Göz kapağı estetiği yardımm

Duskun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
18
2
1
43
Bir hafta önce üst göz kapağı estetiği oldum. Morlukları ve şişliklerim var. Beni rahatsız eden asimetri iki gözüm arasında bariz asimetri var. Dr geçicek diyor tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Ne zaman geçer nekadar beklemem lazım

Yardımcı olabilir myiim bilmiyorum ama tanıdığımız bu işlemi devlet hastanesinde yaptırdı 1 haftaya işe bile başladı ne bir şişlik ne bir morluk hiç birşey yoktu. Yapılması gerekenler nedir göz de bilmiyorum ama doktorunuz bir öneri yapmadı mı ? Örn burun ameliyatlarında her 20 dk da bir buz koyup yarim saat dinlenmek var bunun gibi . doktorunuza güveniyorsanız sabredin derim ama kontrol babında gidipte sorun sonuçta ameliyatı yapan kendisi önlemleri ne yapılması gerektiğini size anlatıp yol göstermesi gerekir. Psikolojikman size de öyle gelebilir sonuçta ameliyat her insan için çok zor , şimdiden geçmiş olsun dilerim dilediğiniz gibi olur

Beklemem gerektiğini söyledi eşitlenicek dedi doktorum umarım öyle olur. Çok teşekkür ederim.

Bende yarın ameliyat oluyorum, bir tarafım çok mutlu diğer tarafım ise oldukça endişeli bakalım sonuçlar nasıl olacak

Nasıl oldunuz düzelme varmı

Merhaba bende 5 gün önce göz kapağı ameliyatı oldum. (6 yıldır doktor araştırıyorum) Doktorum göz doktoruydu ben plastik cerrah tercih etmedim. Bence her operasyonu kendi alanında uzman doktor yapmalı. Benden önce bir kaç arkadaşım farklı doktorlarda (hatta biri Türkiye'nin çok ünlü plastik cerrahlarından biri) ameliyat oldu ama hep bir memnuniyetsizlik oldu. Ben şuan çok memnunum ilk günden beri ağrı acı morarma hiçbir şey olmadı. Gözümde kasılma yada kapanırken zorlanma yok dikillerim 10. günde alınacak
Şuan sadece ödem var çok erken olduğu için.

Merhaba gecmis olsun doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?

Merhaba,
Doktorunuzun adini paylasir misiniz. Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…