Göz Çevresi Bakımı Göz cevresi karışıklıkları için doğal yöntemler arıyorum..

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Merhaba..Güzellik her kadın için gerçekten çok ama çok önemli...
26 yaşındayım...
Göz kenarlarımda , mimik hareketlerinden dolayı ince çizgiler oluşmaya başladı...
Bu durumu nasıl oteleyebilirim?
Cildim zaten yağlı..
Doğal yağlar kullanmam sivilce yapar mi ?
Sitede yeniyim...
Konuyu Yanlış yerde ise kusura bakmayin.
Son olarak , güneş kremi ve güneş gözlüğü yaz kış kullanıyorum..

Ben göz çevresi kırışıklıklari için roc marka krem aldim. Indirimli fiyati 55 tl idi. 15 ml. Sabah akşam kullaniyorum. 15 20 gün oldu. Simdilik memnunum. Baya yatışma bir toparlanma söz konusu. Ve yillar once hamilelikte bir gozumun alti buyuk bir halka seklinde morardi ve kaldi. Bu krem yariya yariya bu goruntuyude azaltti. Bitmesine daha cok var. Daha kalitelisini bulursam alirim. Ama simdilik roc ile devam. Ayrica icinde hyaluronik asit var. Bu asiti arastirin super birsey. Göz cevresi icin ayrica yoga yapin. Ama kirisik goruntuye yer vermeden tamamlayin yoganizi

Ben göz çevresi kırışıklıklari için roc marka krem aldim. Indirimli fiyati 55 tl idi. 15 ml. Sabah akşam kullaniyorum. 15 20 gün oldu. Simdilik memnunum. Baya yatışma bir toparlanma söz konusu. Ve yillar once hamilelikte bir gozumun alti buyuk bir halka seklinde morardi ve kaldi. Bu krem yariya yariya bu goruntuyude azaltti. Bitmesine daha cok var. Daha kalitelisini bulursam alirim. Ama simdilik roc ile devam. Ayrica icinde hyaluronik asit var. Bu asiti arastirin super birsey. Göz cevresi icin ayrica yoga yapin. Ama kirisik goruntuye yer vermeden tamamlayin yoganizi
Cevabımız için teşekkür ederim.
Yüz yogasi olarak , göz cevresi hareketi yapmaya başladım.
Bir kaç gün oldu ..
Inşaallah faydasını görürüm . .
Siz yapıyor musunuz ?
Krem araştırması yapıyorum.
Dediginiz kremi de arastircam..
Parabensiz istiyorum...
Zaten cildim problemli .
Yıllardır akne ile mücadele ediyorum .

Ve arkadaşlar sanirim. Bir urun buldum..marka ismini bu siteden bulup arastirdim. Estee lauder marka. 15 ml malesef 200.tl civari. Göz cevresi serumu. Ve serumlar kremlerden 2 kat daha etkiliymis. Yeni buldugum urunun icerigi hakkinda su yaziyi kopyaliyorum.

2 kat fazla hiyalüronik asit ile

yoğunlaştırılmış formulü 24

saate kadar besler ve nemlendirir

Cevabımız için teşekkür ederim.
Yüz yogasi olarak , göz cevresi hareketi yapmaya başladım.
Bir kaç gün oldu ..
Inşaallah faydasını görürüm . .
Siz yapıyor musunuz ?
Krem araştırması yapıyorum.
Dediginiz kremi de arastircam..
Parabensiz istiyorum...
Zaten cildim problemli .
Yıllardır akne ile mücadele ediyorum .
Rica ederim :) inşaAllah
Bende hizla gelisen cizgierimi bu yil farkettim. Ve bazi rutinlere basladim. Kremimi her gece ve sabah seve seve kullaniyorum. Çok mutlu oluyorum kendime bakim yaptigim zaman iyi hissettiriyor. Bu arada dudak yogasina da basladim. U sesi cikartan bir kadini izledim youtube dan . O ilk gun abarttim 40 50 kere ve ust dudagimin yukari dogru kalkmis halini gordugum zaman hayret ettim. Bunlar yasam boyu devamlilik istiyor. Ama seve seve yaparim.

Rica ederim :) inşaAllah
Bende hizla gelisen cizgierimi bu yil farkettim. Ve bazi rutinlere basladim. Kremimi her gece ve sabah seve seve kullaniyorum. Çok mutlu oluyorum kendime bakim yaptigim zaman iyi hissettiriyor. Bu arada dudak yogasina da basladim. U sesi cikartan bir kadini izledim youtube dan . O ilk gun abarttim 40 50 kere ve ust dudagimin yukari dogru kalkmis halini gordugum zaman hayret ettim. Bunlar yasam boyu devamlilik istiyor. Ama seve seve yaparim.
Bende severek yapıyorum inşallah faydasını görürüm...
Dudaklarim zaten kalın.
Biraz daha kalinlasmasin :KK48:

Yaşlanmaya teslim mi olsak ne yapsakk :KK61:
Yo yoo gecikiyor bu sekilde. Çok farkediyor. Ayrica kendimizr özeniyor olmanin huzurunu yaşıyoruz.. göz kapağı için özel bir çok krem var. Oraya müdahale etmek getekiyor kisinin durumuna göre 30 yastan sonra baslanabilinir. Ben onun icin biraz beklicem:)

Back
X