Göz kapağı estetiği

Favori77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
8
2
36
Herkese slm, hayatımda ilk kez ameliyat masasına yatacağım. Daha önce sadece ben aldırmıştım oda bende korku yarattı bu başka bir korku ama iş mecburiyete kadar götürüyor beni her nedense,
Sadece göz kapağı ameliyatı olanlardan fikir almak istiyorum. Ameliyat ne kadar sürüyor, lokal anestezi iğnesi gözün neresine yapılıyor, şişlik ve morluk herkesdemi oluşan birşey, bantlar açıldıktan sonra hangi krem şişliği morluğu ve ameliyat izlerine iyi geldi ve tamamen değilde biraz olsun ağrılar ve günlük yaşama ne zaman döndünüz. Şubatta olacağım şimdiden korku başladı. Birde SSK da olacağım, özel hastanede olmakla aradaki fark varmıdır.. İnternetten ameliyat videosuna bakamadım, izlersem vazgeçebilirim çünkü.

Canım ben dün Üst gözkapagi estetiği oldum lokal anesteziyle yapıldı benim göz kapaginde yağ fazlası ve deri fazlası olduğu için yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü normalde iki göz kapağı için 30 dakika sürüyormuş.iyne fobim olduğu için önce göz derisini kremle uyuşturttum lokal için iyneyi öyle yaptırdım korkacak hic bişey yok cok rahat bir ameliyat oldu hemen evime geldim agrı kesiciyle ağrın en aza iniyor bugünde pansumana gittim şuan için gözüm sargıda netice belli değil ama ameliyattan korkmayın gerçekten kolay uyuştrudukları için hic bişey duymuyorsun zaten.

Reactions: nug
Tşk ederim güzel dilekleriniz için. Çok geçmiş olsun

tşk ederim canım doktorun iyi doktor olsun gerçekten kolay bir ameliyat. inşallah sağsalim ve güzel sonuçlarla neticeye ulaşırsın .

Merhaba, göz kapağı için Ankara’da bildiğiniz iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz?

Merhaba 45 dk ile 1 saat arasi suruyor. Goz kapagi cevresinden igne ile uyusturuluyorsunuz. Ameliyat sonrasinda goz kapaginizda ince bir bant bulunacak. Buz kompresini duzenli yapin. 2 veya 3 gun cift yastikla yatin. Morluk sislik cilde gore degisiyor. Benim hic agrim olmadi fakat sol goz alti feci morarip sismisti. Agri kesici ve antibiyotik birde 2 de goz damlasi yazdi doktorum. Morarmaya karsi bir krem vermedi. 4 5 gun su degdirmemeye calisin. Doktor 1 hafta sonra dikisleri aliyor. Korkulacak bir sey yok.

Slm peki dikiş izi kaldımı, lazerle yaptıranlar kalmıyor diyor, benimki dikiş olacak.

Merhaba,
Doktorunuz kimdi acaba? Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…