• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı estetiği oldum

Merhaba göz kapağı estetiği oldum. Çukurdu ama daha çok derimde gevşeme vardı . Et almadı doktor “sadece deri aldım ama az buz değildi” dedi. Üçüncü günüm morluk ve ödem göz alt kapaklarıma indi aşağıya doğru gidiyor sanki ne zaman iyileşir ? Çünkü işe başlamam lazım.
Merhaba. Düşüklük yokmuş sizde. Gözkapaklarınız zaten sarkık değilmiş. Fazla deri de yok. Neyi aldı anlamadım. Sorunuzun cevabına gelince en az 15 gün de şişlik azalır.

Merhaba. Düşüklük yokmuş sizde. Gözkapaklarınız zaten sarkık değilmiş. Fazla deri de yok. Neyi aldı anlamadım. Sorunuzun cevabına gelince en az 15 gün de şişlik azalır.
Goz kapaklarindaki deri katlanmasindan rahatsiz olmustur. Benim de tek goz kapagimda ince bir kat olusmaya basladigi icin onu anlayabiliyorum. Duz gorunsun istiyorsunuz cunku.

Merhaba göz kapağı estetiği oldum. Çukurdu ama daha çok derimde gevşeme vardı . Et almadı doktor “sadece deri aldım ama az buz değildi” dedi. Üçüncü günüm morluk ve ödem göz alt kapaklarıma indi aşağıya doğru gidiyor sanki ne zaman iyileşir ? Çünkü işe başlamam lazım.
Benim gözlerimde seninki gibi çukur ama gevşeme var gelecek yaz bende yaptırmayı düşünüyorum hem alt hem üste bakalım geçmiş olsun

Benim gözlerimde seninki gibi çukur ama gevşeme var gelecek yaz bende yaptırmayı düşünüyorum hem alt hem üste bakalım geçmiş olsun
Evet teşekkür ederim benim göz altımda torba yokta üstü aşırı gevşekti . Yumuşaktı . Düşük olmasa da deri çok fazlaydı göz doktoruna oldum memnunum

Merhabalar, çok geçmiş olsun 💐 Ben de olmayı düşünüyorum ortalama ücret şu an için ne ödediniz acaba? Ve hangi doktora oldunuz?

Düşüklük yok da deriyi gördünüz mü o kadar yumuşak ki kat kat duruyor ince ve yumuşak . Çok fazla deri var onu aldı göz doktoru

Back
X