- Konu Sahibi beyhudemis
-
- #1
Ben yaptırdım 4 ÿıl önce ama pışmanım özelde yaptırdım. Ünlü biri değildi 3 kere düzeltme yaptı. Ama yinede tam düzgün olmadı isinin ehli birinde yaptiramycaksanız hic yaptirmayın . Milimetrik bi amelyat ve cok etkiliyo bakıslari benm kapagmdaki katlanma bile gtti sonra canınız yanmasn benim gibiMerhaba. 29 yaşındayım. Geçenlerde selfie çekilirken fark ettim ki sağ göz kapağım inanılmaz aşağıda duruyor. İnanamadım ilk bi Allah Allah bana mı öyle geliyor falan sonra tekrar selfie aynada kontroller falan evet bayağı aşağıda ve bu bakışlarımı çok etkilemiş. Yani daha önce böyle değildi olsa mutlaka fark ederdim diye düşünüyorum eski fotoğraflarıma baktım çok az gark var iki gözüm arasında ama şuan bayağı fark oluşmuş. Haliyle moralim çok bozuldu. Kafamı takacak onca derdim varken bir de buna üzülmeye başladım. Allah dermansız dert vermesin de ne yapacağımı bile edim estetiği varmış bunu. Yaptıran var mı acaba? Maliyeti ne kadar bir de onu merak ediyorum.
Merhaba ,Merhaba. 29 yaşındayım. Geçenlerde selfie çekilirken fark ettim ki sağ göz kapağım inanılmaz aşağıda duruyor. İnanamadım ilk bi Allah Allah bana mı öyle geliyor falan sonra tekrar selfie aynada kontroller falan evet bayağı aşağıda ve bu bakışlarımı çok etkilemiş. Yani daha önce böyle değildi olsa mutlaka fark ederdim diye düşünüyorum eski fotoğraflarıma baktım çok az gark var iki gözüm arasında ama şuan bayağı fark oluşmuş. Haliyle moralim çok bozuldu. Kafamı takacak onca derdim varken bir de buna üzülmeye başladım. Allah dermansız dert vermesin de ne yapacağımı bile edim estetiği varmış bunu. Yaptıran var mı acaba? Maliyeti ne kadar bir de onu merak ediyorum.
Merhaba. Gözümden lazer ameliyatı oldum. Ve sonrasında gözümde çok fazla kuruluk oldu. Gözüm hep kaşınıyor. Göz doktoruma gitmek istiyorum başlangıçta. Bebeğim var hasta Ege gidemiyorum.Merhaba ,
Yaşınız çok genç göz kapağınızın bu kadar erken zamanda düşmesi bence normal değil . Estetik ameliyattan önce lütfen sağlıkla ilgili nedenlerini araştırın .Nöroloji,Gözhastalıkları , Göğüs hastalıkları gibi lütfen ihmal etmeyin .
Ahhh be güzel kardeşim,güya ben de dalında çok iyi olduğunu iddia eden,50 bin cerrahi vakası olan bi göz doktoruna üstelik Dünya Gözde yaptırdım.Bırakın düzelmeyi sayısız sorun yaşıyorum.Ben yaptırdım 4 ÿıl önce ama pışmanım özelde yaptırdım. Ünlü biri değildi 3 kere düzeltme yaptı. Ama yinede tam düzgün olmadı isinin ehli birinde yaptiramycaksanız hic yaptirmayın . Milimetrik bi amelyat ve cok etkiliyo bakıslari benm kapagmdaki katlanma bile gtti sonra canınız yanmasn benim gibi
Geçmiş olsun kardeşim.Ben oldum olmaz olaydım.Güya işini çok iyi bilen bi doktora.Levent Akçay.Lütfen çok iyi araştırın.Ben ona güvenmiştim ama sonuç hüsran.Keşke hiç elletmeseymişim.Merhaba. 29 yaşındayım. Geçenlerde selfie çekilirken fark ettim ki sağ göz kapağım inanılmaz aşağıda duruyor. İnanamadım ilk bi Allah Allah bana mı öyle geliyor falan sonra tekrar selfie aynada kontroller falan evet bayağı aşağıda ve bu bakışlarımı çok etkilemiş. Yani daha önce böyle değildi olsa mutlaka fark ederdim diye düşünüyorum eski fotoğraflarıma baktım çok az gark var iki gözüm arasında ama şuan bayağı fark oluşmuş. Haliyle moralim çok bozuldu. Kafamı takacak onca derdim varken bir de buna üzülmeye başladım. Allah dermansız dert vermesin de ne yapacağımı bile edim estetiği varmış bunu. Yaptıran var mı acaba? Maliyeti ne kadar bir de onu merak ediyorum.
Merhaba, geçmiş olsun, ameliyatlardan önce mutlaka iyi araştırmak gerekiyor doktor çok önemli göz yapınızı uygun bulmayıp önermeyen doktorlar da var ,ben Dünyagöz Hastanesi İzmir de oldum, işinin ehli yer gerçekten çok memnunum, kuru göz tedavisi görebilirsiniz, düzenli tedavi sonucu düzeliyor diye biliyorumMerhaba. Gözümden lazer ameliyatı oldum. Ve sonrasında gözümde çok fazla kuruluk oldu. Gözüm hep kaşınıyor. Göz doktoruma gitmek istiyorum başlangıçta. Bebeğim var hasta Ege gidemiyorum.