• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı düşüklüğü, bunalımdayım :(

Göz kapağı düşüklüğü ufak bir operasyonla halledilir.
Bu durum sizi çok mutsuz ediyorsa bir göz doktoruna veya plastik cerraha görünün.
Lokal anestezi ile bir kaç saatlik operasyon.

gözünüzün olduguna görebıldıgınıze şükredın dıyecegım ama ,bu durum estetik gorunumden sızı cok etkılıyor ıse

tabıkı de mudehale de bulundurabılırsınız.Ameliyat olursunuz. buda kimseyı ılgılendırmez,ınsanlar nerelerı yaptırıyor

alay konusu senın goz kapagın mı olacakmıs! bence hıc tınlama bıle mılletı .

onemlı olan senın ne hıssettıgındır senın ne dusundugundur .

Kartal eğitim arastırma hastanesinde yapılıyor bu ameliyat plastik cerrahi servisinde tabi ki
ücretsiz diye biliyorum hastalığın isminin türkçe okunuşu pitoz du sanırım
umarım halledersiniz Geçmiş olsun

Kartal eğitim arastırma hastanesinde yapılıyor bu ameliyat plastik cerrahi servisinde tabi ki
ücretsiz diye biliyorum hastalığın isminin türkçe okunuşu pitoz du sanırım
umarım halledersiniz Geçmiş olsun

canım ama ben ankaradayım ankarada bi yer gerekiyo senin dedğin istanbulda

sevinmek için bi sebebin var. çünkü derdinin çaresi var. eğer şuanda yaptıracak durumun yoksa bile bunu düşünüp rahatla, kafana takma :34:

benim yıllardır bir gözüm küçük diğeri büyük duyr aynı senin gibi cnm fot belli evt dediğin gibi şu an 35 yaşındym hiç sorun etmedim evlendimde erkek arkadaşlarımda oldu çok aman aman belirgin değildi yaşa bağlı olrk göz kapağım şu an bayağ düştü ameliyat olmayı düşnyrm ama yorumlara baktımda ameliyat sonucu iyi olmassa dahada anormal şeyler ortaya çıkyrmş ben labioplasti oldum hadi görnmyr sonuş kötüde olsa yinede üzüldüm bu yüz yani vede gözz inşlh netice güzel olr arkadaşlar bu ameliyatı ankarada olupta memnun olan varsa tavsiye etsn lütfen

Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm

23 yaşındayım benim de öyle.
hatta benimki kadar bariz olmasa da eşiminki de öyle.

çocuğumuz olursa çok büyük ihtimal onun da bi gözü küçük olur :1:

ben de fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmıyorum
biri büyük biri küçük
hiç hoş değil.

ben de profilden çektiriyorum fotoğrafları. :34:

artık gözümü öyle kabul ettim.
benim karakteristik bi özelliğim sonuçta

Birşey söyliyim mi bana bu tip gözler küçüklüğümden beri çok sempatik gelir, tek yüzde iki ifade varmış gibi. Kuzenimdede aynı durum

vardı. Onun çok düşüktü üstelik. Bence problem yapma canım be. Millet yüzüne ne estetikler yaptırıyor.

Hani herkesin burnunda bir et vardır ya :1:, sende uydurursun birşey :16:

Son düzenleme:
23 yaşındayım benim de öyle.
hatta benimki kadar bariz olmasa da eşiminki de öyle.

çocuğumuz olursa çok büyük ihtimal onun da bi gözü küçük olur :1:

ben de fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmıyorum
biri büyük biri küçük
hiç hoş değil.

ben de profilden çektiriyorum fotoğrafları. :34:

artık gözümü öyle kabul ettim.
benim karakteristik bi özelliğim sonuçta

kızlar kaşlarınızı çok inceltmeyin kaşın ince olması da göz kapağını düşük gösteriyor

Göz kapağı düşüklüğü caresi olan bir durum. Bir goz hastanesinin okulaplasti servisine başvurduğunuzda eğer gerçekten ptozis durumu varsa ufak bir botoks müdahalesiyle bile duzelebiyor çoğu zaman.

Bence senın pskolojını etkılıyorsa yaptır. Gercekten kafaya takınca rahat olamıyorsun. Ben de para bırıktırıp rahatsız oldugum bır yerımı yaptırıcagım. Aılen buna karısamaz cunku bu senın hayatın kendını ıyı hıssetmek herseyden onemlıdır.

Meraba arkadaşlar benim sorunum şu daha doğrusu 20 senelikk bi sorun ama bugün artık canıma tak etti bir göz kapağımda aşırı bi düşüklük var birisi büyük birisi küçük duruyo ve ben bunu küçkkende aileme söylemştm onlarda saçmalama diye gülüyolardı sonra benimle dalga geçmeye bşlamışlardı bir gözü küçk kızım diye ama gerçekten öyle belirgin yani ve ben kmseye belli etmiyorm senelerdir bunun skıntısını yaşıyorm yaşım büyüyncee göz makyajı biraz çarem oldu ama onla bile rahatsız oluyorum ablamın düğünü oldu ve düğün fotoğraflarnda falan hep gözlerimi inceledm iğrenç görünüyo kafama çok taktım mutsuz oluyorum fotoğrf çekinrken acaba gözlerim nasıl çıkmıştır diyorum saçlarımı toplayamıyorum belirgin hale geldiği için devamlı açık bırakıyorum suratımı beğeniyorum ama şu iğrenç sağ göz kapağım beni çok çirkin hissetmeme neden oluyo ameliyat olmak istiyorum şuanda da internetten araştırıyorm ama şunu problem ediyorum ameliyat olduktan sonra herkes benimle uğraşıcak aa gözü küçük ameliyat oldu falan diye bide aileme söylemektende çekiniyorm şuann lütfen bir fikir verin banaaa yarın söylemek istiyorum sizce ne diye söylemeliyimmm
Bende ayni sorunu yaşıyorum bende ayni şekilde fotoğrafta nasıl cikmisim diye endişelenmiyorum ailem artik ben birşey demeden bana ameliyat olmak istiyor musun dediler bence ailene soyle kotu karşılanmazlar.artik takilmicak birşey değil insan büyüdükçe bunalıma giriyor bende artik bunaldim ben göz kapağın yarıda resmen artik bana zombi , hayko gibi lakaplar takan bile var takmiyorum ben onları alıştım artik ama ailem artik istemediği için boyle bir şeyi kendileri sundular bana.Benim psikolojik bozuluyor ve sinir veren bir durum bazen sinirden ağlıyorum . Spor takımımın resminde bile öyle çıkmış gerçekten çok sinir bozucu birşey . Ne desen haklisin . Tabiki gözümüz olduğuna sukredicez bu durumda ama bide su yönden bakınca herkesin normal benimki niye düşük cümlesi bile insani mutsuz ediyor . Tamam gözümüz ver ama psikolojimizde var .

Son düzenleme:
Benim arkadaşımın göz kapağı düşüklüğü var hemde cok belli. Ama hic bir öz guven problemi yok sürekli gelsin yeni sevgili modunda :)
biraz takıntı yapmış olabilirsin.
ama yine de zaman ve zemin uygun oldugunda güvenilir bir doktora ameliyat olabilirsin doktor tercihinde dikkatli olursun.
Kac yaşındasın bilmiyorum ama aileni ikna etmek yerine onlarla hareket etmeye çalış. Yaşayacağıniz en ufak aksilik sonradan başınızin etinin yenmesine sebep olabilir..

Benim de göz kapağımda düşüklük var, hatta bunun için doktora gittim, göz kapağında çok az tembellik olduğunu söyledi, özellikle gün içinde yorulunca daha çok belli olurmuş. Taktikca daha çok göze batıyor, o yüzden düşünmemeye çalışırım ben de. Takma kafana sen öyle de güzelsindir eminim :)

Biz insanlar galiba kucuk seyleri beynimizde buyutuyoruz.bendee yuz kizarikligimi cok takarim belki 15yil oldu.bana senin takintin gereksiz geldi eminim sende benim takintim icin dusunursun.
Tabiki suda var.Eger seni rahatsiz ediyorsa ki ediyor yasin ve maddi durumunuz musaitse iyi bir doktor arastir .buyuk bir operasyon olmaz herhalde.Ailenede soylemekten cekinme bize anlattigin gibi seni cok uzdugunden bahset...hersey gonlunce olsun...

Back
X