- 16 Kasım 2022
- 45
- 6
- 16
- 33
- Konu Sahibi mimozamnerde
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Düşüklük yokmuş sizde. Gözkapaklarınız zaten sarkık değilmiş. Fazla deri de yok. Neyi aldı anlamadım. Sorunuzun cevabına gelince en az 15 gün de şişlik azalır.Merhaba göz kapağı estetiği oldum. Çukurdu ama daha çok derimde gevşeme vardı . Et almadı doktor “sadece deri aldım ama az buz değildi” dedi. Üçüncü günüm morluk ve ödem göz alt kapaklarıma indi aşağıya doğru gidiyor sanki ne zaman iyileşir ? Çünkü işe başlamam lazım.
Goz kapaklarindaki deri katlanmasindan rahatsiz olmustur. Benim de tek goz kapagimda ince bir kat olusmaya basladigi icin onu anlayabiliyorum. Duz gorunsun istiyorsunuz cunku.Merhaba. Düşüklük yokmuş sizde. Gözkapaklarınız zaten sarkık değilmiş. Fazla deri de yok. Neyi aldı anlamadım. Sorunuzun cevabına gelince en az 15 gün de şişlik azalır.
Resimde ben fark edemedim. Bende çok önem veririm bu tip şeye. Belki ben göremedim.Goz kapaklarindaki deri katlanmasindan rahatsiz olmustur. Benim de tek goz kapagimda ince bir kat olusmaya basladigi icin onu anlayabiliyorum. Duz gorunsun istiyorsunuz cunku.
Benim gözlerimde seninki gibi çukur ama gevşeme var gelecek yaz bende yaptırmayı düşünüyorum hem alt hem üste bakalım geçmiş olsunMerhaba göz kapağı estetiği oldum. Çukurdu ama daha çok derimde gevşeme vardı . Et almadı doktor “sadece deri aldım ama az buz değildi” dedi. Üçüncü günüm morluk ve ödem göz alt kapaklarıma indi aşağıya doğru gidiyor sanki ne zaman iyileşir ? Çünkü işe başlamam lazım.
Resimde ben fark edemedim. Bende çok önem veririm bu tip şeye. Belki ben
Evet teşekkür ederim benim göz altımda torba yokta üstü aşırı gevşekti . Yumuşaktı . Düşük olmasa da deri çok fazlaydı göz doktoruna oldum memnunumBenim gözlerimde seninki gibi çukur ama gevşeme var gelecek yaz bende yaptırmayı düşünüyorum hem alt hem üste bakalım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim özel hastahanede 8 bin liraya oldum. Ama tanıdık vasıtasıyla oldum. Pendikte özellerde 12 bine filan yapıyorlarMerhabalar, çok geçmiş olsunBen de olmayı düşünüyorum ortalama ücret şu an için ne ödediniz acaba? Ve hangi doktora oldunuz?
Deri ince ince duruyor ve çok uzuyordu ele gelince şişiyordu bazen . Gevşekti yani fazlaMerhaba. Düşüklük yokmuş sizde. Gözkapaklarınız zaten sarkık değilmiş. Fazla deri de yok. Neyi aldı anlamadım. Sorunuzun cevabına gelince en az 15 gün de şişlik azalır.