Göz Çevresi Bakımı göz çevresinde oluşan yag bezeleri

ruyasnck

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
143
26
18
28
goz cevremde bir suru yag bezesi var buhar yapıyorum. sonra patlatmaya calısıyom ama patlamıyo bir turlu gecmedi cildiyeye gittim sivilce kremini ustune sur gecer dedi surdm gecemedi goz cevremde 12 tane var 3 tane sı buyuk bilgisi olan arkadslarm varmı

benim de var ucunu iğneyle delip patlattım inanılmaz derecede çoğaldı. Şuan garnier in 3ü bir arada maskesini kullanıyoruum küçülüyor git gide yarım saat bekletiyorum

Sakın parlatmayın yahu çıldırdınız mı sivilce gibi bir şey değil o patlatasınız. Sivilce de patlatılmaz ya neyse. O yağ bezelerinin en büyük nedeni sağlıksız beslenme, abur cubur veya fastfood yemek. Ya da yüzünüze yağlı krem vs sürüyorsanız ondan da olabilir. Beslenmenize çok dikkat edin sebze yiyin ve en önemlisi bol bol su için. Yapabiliyorsanız spor yapın.

zaten 1 tane patlattım 5 6 tane çıktı en önemlisi de yağlı şeyler yememek ve göz çevresine krem sürmemek

bana doktor şırıngayla yap demişti ama hiç doğru bir yöntem değil daha fazla çıkarıyor onun yerine sivilce kremleri sürünce kuruyor ve küçülüp kayboluyor

Lr ürünlerini kullanmayı tavsıye ederım eşim 1 aydır kullanıyor ve sonuc harika bilgi almak isteyen msj atabılır dermatolojik rahatsızlıklarla ilgili ürünler var kımyasal ıcermez cılt sorunları egzama sedef kepek sax dokulmesı vs sorunlar ıcın

Aylardr gecmeyen kucuk bi yag bezesi vardı yuzumde.Sıkınca daha da buyumustu.Bi kac defa aloe vera bitkisinin jelini surdum. Yumusadı ve kendiliginden dustu.

yağ butonları yüze uygulanan yağlı krem, makyaj malzemesi ve/ ve ya yenilen aşırı kalorili şeyler sonucu oluyor, bol su ve göz altlarını zedelemeden kahve telvelesiyle peeling yapabilirsin fazla bastırmadan.

Canım nişanlımda da vardı bizde iğne ile deldik önce yani iğneyi yakıyorsun çakmakla sonra hafif ılık olunca üstten ince bir deri kaldırıyorsun sonra kuvvetle sıkıyorsun içinden top gibi bir deri kendini hemen dışarı atıyor nişanlıma yaptık bunu ve şimdi 1 haftada iz bile kalmadı sadece 1 hafta içinde önce biraz kan çıktığı için kabuk tuttu o kabul ta kendini 1 haftada attı

cnm benm daha fazla arttı deldıkten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…