- Konu Sahibi Lovestory1
Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm