Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar.. 2 yaşında kızım var yaklaşık 2/3 haftadır göz dalması farkettim saniyelik bir durum oluyor sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mı
Şöyle bir nete baktım da normalmiş ,genelde 2-3 yaş çocuklarda daha sık görülüyormuş ,uyku saati yaklaştığında yada oyun oynamadığı zamanlarda sıkıldığında olabiliyormuş
Şöyle bir nete baktım da normalmiş ,genelde 2-3 yaş çocuklarda daha sık görülüyormuş ,uyku saati yaklaştığında yada oyun oynamadığı zamanlarda sıkıldığında olabiliyormuş
seni korkutmak istemem ama göz dalmaları aniden oluyor ve çok boş bakiyorsa o esnada epilepsinin bir türü bu.Iyi bir çocuk nerologuna goturmeni tavsiye ederim.
Bencede herkes bir sey olmaz yazmiş ama göz ardi edilecek bir durum degil bu.Göz dalmasida epilepsinin bir türü.Normal göz dalmasindan farkliysa anne hisseder zaten.Bizide haberdar et konu sahibi gecmis olsun.Umarim dusundugumuz gibi degikdir.