- Konu Sahibi Lovestory1
evet tabiki isterim özelden mesaj atabilirmisiniz bana bu konuyla ilgili
tamam canım ayrıntılı bi şekilde msj atıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tabiki isterim özelden mesaj atabilirmisiniz bana bu konuyla ilgili
ankarada yaşıyorsunuz sanırm. Benim estetik olduğum merkeze bir görünün isterseniz fiyatları uygun birde görüşme ücretsiz. ameliyatı klinikte oluyorsunuz öyle dudak uçuklatan fiyat yok. ben burnumu 2500e yaptırdım özelden yeri söyleyebilirm doktor beyle bir göürüşün
özelden mesaj atamıyorum ben 100 mesaj hakkmı doldurmadığım için siz bana ayrıntıları yollarmsnz adres doktor vs
Ameliyat olursunuz. Bunu kimse alay konusu etmez.
Etselerde boşverin, siz sonuca ulaştıktan sonra farketmez ki :)
Doktora gidin, doktor size zaten ameliyat önerecektir ihtiyaç varsa.
Bunu ailenizle paylaşırsınız, doktor önerdi diye.
attım ben kiliniğin net adresinide yazddım. hatta şimdi baktm göz kapağı amliytanına sitede yazıor yatmanı gerektircek bir ameliyat değilmiş. sedasyon yöntemiyle yapılıyormuş yani genel anestezi değil
tamam çok çok teşekkürler ben bir an önce gidip konuşucam üniversteye bşlamadn öncede yptrmak ist,yorum aileme açabilirsem konuyu siz kkaç yaşındasınız
aileniz doktor bu ameliyatı gerekli görürse izin vericektir. ben 24 yaşındayım 21 yaşnda ameliyat oldum. 3 kez oldum ben dikişlerimi kopardığım için burnumu düşürmüştüm çünkü. Mehmet beye ameliya oldum ben bir tane daha doktor var orda onun hakkında birşey söyleyemicem. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
peki ya ailenize nasıl söyledniz bu estetik konusunu
attım ben kiliniğin net adresinide yazddım. hatta şimdi baktm göz kapağı amliytanına sitede yazıor yatmanı gerektircek bir ameliyat değilmiş. sedasyon yöntemiyle yapılıyormuş yani genel anestezi değil
Bu arada ameliyat sedasyon ile yapılıyormuş. Eğer ameliyat olucak olursanız bence sedasyon işini bi doktorla konuşun derim genel anestezi daha iyi. Ben 2. ameliyatımı sedasyon ile oldum ve çok fazla acı hissettim ameliyat boyu ağlamışım hatırlamıyorum. odaya beni getirdiklerinde hala ağlıyormuşum. sedasyon yönteminde bayıltılmıyorsunuz bilinç açık felç geçirmiş gibi bir hale bürünüyorsunuz ama ilacın bi etkiside kesinlikle hiç bir şey hatırlamıyorsunuz ama ben burnumun kesilmesini ve dikilmesini hissettim hatırlıyorm doktorumda şaşırdı. genel anestezi isteyin. 3. ameliyatmda ben genel anestezi istedim
Canım profılıne baktım ankara yazıyor gazi unıversıtesıne gıdenler vardı cok memnun olanlar var bene orada bır şansını denemelısın bende 1 hafta sonra gelecegım ankaraya hatta vaktım olursa plastık cerrahı bölumune ugramak ıstıyorum bence fırsat ayagında zaten senın ayrıca actıgım bır konu vardı bende senden yardım isteyım hemen bakabılırsen sevınırım.
Kız allah senı buradamısın poşet :)
eğer ameliyat olrsam dayanamam zaten ben genel anesteziyle bayıltmaları iyi olur okudum şimdi siteden ben netten araştırrken tesadüfen bu siteyi görüp numrsnıda almştm sizinde yollamanz büyük bi şans oldu heralde ::)
ahahaha :)) eed canım 2 dk girim bakim dedim dersten yeni kalktık
ne dersı hayırdır ben hala calısıyorum ders ders ders
Canım profılıne baktım ankara yazıyor gazi unıversıtesıne gıdenler vardı cok memnun olanlar var bene orada bır şansını denemelısın bende 1 hafta sonra gelecegım ankaraya hatta vaktım olursa plastık cerrahı bölumune ugramak ıstıyorum bence fırsat ayagında zaten senın ayrıca actıgım bır konu vardı bende senden yardım isteyım hemen bakabılırsen sevınırım.
Kız allah senı buradamısın poşet :)