Göz görmeyince gönül katlanır mı ?

Şöyle söyleyeyim hala sevmiyor olsanız umrunuzda olmaz sizi takip ettiği veya bıraktığı seviyorsunuz ki bu saatte konu açmışsiniz. Eee insan sevince de gözü görmez birşeyi affedersiniz gibi geliyor.. merak ettim neden bıraktı sizi bir anda..?
Duygularım var tabi ki bir anda unutmam mümkün değil.Sebebi şu ; bir anda soğuk davranmaya başladı benim arabam var muhasebeciyim o kendini eksik hissediyormuş eline bir maaş bile kalmıyormuş senin iyiliğin için en iyisi böyle dedi şok oldum sebep bu yani

Duygularım var tabi ki bir anda unutmam mümkün değil.Sebebi şu ; bir anda soğuk davranmaya başladı benim arabam var muhasebeciyim o kendini eksik hissediyormuş eline bir maaş bile kalmıyormuş senin iyiliğin için en iyisi böyle dedi şok oldum sebep bu yani
Adam ozguvensizmis neden hirs yapıyorsunuz ki demek ki sizin yanınızda ezik hissediyormus kendini, gittiği iyi olmuş ileride ezikligi yuzunden sizi ezmeye calissa daha mi iyi.olurdu böyle düşünün

Erkek arkadaşım 1 hafta boyunca aramadı sormadı sadece evdeyim işe geldim gibi mesajlar attı üstüne gitmedim bi sorun varsa bilmek isterim dedim benimle buluşmak da istemedi sürpriz yapıp gelirsen kalbini kırarım bile dedi gerçekten çok üzüldüm tavır yapmadım ama üstüne de fazla düşmedim ben yine normal bişey yokmuş gibi davrandım çünkü üstüne düştükçe uzaklaşacak biliyordum sonra uzak durmasının ardından 5 dakika buluşalım burdan söylemek istemiyorum dedi seni üzüyorum sen çok düzgünsün bunu haketmiyorsun iş stresim var psikolojim yerinde değil bana sen bile iyi gelemezsin suan aksine seni düşünmekten işime adapte olamıyorum bu daha iyi olacak diyip birden terketti sanki ben onun sırtına bindim ayak bağı oldum anlam veremiyorum gerçekten amacı ne olabilir ? Hayatımdan tamamen çıkarıcam ama içimi nasıl soğutacağım.. bu adam sizi defalarca bırakmış..kaç konunuz var.. iyilik yapmış size haberiniz yok...

Bende ekli değil zaten benim hesabım herkese açık yani görebiliyor unutsun istemiyorum çok saçma ama böyle bi algı var bende ordan baktığını biliyorum çünkü
Kendinizi dünyanın merkezine koymuşsunuz . Nerden biliyorsunuz sizi takip ettiğini ? Belki umrunda bile değilsiniz hatta çoktan yeni heyecanlara adım bile atmıştır ...

Son düzenleme:
Bence onu demesinin nedeni sadece sizden bir an önce ayrılmaktı . Erkeklerin tipik bahaneleri “sorun sende değil bende , sen daha iyilerine layıksın” 😅

sunduğu sebep gerçekçi görünmüyor, geri dönmem diyorsunuz ama bal gibi de dönmek istiyorsunuz, en azından yazdıklarınızdan öyle algıladım. Bunu kendinize yapmayın, önünüze bakın, gençsiniz, işiniz gücünüz var, ona ihtiyacınız yok, daha neler kimler çıkar, kafanızda bitirin ilişkiyi, fb arkadaşlarınıza görünür olsun, zaten açık kullanmak bana saçma geliyor.

Hesabiniz neden herkese acik orta mali gibi?
herkese aciksa herkes bakiyordur. Eski sevgilinizin bakmasi +1 veya bakmamasi -1 ne degisir?

Back
X