafif morluklar var..yazın nasıl güneşten koruyabilirim ne sürebilirim yani? doğal şeylerle bakım yapmak istiyorum

Ben de 20 yasindayim ve zoretanin tedavisi goruyorum. Ilacla ilgili okudugum yorumlarda tedavi bittikten sonraki yillarda goz cevresinse kirisiklik ve morarma problemleri yasayanlar olmus :( bu durumu engellemek icin ben de goz cevresi kremi kullanmaya karar verdim. Nemlendirsin ve ileride karsima cikabilecek bi olumsuz durumlari engellesin yeter. Tavsiye edebileceginiz bir krem var mi?

Yaş 30a dayanınca merak etmeye başladım :) göz altlarımda bir sorun yok bu zamana kadar herhangi bir ürün de kullanmadım. Sadece yüz kremi kullanıyorum, göz kremi kullanmak, yüz kremi gibi gerekli birşey mi?

Ben de 20 yasindayim ve zoretanin tedavisi goruyorum. Ilacla ilgili okudugum yorumlarda tedavi bittikten sonraki yillarda goz cevresinse kirisiklik ve morarma problemleri yasayanlar olmus :KK43: bu durumu engellemek icin ben de goz cevresi kremi kullanmaya karar verdim. Nemlendirsin ve ileride karsima cikabilecek bi olumsuz durumlari engellesin yeter. Tavsiye edebileceginiz bir krem var mi?
Merhabalar çok yağlı ve hafif akneli bir cildim olduğu için kışın doktorumun tavsiyesiyle zoretanine başlayacağım.Açıkcası biraz korkuyorum.İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda yan etkilerinden epeyce bahsedilmiş.Saç dökülmesi,dikkat eksikliği,ciltte kuruluk,uyku vs.gibi yan etkileri olduğu doğru mu?Bu sene sınava hazırlanacağım ders çalışmama etki eder mi?Saç dökülmesi herkeste yapıyor mu?cevaplarsanız çok mulu olurum.İyi günler:)

Cilt bakımının yaşı olmaz. Ürün ararken genç ciltler için olanlarına bakın. Hatta bir çok sitede bize danışın bölümü oluyor. Mesela lilakutu sitesine cildinizi, yaşınızı yazarsanız size hangi ürünler olur yardımcı olurlar.

Merhabalar çok yağlı ve hafif akneli bir cildim olduğu için kışın doktorumun tavsiyesiyle zoretanine başlayacağım.Açıkcası biraz korkuyorum.İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda yan etkilerinden epeyce bahsedilmiş.Saç dökülmesi,dikkat eksikliği,ciltte kuruluk,uyku vs.gibi yan etkileri olduğu doğru mu?Bu sene sınava hazırlanacağım ders çalışmama etki eder mi?Saç dökülmesi herkeste yapıyor mu?cevaplarsanız çok mulu olurum.İyi günler:)

Ben de çok korkarak başlamıştım, sekiz aydır kullanıyorum 15 gün sonra bitecek ilacım. Yan etkilerini ağır yaşamadım. Dudak kuruluğu ve bel ağrısı yaşadım sadece. Ciltte kuruluk yapması çok normal, cildinizi bol bol nemlendirmelisiniz o yüzden ve kışın da olsa güneş kremini devamlı sürmelisiniz. Bende saç dökülmesi yapmadı o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Derslerinize etki eder mi bilemiyorum ama ben ilacı kullandığım sürede üniversite hayatımın en başarılı dönemini geçirdim :D Kişiden kişiye değişir bu yan etkiler. Umarım en az yan etkiyle atlatırsınız. Geçmiş olsun :)

Back
X