merhaba , ben 3 hafta önce yaptırdım bu işlemi. Cevizlibağda iyi bir estetik merkezine yaptırdım. 4 bin tl verdim. İşlemi yaparken eksik bilgi verdiler bilseydim yaptırmazdım. Ameliyat 6000 tl o daha akıllıca. Çünkü bir kere çok büyük bir fark olmuyor. Ayrıca 3 hafta olmasına rağmen göz çevremde kahverengi izler var ve çok yoğun şekilde bu izler. Bu izlerden bahsetmediler bile bu. Bir kaç ay sürebilirmiş bu izler. Umarım gerçekten geçer. Güneşten korumak gerekiyor dolayısı ile bu dönemde yapılması asla uygun olmayan bir işlem bu konuda da uyarılmadım. İnanılmaz ödem ve şişlik oldu 1 hafta sonra tam olarak indi ödemler gözlüklerle işe gitmek zorunda kaldım. Ve hala çok yoğun kapatıcı kullanıyorum izleri kapatmak için. Ameliyat izlerinden korkup bu yöntemi denedim ama ameliyat olsaydım hem iz tek çizgi şeklinde olacaktı ve çoktan gitmiş olacaktı. Ayrıca göz kapağının kıvrımında kalacağı için hiç dikkat bile çekmeyecekti. Şimdi ise kaz ayaklarına kadar göz kapağım komple noktalama şeklinde kahverengi izlerle dolu.