Göz kapağı estetiği olanlar

megonx

Love,live ,laugh
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
102
-118
98
antalya
Göz kapağı estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Annemde aşırı göz kapağı sarkması var kirpikleri görünmüyor.Fiyat, doktor ve süreç hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Göz kapağı estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Annemde aşırı göz kapağı sarkması var kirpikleri görünmüyor.Fiyat, doktor ve süreç hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Merhaba ben 3 hafta önce oldum. Korkulacak bir şey yok. Hatta ben gözyaşı bezi onarımı ile kapak ameliyatını birlikte oldum.Ameliyat rahattı,doktor işini iyi biliyor ve son derece profesyonel.Ağrı,acı morarma olmadı.İz çok hafif pembe duruyor ama henüz çok yeni o yüzden.Doktorum Altuğ Çetinkaya .

İz kaldı mı? ayrıca bu operasyon için fiyat ne kadar ödediniz?

1,5 ay oldu ve Hayır iz yok kalmadı.Fiyat için muayene sonucu karar veriyor Hekim,benim göz yaşı bezi ameliyatı ile kapak kapak bir arada oldu.O yüzden yanlış bilgi vermiş olmayayım.

1,5 ay oldu ve Hayır iz yok kalmadı.Fiyat için muayene sonucu karar veriyor Hekim,benim göz yaşı bezi ameliyatı ile kapak kapak bir arada oldu.O yüzden yanlış bilgi vermiş olmayayım.
2 göz kapağı da mı oldu bu ameliyat dan ne kadar süre sonra ise baslayabiliriz acaba siz çalışıyormusunuz. Nasıl oluyor o sarkmis deriyi kesiyor lar mı

Evet 2göz kapağından birlikte oldum.Yağ fazlalığı alınıyor,sarkmış kaslar düzeltiliyor,sarkan fazla kapak derisi alınıyor ve 10 gün sonra işe başladım.Aslında 1 hafta sonra başlanabilir ama ben biraz keyif yaptım.

Reactions: nug
merhaba ben bugün göz kapağı estetiği yaptırdım.. merak edenler için süreci anlatmak istiyorum.. öncelike çizim yapıldı göz kapağıma .. ne kadar deri parçası alınması gerektiğine karar verildi.. ben narkoz istemediğim için lokal anestezi ile yapıldı.. göz kapağıma 3 adet iğne yapıldı.. çok minik bir acı hissettim.. botoks dan daha hafif bir acı diyebilirim.. daha sonra göz uyuştu ve ek doz iğne yapıldı ama onları hissetmedim .. sonrasında doktorum bir yandan muhabbet ederken ben başladım bile dedi .. ben hiç farkında bile değildim. bir gözüm yaklaşık 15 dk sürdü kesilmesi dikilmesi falan... sonra diğer gözüm aynı şekilde uyuşturulup işlem yapıldı.. ameliyat süresince sohbet ettik doktorumla .. sonrasında bant yapıldı dikiş yerlerine..45 dk gibi bir süre sonunda herşey bitti.. bugün ilk günüm saat başı 10 dk buz kompresi uygulamam gerekiyormuş.. yüksek bir yastıkta yatıcakmışım.. bant çıkıncaya kadar gözler ıslatılmayacak.. 2. gün izlenimlerimi paylaşırım tekrar

bugün 2.günüm göz kenarlarımda biraz morarma ve kirpik diplerimde az ödem oluştu..buz koymaya devam ediyorum.herhangi bir ağrım falan yok. gözlerimde kanlanma falan da olmadı..korktuğum kadar şişlik yok umarım yarın daha fazla şişmiş olarak uyanmam

Nerde ameliyat oldunuz? Ne kadar sürede izler geçiyormuş doktor ne dedi? Bir de ne kadara yaptırdınız?
denizlide oldum ameliyatımı..izler tam kıvrıma denk geldiği için zaten çok belli olmuyor..bir arkdasım yaptırdı 1 hafta sonra bantlar çıktığında hiç bir şey belli olmuyordu..ama bence tam oalrak 1 ay içinde belli belirsiz oluyor izler..ben 2000 tl ye yaptırdım..

4.günüm bugün..morluklar hafilemey ve sarı renk almaya başladı..dünkü göz torbası şeklindeki ödemlerimde biraz azaldı..kaşınmaya başladı dikiş yerlerim..sanırım iyileşiyor..bugünden itibaren gerileme başladı sanırım morluk ve ödemler..

Merhaba; annem Eylül 2019 yılında bir devlet hastanesinde göz muayenesine gittiğinde, doktor tarafından önerilen bir ameliyattı. Devlet hastanesinde göz doktorları tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Aemliyat yaklaşık 30 dk sürüyor, hemen taburcu oluyorsunuz. Dikişler de 1 hafta sonra alınıyor. Annemin çok istediği bir operasyon olduğu için gıkı çıkmadı. Ben dayanabileceğimi sanmıyorum, kolay gözüken bir ameliyat değil bence

şu an harikayım.. iyiki yaptırdım dediğim bir ameliyat eski fotolarıma bakınca çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. izlerimde hiç belli değil .. bence ihtyacı olan hiç düşünmeden yaptırmalı .. göz makyajım bile çok rahat yapıyprum artık

Arkadaşlar merhaba ben 13 Aralık'ta üst göz kapağı ameliyatı oldum Ankara'da bir devlet hastanesinde asistanlar tarafından Maalesef çok kötü bir sonuçla karşılaştım kesinlikle bu ameliyatı olacaksanız plastik cerrahi değil göz hastalıkları doktoruna gidin Bir gözüm kısa kaldı ben bu ameliyatı çok basit sanıyordum ama değil elektirikli neşterle göz kapağınızı kesiyorlar gözüm tam uyuşmamış öyle bir canım yandı ki başım oynattım ve sanırım kıkırdak doku zarar gördü şimdi gözümde kuruluk batma yanma şikayetleri var çok özellere gittim birşey yapamayız dediler çok kötüyüm piskolojim çok bozuldu makyaj zaten yapamıyorum çok pişmanım lütfen dua edin antideprasana başlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 20200829_182343.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.616
Kötü görünmüyor. Bence sıkıntı yapacak bir görüntü yok

Gayet güzel, moral bozacak bir şey yok

Göz Doktorlarının çoğu Göz estetiği yapmıyor .Özellikle devlet hastanesinde olmayın derim çünkü çok deneyimli olmuyorlar. Oküloplastik cerrahlara yani göz estetiği konusunda uzmanlaşmış doktorlara başvurun

merhabalar hangi tarihte yaptırdınız ameliyat bende istiyorum Denizli de hangi doktora yaptırdınız acaba fiyat 2 bin mi hangi hastane ve dr oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…