Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Çevresi BakımıGöz cevresi karışıklıkları için doğal yöntemler arıyorum..
Merhabalar açıkçası var olan bir şeyi yok etmez hiçbir krem ve yağ ama yaş ilerledikçe oluşacak kırıklık derinliğini yavaşlatır. Kış ayı olunca bu hız kazanıyor ya resmen iyi geldi, göz çevresi kurumaları ve gerginliğini azalttı. Tavsiye ederim.
Merhabalar açıkçası var olan bir şeyi yok etmez hiçbir krem ve yağ ama yaş ilerledikçe oluşacak kırıklık derinliğini yavaşlatır. Kış ayı olunca bu hız kazanıyor ya resmen iyi geldi, göz çevresi kurumaları ve gerginliğini azalttı. Tavsiye ederim.
Teşekkürler . Ben göz altimda oluşan bir kac kirisigi farkettigimde şok yaşamıstim. Daha sonra goz alti kremi alip kullandigimda kirisikliklarimin biraz geriledigini ve öyle sakin göze carpmadan kaldigini gördüm.hatta bir yerde ince ince fazla kirisik vardi
Cok toparlanma oldu. Çok sukur.. yoksa oraya takacaktim. Bakim cok onemli..
Beyaz yağbezeleri oluşuyo benim gözümün çevresinde, krem+yağ kullanamıyorum. Artmasından korkuyorum. Yumurta akını iyice ööööp köpürtüp sürüyorum. Waaaoow sonuçları yok ama fena değil.
Beyaz yağbezeleri oluşuyo benim gözümün çevresinde, krem+yağ kullanamıyorum. Artmasından korkuyorum. Yumurta akını iyice ööööp köpürtüp sürüyorum. Waaaoow sonuçları yok ama fena değil.
Göz altı icin özel kremler almanizi öneririm. Göz alti çok hassas. Mesela e vitamini cildimiz için faydali ama göz altina surerseniz yağ bezeleri oluşturur.. bende de olusmustu. 4 5 aydir roc marka bir krem kullaniyorum. Ama dikkat edilmeli indirime girdiginde son kullanma tarihi yakin oluyor..