• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz kapağı estetiği ile ilgili tavsiye istiyorum.resimli..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.150
373
merhaba arkadaşlar,
hem genetik hemde geçen yıllarla birlikte yerçekımıne yenik düşen göz kapaklarım için doktor arayışındayım..olanlar memnun kalanlar bana da yardımcı olun lütfen.istanbuldayım..
birde acıkçası sadece deri sarkması değil böyle fazlalık et yada yağ dokusu var gibi,bu tarz fazlalığı olupta aldıran oldu mu acaba?

Eklentiler

• göz kapağı.webp
    göz kapağı.webp
    10 KB · Görüntüleme: 573
bu tarz operasyonlarda sizin gibi göz yapısı olanlar çok farkediyor. ben de oldum 1 Y ÖNCE AMA BENDE DERİ FAZLALIĞI VARDI. komşumun aynı sizin gibiydi. göz kapağı yoktu. şiş gibiydi :) şimdi çok güzel. doktor olarak araştırın derim. benim doktorum ersin ülkür. su an hala iyileşemediğim ve şikayetlerim olduğu için iyi kötü diyemiyorum ama görenler göz operasyonumun çok başarılı olduğunu söylüyor
zekeriya kul için güzel yorumlar var.

merhaba arkadaşlar,
hem genetik hemde geçen yıllarla birlikte yerçekımıne yenik düşen göz kapaklarım için doktor arayışındayım..olanlar memnun kalanlar bana da yardımcı olun lütfen.istanbuldayım..
birde acıkçası sadece deri sarkması değil böyle fazlalık et yada yağ dokusu var gibi,bu tarz fazlalığı olupta aldıran oldu mu acaba

Merhaba benimde sizinki gibi etli göz kapaklarım vardı ameliyat oldum ve çok kötü oldu gözler yuvarlaklaşıp küçük görünüyo yanlarda da çok iz ve topçuklar oluştu keşke o halde kalsaydım çok pişmanım ve eski halimi mumla arıyorum… Kesinlikle yaptırmayın insanın tipi bakışı değişiyor..

Merhaba benimde sizinki gibi etli göz kapaklarım vardı ameliyat oldum ve çok kötü oldu gözler yuvarlaklaşıp küçük görünüyo yanlarda da çok iz ve topçuklar oluştu keşke o halde kalsaydım çok pişmanım ve eski halimi mumla arıyorum… Kesinlikle yaptırmayın insanın tipi bakışı değişiyor..
Merhabalar, benim de yaptıralı dort ay oldu ve izlerim gecmedi. Neredeyse şakaklarima kadar kesmis doktor bozuntusu. Sizin kac ay oldu acaba yaptıralı?

aaa gerçektenmı şuan cok merak ettım bana öncesi sonrası halınızı mesajla göndersenız,çünkü geri dönüşü olmayan seyler bunlar..bu şişlikten cok rahatsızım ama daha da rahatsız olacagım bır hale gelırse ne olur bılmıyorum

Back
X