Göz görmeyince gönül katlanır mı ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Sorum şu arkadaşlar ilişkiniz bitti sosyal medyada da görmüyorsunuz unutmanız daha mı kolay olur yoksa karşıdaki kişinin hesabı açıksa rahat rahat bakabiliyorsanız duygular tekrarlanır mı ona karşı unutmak zor mu olur yani ? Sizce bakmasına izin mi vermeliyim (deli gibi bakıyor buna eminim) yoksa kapatmalı mıyım ? Duygularım var ona karşı sadece bi adım bekliyorum geri dönmem kesinlikle

Geri dönmem diyorsanız sosyal mecradan da silin engelleyin görmesin
Önünüze bakin
Goz gormeyince gönül katlanır olayina şu acidan katiliyorum
Her gun görseniz caniniz daha cok yanardi gormedikce baska seylere odaklanir ve acinizi unutursunuz zamanla da yok olur zaten
Bende ekli değil zaten benim hesabım herkese açık yani görebiliyor unutsun istemiyorum çok saçma ama böyle bi algı var bende ordan baktığını biliyorum çünkü

Sorum şu arkadaşlar ilişkiniz bitti sosyal medyada da görmüyorsunuz unutmanız daha mı kolay olur yoksa karşıdaki kişinin hesabı açıksa rahat rahat bakabiliyorsanız duygular tekrarlanır mı ona karşı unutmak zor mu olur yani ? Sizce bakmasına izin mi vermeliyim (deli gibi bakıyor buna eminim) yoksa kapatmalı mıyım ? Duygularım var ona karşı sadece bi adım bekliyorum geri dönmem kesinlikle
Geri dönmeyeceksen hesabını gizle ölsün meraktan. Göz görmeyince gönül katlanır ama gönüle farklı seçenekler sunarsan. İlgisini algısını farklı yönlere saptırırsan😂🤗

Bende ekli değil zaten benim hesabım herkese açık yani görebiliyor unutsun istemiyorum çok saçma ama böyle bi algı var bende ordan baktığını biliyorum çünkü
Neden onun adina karar veriyorsunuz ki
Ayrica gormemesi daha da merak uyandirir kaçan kovalanir hesabi 😃 hesabinizi gizleyin

Yani birden bittiği için içimde ona karşı duygu var bi pişmanlığını dile getirse zaten dönmeyeceğim
Bitiren taraf kendisiymiş.. Fotoğraflarınıza bakmayla pişman olmayacaktır. Sadece paylaşımlarınızdan haberdar olacaktır. Gezip tozup aradığını bulamayınca geri dönme ihtimali olabilir elbette. Ama pişman olmasını beklemek akılsızca olur, çünkü bu yıllar sonra gerçekleşir belki de asla. Kısacası unutun gitsin!

Eger hala sosyal medya hesabina bakmasini istiyorsan ya da bakip bakmadigiyla ilgileniyorsan onunla ilgili duygularin daha bitmemis demektir.
O ise duygulari bittigi icin bitirmis bu iliskiyi. Bundan sonra hesabina baksa da sadece meraktan. Bakmasi geri donecegi ya da pismanligini gostermez. Ben olsam hesap ayarlarimi herkese acik yapmak yerine arkadaslarimin gorecegi sekilde degistirirdim.

Pişman olduğunu görmek istiyorum sadece gönül isterdi ki hiç ayrılık olmasın ama işte ..
Şöyle söyleyeyim hala sevmiyor olsanız umrunuzda olmaz sizi takip ettiği veya bıraktığı seviyorsunuz ki bu saatte konu açmışsiniz. Eee insan sevince de gözü görmez birşeyi affedersiniz gibi geliyor.. merak ettim neden bıraktı sizi bir anda..?

Back
X