Göz çevresi kırışıklıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.698
37.029
1.123
39
Merhaba,28 yaşındayım ve şu an yaşıma göre oldukça fazla olduğunu düşündüğüm kırışıklıklıklara (ya da kaz ayağı mı deniyor bilmiyorum) sahibim.Son zamanlarda iyice takıldı bu mesele aklıma,sürekli ürün araştırıyorum ama birinin memnun olduğundan diğeri memnun değil.
Bugün 35 yaş civarı bir arkadaşımla konuştum.kesinlikle avene öneririm dedi.kedisinin gerçekten hiç ama hiç kırışıklığı yok.ama başka bir yerde bakıyorum bu marka kötülenmiş.avenenin önerdiği ürünü anti-aging bir ürün,ystl... gibi devam ediyor adı hatırlayamadım tam.
Çok takıldım bu konuya,hemen bir ürün alıp kullanmak istiyorum.Bir taraftan da sebamedin ürününü mü alsam diyorum.lütfen bana tez cevap yazın:))

Merhaba, kozmetiklere karşı biri olarak marka tavsiye edemem.Sadece kullanmaya karar verdiğiniz ürünü hayat boyu kullanacağınızı göz önüne alın. Çünkü kimyasallar alışkanlık yapar ve kestiğinizde daha kötü olur... :ssz:

Gözler en çok kuruluktan kırışır..nemlendiricinizi masajla sürün çok iyi oluyor..göz kenarına sürülmez denmesine bakmayın bal gibi sürülür çok da güzel olur. :21:
bir de güneş faktörü var,iyi korumak lazım. bulursam bir masaj videosu vardı, çevremde onu yapan ne kadar tanıdığım varsa inanılmaz düzeldi ciltleri,kırışıklıkları..Ben dahil :32: :21:

çok sağolun.
inanın ben de istemem kullanmayı,hele bu yaşımda.
ben 2 derece miyobum ve pek gözlük kullanamıyorum,istemsiz olarak gözümü kısarak bakıyorum bazen.sanırım bunun da etkisi oldu.
yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciyi mi süreceğiz gözümüze?hep sürülmez diye bilinir de...
eğer paylaşabilirseniz o videoyu çok memnun kalırım.

güneşe çıkarken güneş kremi sürün (yaz-kış) ve güneş gözlüğü kullanın bence. nemlendiriciyi tüm yüzünüze sürerken 8 harfi şeklinde göz kenarlarına masaj yapmanızı önerebilirim. 28 yaş bu tarz kremler kullanmak için erken bence. masajlara yönelebilirsiniz. internette var bu tarz masajlar. İyi bir Dermatoloğa sorun bu konuyu muhakkak.

Buldum :) Ben yüzüme acıbadem kremi sürüyorum.çok yoğun olduğundan azıcık sürsem yetiyor.Sürerken videodaki masajı yapıyorum :21: Kışın evden çıkarken göz çevreme azıcık daha sürüyorum,soğuğun etkilerini azaltıyor resmen :21:

Göz çevresine sürülmez olayı ticari aldatmacadır.. Bunu Suna dumankaya anlatmıştı.. hak verdim ben sürüyorum valla :21: :12:

[video=youtube;hirieOWA1ZU]http://www.youtube.com/watch?v=hirieOWA1ZU[/video]

çok teşekkür ederim,hiç bilmiyordum bu tarz masaj vs...
biraz araştırayım Türkçe bir şeyler bulabilirsem daha kolay anlarım sanırım:)
bu paylaştığınızda mantık yüzü yukarı doğru gerdirerek masaj yapmak sanırım.tekrar,daha dikkatli izleyim:)

merhaba,28 yaşındayım ve şu an yaşıma göre oldukça fazla olduğunu düşündüğüm kırışıklıklıklara (ya da kaz ayağı mı deniyor bilmiyorum) sahibim.son zamanlarda iyice takıldı bu mesele aklıma,sürekli ürün araştırıyorum ama birinin memnun olduğundan diğeri memnun değil.
Bugün 35 yaş civarı bir arkadaşımla konuştum.kesinlikle avene öneririm dedi.kedisinin gerçekten hiç ama hiç kırışıklığı yok.ama başka bir yerde bakıyorum bu marka kötülenmiş.avenenin önerdiği ürünü anti-aging bir ürün,ystl... Gibi devam ediyor adı hatırlayamadım tam.
çok takıldım bu konuya,hemen bir ürün alıp kullanmak istiyorum.bir taraftan da sebamedin ürününü mü alsam diyorum.lütfen bana tez cevap yazın:))

esracım merhaba öncelikle;bugün tesadüfen göz altı kırışıklığı torbalanması ve cilt problemleriyle ilgili bir araştırma yapmıştım,mimik çizgileri de dahil... Ozon yağı diye birşey buldum.kullananlar çok memnun.bende gaza gelip bugün sipariş verdim.aklınıza gelebilecek herşeye iyi geliyormuş.umarım memnun kalırım. . . Bence sende bir araştır derim. . .

çok teşekkür ederim,hiç bilmiyordum bu tarz masaj vs...
biraz araştırayım Türkçe bir şeyler bulabilirsem daha kolay anlarım sanırım:)
bu paylaştığınızda mantık yüzü yukarı doğru gerdirerek masaj yapmak sanırım.tekrar,daha dikkatli izleyim:)

:) rica ederim tabi kendine göre cildine göre neyin iyi olduğuna sen karar verirsin..

Hangi dilde olduğu çok önemli değil bence :9: temiz cildine kremle bir masaj yap bak bakalım nasıl oluyor :21:
Evet,yukarı doğru ve gözlerden yana doğru gerdirerek.. tavsiye ederim ;)

esracım merhaba öncelikle;bugün tesadüfen göz altı kırışıklığı torbalanması ve cilt problemleriyle ilgili bir araştırma yapmıştım,mimik çizgileri de dahil... Ozon yağı diye birşey buldum.kullananlar çok memnun.bende gaza gelip bugün sipariş verdim.aklınıza gelebilecek herşeye iyi geliyormuş.umarım memnun kalırım. . . Bence sende bir araştır derim. . .

Canım merhaba ozon yağı göz çevresine nasıl uygulanacak biliyor musun acaba?

Back
X