• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı düşüklüğü, bunalımdayım :(

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
36
Bursa
Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm

Bence sen bir kere çok takmışsın gözüne o yüzden her baktığında sana tuhaf mı tuhaf geliyo :1: O kadar farkedilmiyodur ya kendine barışık ol yüzümde güzel demişsin boşver canım ne ameliyatı derdin bu olsun :):)

hayko cepkininki kadar belirgin bir düşüklük mü var? öyle olsa bile bence pek dert edilecek bişey değil canım, yüzüm de güzel demişsin, makyaj yapıp gözlük kullanırsan sorunun çözülür bence

Yaptirmak istedigin operasyona verecek paran varsa, yasin da uygunsa, ameliyat ettirmeyi dusundugunu, seni cok rahatsiz ettigini soyleyebilirsin. Kendi kararin ne de olsa.
Ogrenciysen, ailenin parasina ihtiyacin varsa da fazla ustunde durmadan soyle, kabul etmezlerse de usteleme bence, ters etki yapar. Ilerde kendi paranla yaptirirsin.

hayko cepkininki kadar belirgin bir düşüklük mü var? öyle olsa bile bence pek dert edilecek bişey değil canım, yüzüm de güzel demişsin, makyaj yapıp gözlük kullanırsan sorunun çözülür bence

hayır hayko cepkininki kadar değil bi tanesi tam açık diğeride göz kapağının bitiminden düşüklük var oranın üzerinde biraz et birikmş gibi düşün arpa çıkma aşamasındaki göz gibi

Yaptirmak istedigin operasyona verecek paran varsa, yasin da uygunsa, ameliyat ettirmeyi dusundugunu, seni cok rahatsiz ettigini soyleyebilirsin. Kendi kararin ne de olsa.
Ogrenciysen, ailenin parasina ihtiyacin varsa da fazla ustunde durmadan soyle, kabul etmezlerse de usteleme bence, ters etki yapar. Ilerde kendi paranla yaptirirsin.

şöyle bi şey söyleyim sanki bi erkekle uzaktan birbrmzden hoşlanıyorz ve benimle yakından konuştuktan sonra falan benden vazgeçmş gibi geliyo sanki gözüm yüzünden benden soğumş gibi hissediyorum mesela sosyal ortamlardada sanki insanlar gözlerim yüzünden sanki benden uzaklaşıyo gibi hissediyorum falan

Maddi durumun varsa yaptır canım, yoksa devlet hastanelerine gidip soruşturabilirsinde. Sonuçta bu zevk için bi estetik ameliyat değil, doğuştan bir problem. Devlet karşılar diye düşünüyorum. Zaten karşılamasa da, estetik ameliyatlar kadar pahalı değildir fiyatı. Sonuçta bu senin yüzün ve senin özgüvenin. En ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile, imkanın varken yaptır ki sen çok rahatsız oluyormuşsun. Bu arada benim bi tanıdığımda da aynı problem vardı, gitti yaptırdı ve şu an çok mutlu. Dediğim gibi en ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile yaptırmalısın. Sürekli huzursuz olmaktansa, bi kere olsun tam olsun. Başka insanlar için değil, kendin için kendini her ortamda rahat hissetmek için yaptır.

Maddi durumun varsa yaptır canım, yoksa devlet hastanelerine gidip soruşturabilirsinde. Sonuçta bu zevk için bi estetik ameliyat değil, doğuştan bir problem. Devlet karşılar diye düşünüyorum. Zaten karşılamasa da, estetik ameliyatlar kadar pahalı değildir fiyatı. Sonuçta bu senin yüzün ve senin özgüvenin. En ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile, imkanın varken yaptır ki sen çok rahatsız oluyormuşsun. Bu arada benim bi tanıdığımda da aynı problem vardı, gitti yaptırdı ve şu an çok mutlu. Dediğim gibi en ufak bir rahatsızlık duyuyorsan bile yaptırmalısın. Sürekli huzursuz olmaktansa, bi kere olsun tam olsun. Başka insanlar için değil, kendin için kendini her ortamda rahat hissetmek için yaptır.

ailem beni uğraştırıcak saçmalama falan diye onlara ne diye söylicem pekii ???

Çok fazla rahatsız oluyosan,özgüvenini etkiliyosa ameliyat ol,rahatla tabi
Boşver milletin ne dediğini,mühim olan senin kendini nasıl hissettiği
Ailenede baskı yapıp,bezdirebilirsin...:34:

Saçlarını at kuyrugu yapıp sıkıca bağlamayı denedınmı saçlar atkuyrugu yapılıp sıkıca bağlandıgında gözler çekık durur yanı bu senı bırnebze kurtarabılır en azından özel gunlerde.Yaşın kaç durumun musayıtmı calışıyormusun?

Çok fazla rahatsız oluyosan,özgüvenini etkiliyosa ameliyat ol,rahatla tabi
Boşver milletin ne dediğini,mühim olan senin kendini nasıl hissettiği
Ailenede baskı yapıp,bezdirebilirsin...:34:

bi problemi insanlara açma konusunda çok çekingenim anneme bugün söyledim yaa benim bi göz kapağmda fazla et var falan diye açtım konuyu annemde neresinde var yok hiç bişey diye geçiştirdi geçiştrmesine sinir oluyorum küçükken niye ameliyat ettrmemşler beni diye kızıyorum hep benm bu şeklde problem yaşcğmı bilmiyolarmydı acaba ben bide kusursuz olmayı seviiyorum birazda yani göze batan kusurları sevmiyorum mutsuz oluyorum

Saçlarını at kuyrugu yapıp sıkıca bağlamayı denedınmı saçlar atkuyrugu yapılıp sıkıca bağlandıgında gözler çekık durur yanı bu senı bırnebze kurtarabılır en azından özel gunlerde.Yaşın kaç durumun musayıtmı calışıyormusun?

at kuyruğu yapmaya korkuyorum bikere ilkokul yıllarımda falan hep toplardım saçlarımı topuz falan yaprdm tabi ozamanlar insan farkında olmuo böyle şeylerin belirginleşiyo yani bağladığım zamanlarda

Biraz para biriktirip amelıyatını olabılecek yaştasın yanı senın bu kararına aılenın karısma hakkı olacagını sanmıyorum.Sen gereklı ımkanlarını hazırlayıp sadece amelıyat olacagını söyle canım aılene eger tepkı vereceklerını dusunuyorsan yoksa ılgılenmeyecekler gıbı dusunuyorum.Tıp fakultelerının plastık cerrahı bölumunede gıdebılırsın fıyatları cokdaha uygun oluyor.

Biraz para biriktirip amelıyatını olabılecek yaştasın yanı senın bu kararına aılenın karısma hakkı olacagını sanmıyorum.Sen gereklı ımkanlarını hazırlayıp sadece amelıyat olacagını söyle canım aılene eger tepkı vereceklerını dusunuyorsan yoksa ılgılenmeyecekler gıbı dusunuyorum.Tıp fakultelerının plastık cerrahı bölumunede gıdebılırsın fıyatları cokdaha uygun oluyor.

fiyatları ne kadar bi fikriniz var mı 1 milyarı geçiyo mu bide ben devlet hastanesinden ameliyat günü alsam acaba ne kadar süre sonraya atarlar o günü?

ankarada yaşıyorsunuz sanırm. Benim estetik olduğum merkeze bir görünün isterseniz fiyatları uygun birde görüşme ücretsiz. ameliyatı klinikte oluyorsunuz öyle dudak uçuklatan fiyat yok. ben burnumu 2500e yaptırdım özelden yeri söyleyebilirm doktor beyle bir göürüşün

ankarada yaşıyorsunuz sanırm. Benim estetik olduğum merkeze bir görünün isterseniz fiyatları uygun birde görüşme ücretsiz. ameliyatı klinikte oluyorsunuz öyle dudak uçuklatan fiyat yok. ben burnumu 2500e yaptırdım özelden yeri söyleyebilirm doktor beyle bir göürüşün

evet tabiki isterim özelden mesaj atabilirmisiniz bana bu konuyla ilgili

Back
X