Göz Çevresi Bakımı Goz etrafim cok mor acil yardim

Yakamoz65

Saf, merhamet ve asi
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
241
89
98
38
Gaziantep
Goz etrafım çukur ve çok mor evde deneyip fayda gördüğünüz herhangi bir yöntem var mı arkadaşlar. Tiroit rahatsızlığım var. Patates salatalık v.s denedim etkisi olmadi

Zerdeçal tozunu suyla karıştırıyorsun, biraz koyu kıvamda macun şeklini alacak. Daha sonra göz çevrene parmak veya kulak çöpü yardımıyla sürüyorsun. Bekletiyorsun kuruyana kadar ardından hint yağı veya aloe vera ile masaj yaparak yediriyorsun dairesel şekilde.

Onun haricinde:

Soğuk kompres,
Elma kabukları,
Poşet çayı kompres olarak denedin mi?

soğuk kompres ve çayı denedim faydasini gormedim

Goz etrafım çukur ve çok mor evde deneyip fayda gördüğünüz herhangi bir yöntem var mı arkadaşlar. Tiroit rahatsızlığım var. Patates salatalık v.s denedim etkisi olmadi
Evde malesef yontemler ise yaramiyor hangi kur denenirse denensin .Tek care isik dolgusu sanirim .Goz cevresi hassas oldugu icin renk acici krem falan da kullanilmiyor.

rahatsızlığından dolayı onlar hep olacak.Işık dolgusu yaptırabilirsin ,bir nebze görünüm değişir ama o da geçici. Bir de kahve suyunu pamuk pedle gözaltında bekletmeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…