Merhaba ben 3 hafta önce oldum. Korkulacak bir şey yok. Hatta ben gözyaşı bezi onarımı ile kapak ameliyatını birlikte oldum.Ameliyat rahattı,doktor işini iyi biliyor ve son derece profesyonel.Ağrı,acı morarma olmadı.İz çok hafif pembe duruyor ama henüz çok yeni o yüzden.Doktorum Altuğ Çetinkaya .Göz kapağı estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Annemde aşırı göz kapağı sarkması var kirpikleri görünmüyor.Fiyat, doktor ve süreç hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
İz kaldı mı? ayrıca bu operasyon için fiyat ne kadar ödediniz?Merhaba ben 3 hafta önce oldum. Korkulacak bir şey yok. Hatta ben gözyaşı bezi onarımı ile kapak ameliyatını birlikte oldum.Ameliyat rahattı,doktor işini iyi biliyor ve son derece profesyonel.Ağrı,acı morarma olmadı.İz çok hafif pembe duruyor ama henüz çok yeni o yüzden.Doktorum Altuğ Çetinkaya .
2 göz kapağı da mı oldu bu ameliyat dan ne kadar süre sonra ise baslayabiliriz acaba siz çalışıyormusunuz. Nasıl oluyor o sarkmis deriyi kesiyor lar mı1,5 ay oldu ve Hayır iz yok kalmadı.Fiyat için muayene sonucu karar veriyor Hekim,benim göz yaşı bezi ameliyatı ile kapak kapak bir arada oldu.O yüzden yanlış bilgi vermiş olmayayım.
Nerde ameliyat oldunuz? Ne kadar sürede izler geçiyormuş doktor ne dedi? Bir de ne kadara yaptırdınız?3.günüm...göz altlarımda torbalanma gibi hafif ödemler oluştu..morarma daha fazla olmadı sadece şişlik var şu an..ağrı sızı yok.
denizlide oldum ameliyatımı..izler tam kıvrıma denk geldiği için zaten çok belli olmuyor..bir arkdasım yaptırdı 1 hafta sonra bantlar çıktığında hiç bir şey belli olmuyordu..ama bence tam oalrak 1 ay içinde belli belirsiz oluyor izler..ben 2000 tl ye yaptırdım..Nerde ameliyat oldunuz? Ne kadar sürede izler geçiyormuş doktor ne dedi? Bir de ne kadara yaptırdınız?
Merhaba; annem Eylül 2019 yılında bir devlet hastanesinde göz muayenesine gittiğinde, doktor tarafından önerilen bir ameliyattı. Devlet hastanesinde göz doktorları tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Aemliyat yaklaşık 30 dk sürüyor, hemen taburcu oluyorsunuz. Dikişler de 1 hafta sonra alınıyor. Annemin çok istediği bir operasyon olduğu için gıkı çıkmadı. Ben dayanabileceğimi sanmıyorum, kolay gözüken bir ameliyat değil benceGöz kapağı estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Annemde aşırı göz kapağı sarkması var kirpikleri görünmüyor.Fiyat, doktor ve süreç hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Fotoğraf paylaşmanız mümkün mü şu an nasılsınız?3.günüm...göz altlarımda torbalanma gibi hafif ödemler oluştu..morarma daha fazla olmadı sadece şişlik var şu an..ağrı sızı yok.
Kötü görünmüyor. Bence sıkıntı yapacak bir görüntü yokArkadaşlar merhaba ben 13 Aralık'ta üst göz kapağı ameliyatı oldum Ankara'da bir devlet hastanesinde asistanlar tarafından Maalesef çok kötü bir sonuçla karşılaştım kesinlikle bu ameliyatı olacaksanız plastik cerrahi değil göz hastalıkları doktoruna gidin Bir gözüm kısa kaldı ben bu ameliyatı çok basit sanıyordum ama değil elektirikli neşterle göz kapağınızı kesiyorlar gözüm tam uyuşmamış öyle bir canım yandı ki başım oynattım ve sanırım kıkırdak doku zarar gördü şimdi gözümde kuruluk batma yanma şikayetleri var çok özellere gittim birşey yapamayız dediler çok kötüyüm piskolojim çok bozuldu makyaj zaten yapamıyorum çok pişmanım lütfen dua edin antideprasana başlamayı düşünüyorum
Gayet güzel, moral bozacak bir şey yokArkadaşlar merhaba ben 13 Aralık'ta üst göz kapağı ameliyatı oldum Ankara'da bir devlet hastanesinde asistanlar tarafından Maalesef çok kötü bir sonuçla karşılaştım kesinlikle bu ameliyatı olacaksanız plastik cerrahi değil göz hastalıkları doktoruna gidin Bir gözüm kısa kaldı ben bu ameliyatı çok basit sanıyordum ama değil elektirikli neşterle göz kapağınızı kesiyorlar gözüm tam uyuşmamış öyle bir canım yandı ki başım oynattım ve sanırım kıkırdak doku zarar gördü şimdi gözümde kuruluk batma yanma şikayetleri var çok özellere gittim birşey yapamayız dediler çok kötüyüm piskolojim çok bozuldu makyaj zaten yapamıyorum çok pişmanım lütfen dua edin antideprasana başlamayı düşünüyorum
Göz Doktorlarının çoğu Göz estetiği yapmıyor .Özellikle devlet hastanesinde olmayın derim çünkü çok deneyimli olmuyorlar. Oküloplastik cerrahlara yani göz estetiği konusunda uzmanlaşmış doktorlara başvurunArkadaşlar merhaba ben 13 Aralık'ta üst göz kapağı ameliyatı oldum Ankara'da bir devlet hastanesinde asistanlar tarafından Maalesef çok kötü bir sonuçla karşılaştım kesinlikle bu ameliyatı olacaksanız plastik cerrahi değil göz hastalıkları doktoruna gidin Bir gözüm kısa kaldı ben bu ameliyatı çok basit sanıyordum ama değil elektirikli neşterle göz kapağınızı kesiyorlar gözüm tam uyuşmamış öyle bir canım yandı ki başım oynattım ve sanırım kıkırdak doku zarar gördü şimdi gözümde kuruluk batma yanma şikayetleri var çok özellere gittim birşey yapamayız dediler çok kötüyüm piskolojim çok bozuldu makyaj zaten yapamıyorum çok pişmanım lütfen dua edin antideprasana başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?