- Konu Sahibi Lovestory1
hangi konu baktımda en son açtığın konu mu :) ?
Ankarada konaklayacagım yer canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi konu baktımda en son açtığın konu mu :) ?
göz KAOAğı neresi oluyor?
Kartal eğitim arastırma hastanesinde yapılıyor bu ameliyat plastik cerrahi servisinde tabi ki
ücretsiz diye biliyorum hastalığın isminin türkçe okunuşu pitoz du sanırım
umarım halledersiniz Geçmiş olsun
Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm
23 yaşındayım benim de öyle.
hatta benimki kadar bariz olmasa da eşiminki de öyle.
çocuğumuz olursa çok büyük ihtimal onun da bi gözü küçük olur
ben de fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmıyorum
biri büyük biri küçük
hiç hoş değil.
ben de profilden çektiriyorum fotoğrafları.
artık gözümü öyle kabul ettim.
benim karakteristik bi özelliğim sonuçta
Bende ayni sorunu yaşıyorum bende ayni şekilde fotoğrafta nasıl cikmisim diye endişelenmiyorum ailem artik ben birşey demeden bana ameliyat olmak istiyor musun dediler bence ailene soyle kotu karşılanmazlar.artik takilmicak birşey değil insan büyüdükçe bunalıma giriyor bende artik bunaldim ben göz kapağın yarıda resmen artik bana zombi , hayko gibi lakaplar takan bile var takmiyorum ben onları alıştım artik ama ailem artik istemediği için boyle bir şeyi kendileri sundular bana.Benim psikolojik bozuluyor ve sinir veren bir durum bazen sinirden ağlıyorum . Spor takımımın resminde bile öyle çıkmış gerçekten çok sinir bozucu birşey . Ne desen haklisin . Tabiki gözümüz olduğuna sukredicez bu durumda ama bide su yönden bakınca herkesin normal benimki niye düşük cümlesi bile insani mutsuz ediyor . Tamam gözümüz ver ama psikolojimizde var .Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm