Göz kapağı estetiği

Kızlar merhaba,

Bu ameliyatı bende düşünüyorum ama çok kararsızım. 26 yaşındayım bende genetik bir durum var göz kapaklarım çok düşük. Gözlerim büyük olmasına rağmen küçük, yorgun ve mutsuz duruyor. Sol gözümde bu oran kirpiklerimin üzerinde bir miktar potluk yapacak kadar çok oranda. Ankara'da Dr ile görüşen var mı? 2 hafta gibi bir sürede işe dönecek kadar iyileşebilir miyim?

ser12 şunu söyliyim bu doktor göz kapaginda arı gibi çalşıyo. komşumu göz kapağı ameliyatı oldu. komşum olduğu için fark ettim olmasa farkedemezdim gerçekten. ordan biliyorum. adam işinin ehli.. ben de de hafif kapak sarkmasi var ama daha erken diyi düşünüyom, bekliyorum ilerlerse tayfun türkaslana giderim. komşumdaki sonucu görünce

canım bende bugün görüştüm tayfun beyle yaptığı badem göz estetiği fotoları gördüm muhteşemdi 3 arkadaş gittik hemen karar verdik yaptırcaz:)bu ay içinde düşünüyoruz.senin komşununki nasıl çekik olmuş mu.bir de teoman doğana gitmiştik daha önce ve hiç beğenmedik doğrusu çünkü önceki ve sonraki fotoları gösterdi hiç fark yok desem yeridir yani bir de çok uçuk bir rakam verdi yaa 12 bin dedi yuuuhhh dedim hemen kaçtık ordan.tuncay beyin yaptığı gözleri çok beğendim beyazıt öztürk ün eski sevgilisi tuğba sarıünal da tayfun türkaslana yaptırmış orda fotosunu gördüm inanılmaz değişmiş ya şok oldum..ama açıkçası nasıl olur bana yakışır mı bilemiyorum

sevgili Gündönümü, bende bu doktoru araştırıyorum haftalardır. Tecrübeli, meşhur bir dr galiba. Ama hepsinin uzmanlık alanı farklı olmalı bence. Arkadaşlarından yaptıran oldumu gözkapağı.Çok reklam yapıyor ve mesajlara hemen cevap veriyor ama nekadar başarılı yaptığı işler hiç bilmiyorum. 54 yaşındayım, Göz kapaklarım düştü ama çok korkuyorum kötü bir ameliyat olacak diye. Assimetri, yara izi, dışa dönük veya kapanmayan gözkapağı vakkaları çok var, dikkatli olmak lazım. Acil bilgi toplayıp bir tanesine teslim olmam lazım, durumumdan çok rahatsızım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu edecekler beni gerçekten.

Birde Hüseyin Güner le iligili olumlu tecrübeler var sanki?

Fiyat bilen varmı bu konuda ayrıca??

kime karar verdiniz ameliyat oldunuzmu ? sonuc nasil?

kızlar benim kuzenim yaptırdı 3000-5000 tl arası değişiyor eger güvenilir bir yere yaptırmak istiyorsanız. dikkat etmekte yarar var göz sonucta.. bıde krem falan denesenız belkı bıraz da olsa ıse yarar

Sevglil yaşkokulu fiyatlar nasıl acaba garantili ama pahalı dediler, ayıp olmazsa yazarmısın özeldende atabilirsiniz.

garantili mi ? şimdiye kadar 'meşhur' diyeceğimiz 4 doktorla görüştüm..ama hiç birisi garanti vermedi,veremezler de zaten..hatta bazıları git ameliyat olma bile dediler..ben de cok istiyorum gözaltlarımdan kurtulmak ama doktor secmek cok zor

canım sen hangi doktorlarla görüştün.tayfun türkaslanla görüştün mü.özelden msj atamıyorum msj sayım yetersizmiş.

hayır canım onunla görüşmedim..tugrul turan, hüseyin güner, coşkun taşçı ve adını hatırlamadığım bir doktorla görüştüm

hayır canım onunla görüşmedim..tugrul turan, hüseyin güner, coşkun taşçı ve adını hatırlamadığım bir doktorla görüştüm

peki yaptıkları ameliyatleri gördün mü hangisinden memnun kaldın.ben tayfun beyinkilri gördüm çok begendim isteren bi git görüş.fiyatı çok makul işleme göre farklı fiyat verebilir.ben bademgöz istemiştim ve oldukça uygun bi fiyat verdi.

gördüm çok başarılıydı hepsi..çalışma düzenleri farklı..birisi lazerle birisi lokal anestezi ile birisi de kesi yöntemiyle yapacagını söyledi..en son tugrul bey ile görüştüm,yasımın genc olmasından dolayı fikrimden döndürmüştü gecen yıl beni..çok kafam karısık cook

ben keskin ,hafif çekik ve canlı bakışlar için olmak istyrm doktor göz kapağındaki fazlalığı da alırız demişti hani hediye gibi yani.lokal yapıyomuş.iki arkadaş olcaz.arkadaşımın göz kapağı aşağıya bakıyo onda çok bariz belli.kapağı yukarı kaldırcak.dikişler 4. gün çıkıyomuş.bantlat çok küçüktü gözlük takınca gözükmeyecek kadar.aslında başka doktorlar da görüşmek istiyorum sonra araştırmadan yaptırdım diye pişman olmak istemiyrm.sen eger tayfun beye gidersen hangisi daha iyi yapmış banada msj atarmısın lütfen.

ctesı gıdıcem tayfun beye,bi de ercan bey var atasehırde..ama okadar cok doktorla da gorusunce kafam ıyıce karısıyor..bilemiyr ınsan hangısı ıyı..devamlı burdakı yorumları okuyorum o sekılde fıkır sahıbı oluyorum okadar..yoksa doktorların hepsı uzman tanınmıs pek cok amelıyat yapmıs kısıler..nasıl karar verıcez kı :S

ctesı gıdıcem tayfun beye,bi de ercan bey var atasehırde..ama okadar cok doktorla da gorusunce kafam ıyıce karısıyor..bilemiyr ınsan hangısı ıyı..devamlı burdakı yorumları okuyorum o sekılde fıkır sahıbı oluyorum okadar..yoksa doktorların hepsı uzman tanınmıs pek cok amelıyat yapmıs kısıler..nasıl karar verıcez kı :S

canım yaa özelden msj attım sana ama gittin mi doktorla görüşmeye..

kaşlarım küçük emraha benzio:(
iki tüy çıksa düşüverio...
seyrek zaten....
bide düz...
yardımmm..
bi kaç doktor araştırdım sizlerin görüşleri önemli yardımm:(

arkadaşlar Antalyada göz altı morlukları için bir doktor araştırıyorum var mı bildiğiniz?bi yardım edi verin be anacım :(

canım bende bugün görüştüm tayfun beyle yaptığı badem göz estetiği fotoları gördüm muhteşemdi 3 arkadaş gittik hemen karar verdik yaptırcaz:)bu ay içinde düşünüyoruz.senin komşununki nasıl çekik olmuş mu.bir de teoman doğana gitmiştik daha önce ve hiç beğenmedik doğrusu çünkü önceki ve sonraki fotoları gösterdi hiç fark yok desem yeridir yani bir de çok uçuk bir rakam verdi yaa 12 bin dedi yuuuhhh dedim hemen kaçtık ordan.tuncay beyin yaptığı gözleri çok beğendim beyazıt öztürk ün eski sevgilisi tuğba sarıünal da tayfun türkaslana yaptırmış orda fotosunu gördüm inanılmaz değişmiş ya şok oldum..ama açıkçası nasıl olur bana yakışır mı bilemiyorum

arkadaşım merhaba benim de göz kapağı düşüklüğü sorunum var dr tayfun beye gidiceğinden bahsetmişsin gitttin mi bilgi verir misin lütfen ben de acil dr araşrıyorum da çok ihtiyacım var bilgilerine

Osman oymak la görüsmustum.200 tl idi rand.ucreti.benden almamisti :) amelyatta 5 bin tl idi.tayfun beyle görüşecem.daha cok adini duyuyorum ve daha uygun sanirim

Kızlar bende Antalyadayım burda bir dr ihtiyacım var acaba bilen birisi varmı...? Ben sadece tanınmış diye ömer özkanı duydum o kadar ama hangi konuda iyi olduğunu bilmiyorum...:( Siz ist bulamıyor sonuz cevap biz burda ne yapcaz. Birde ömer beyin randevusu 400 tl artık ameliyat için kaç iter acaba... Bu hafta veya yıl başından sn gitcem.

Osman oymak la görüsmustum.200 tl idi rand.ucreti.benden almamisti :) amelyatta 5 bin tl idi.tayfun beyle görüşecem.daha cok adini duyuyorum ve daha uygun sanirim

Merhabalar,
Göz altı fıtıklaşmasından dolayı mor görüntü ve üst göz kapağında hafif düşüklük nedeniyle dr arayışındayım... telaffuz edilen isimlerden başka bu gün Yeditepe Üniversitesi nden Prof Dr Ferda Çiftçi ismi önerildi.Kendisine ameliyat olan ve ya dr hakkında bir bilgisi tecrübesi olan var mı?Zira internette hakkında çok da fazla bilgi yok.Ayrıca internetin ciddi forumlar dışında çok ta doğru bilgi barındırmadığını düşünüyorum.Ne yazık ki hakkında ve başarılarına ait en fazla bilgi olan kişiler genelde o alanın en başarılısı değil en iyi PR şirketi ile çalışanı oluyor.
Bu arada geçen yıl gittiğim Osman Oymak ın 300 liralık muayene ücreti(ki 20 dk sürmedi bile)ücreti dolar üerinden söylemesi gözden başka bişii ile ilgilenmiyorum falan gibi tavrı beni gerdi...mutlaka bu alanda başka ustalar vardır diye düşünüyorum...
:44:

Back
X