Göz Çevresi Bakımı göz çevresi alerjisi?

fahriye332

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
77
31
18
34
merhaba arkadaşlar göz çevrem sürdüğüm at kestanesi yağı yüzünden alerji oldu kırıştı ve iki derin çizgi var şuan hangi doktora gitmeliyim sizce cildiyeye mi göz doktoruna mı? göz damlasını cildiye veremez herhalde alerjik durumlarda araştırdım damla veriyormuş doktor ama hangi doktor bakar onu göremedim ama bir yandan da cildiyelik bir konu gibi geldi yardımcı olursanız sevineceğim...

merhaba arkadaşlar göz çevrem sürdüğüm at kestanesi yağı yüzünden alerji oldu kırıştı ve iki derin çizgi var şuan hangi doktora gitmeliyim sizce cildiyeye mi göz doktoruna mı? göz damlasını cildiye veremez herhalde alerjik durumlarda araştırdım damla veriyormuş doktor ama hangi doktor bakar onu göremedim ama bir yandan da cildiyelik bir konu gibi geldi yardımcı olursanız sevineceğim...
Göz çevresi için cildiyeye gitmek gerekir.. ancak görmede de sıkıntı yarattıysa ikisine de randevu alın derim..çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun
Hazır mı aldınız kendiniz mi yaptınız acaba
Ben de at kestanesi yağı yaptım kendi kendime ama korkuyorum kullanmaya
Memnun kalan da var kafam çok karıştı

Back
X