göz kalemi herkese yakışır mı?

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
göz kalemi kullanmayı seviyorum. aynaya baktığımda da kendimi beğeniyorum. ama fotoğraflarda gözlerim çok büyük çıkıyo, hiç hoşuma gitmiyo.

büyük gözlerde göz kalemi sadece gözün içine sürülür diye okudum bi yerde. öyle de yapıyorum. ama neden büyük gözüküyo gözlerim. aktığından mı acaba :/

Gözlerin büyük görünmesi güzel bir şey bunda sorun yok bence
Göz kalemini içe sürmek biraz tehlikeli, akıyor, bulaşıyor, fazla keskin hatlı oluyor vs. Ayrıca herkese de yakışmıyor misal; dışa doğru çıkık gözlerde hiç hoş durmuyor bence

Sür gitsin ya boşver
Benimkileri de küçük gösteriyormuş güya

ben makyaj yapmıyorum ama bi arkadaşım var gözleri büyük, ondan duyardım hep, gözünün içine siyah kalem sürer, gözünün hemen altına kirpiklerinin dibine de beyaz kalem sürerdi...sebebi de gözü küçültürmüş...
eğer gözü küçük olan varsa tam tersini yapabilir..
içine beyaz dışına siyah..

Benim gözlerim iridir ama göz kalemi de sürdüğümde çok güzel yakışıyor...
Yani herkez yakıştığını söylüyor..
Ama siyah göz kalemi kullanmıyorum genelde...Gri ya da lacivert renkleri tercih ediyorum..

herkese yakışır mı bilmiyorum ama bence bana hiç yakışmıyor kullanmıyorum o yüzden

benim gözlerim normalden çok çok az küçüktur...

ama yüz tipimden olsa gerek dışa sürdüğüm kalem gözümü büyük gösterdiği için yakışmıyor..

o yuzden hep içten sürerim..

Ben doğuştan kalemliyim o yüzden hiç yakışmıyo iyice simsiyah oluyo hiç sevmem ondanDemek ki herkese yakışmayabiliyo

Ben herkese yakıştığını düşnüyorum. Önemli olan nasıl sürüldüğü. Kimine kuyruklu kalın kalem yakışır(üstüne) ki bu iri gözlerde muhteşem durur, türk filmlerinden fırlamış gibi bir hava katar. İnternette çeşit çeşit sürüm teknikleri var bakabilirsiniz:)

göz kalemi herkese yakışır ama kimisine siyah yakışır kimisine mavi yakışır gözlerin içine siyah sürmek küçültüyor mesela gözlerini büyük göstermek isteyenlerde içine beyaz sürüyor

cevaplar için teşekkürler.

en iyisi kalemin her renginden alıyım bakalım hangisi yakışcak :))) beyaz kalem fikri de güzelmiş. denicem.

Benim gözlerim renkli mesela ben içine çekince yakışmıyor abartılı duruyor göz rengim gözkmüyor ama dışa kpriklerimin içine doğru sürünce güzel gözküyor koyu renk gimiyor pek

senelerdir (liseden beri) göz kalemi kullanıyorum kalemsiz beni görenler daha çok beğenirler ama ben alıştım bi kere makyajımı yaparken ilk kalem sürerim hemen :) genelde siyah tercih ediyorum mavi,lacivert vs.. de kullandm ama gözlerimi fazla belirginleştirmiyor onlar beğenmiyorum.. :/ iri-çekik arası gözlerim var benim genelde türkan şoray derler iriliğinden dolayı gözlerime o yüzden siyah kalemi tercih ediyorum ben öyle alıştım... yakışıp yakışmadığına gelince makyaj,bakım her kadına yakışan şeyler güzel ve doğru yapıldığı sürece yakışmamasına sebep yok

Bence her göze yakışır. Sürüş şekli değişir sadece.:)
Ben siyah veya koyu kahve kullanıyorum. Yeşil ve laciverti ise kahverengi veya siyahla karıştırıp kullanabiliyorum.
Diğer türlü sevmiyorum. Yakışmaz da sanırım denemedim.
Öyle kocaman gözlü değilim. Orta gözlerim. Ama kaşlarım çok geniş. Nasıl açıklayayım bilemedim inşallah anlatabilmişimdir.
Gözlerimi boyamazsam bomboş kalıyor gibi hissediyorum. Kalın eyeliner çekiyorum gününe göre kuyruklu veya az kuyruklu.
Kuyruksuz da sevmiyorum.:)

Benim gözlerim de iri, ben de içine sürüyorum.
Çokta güzel oluyor.
Ama bence herkese yakışmıyor.
Yakışanı var yakışmayanı var.

göz kalemi her bayana yakışır ya. evet büyük gözlerde içe sürülür ama kirpik diplerine çıkıyordur belki senin. kirpik diplerine değil de daha içe sürmelisin canım

göz kalemi değilde sürme kullanırım ben gayette yakıstırırım kendime

benım gözlerım yuvarlak oyuzden yakışmıyor ama bende önce bı hat çekip ince fırçayla dağıtıyorum ozaman hem doğal hemde buğulu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…