Geçmiş olsun canım,valla lokalle iyi cesaret doğrusu.. Ben asla kabul etmezdim sanırımKizlar oldum operasyonu, lokalle yaptiik 1 saat surdu butun gün gezdim valla simdi eve gidiyorum zorlandigim tek nokta gozumdeki bantlar azcik gorus mesafemi kisitladi okadar. Lakin lokali onermiyorum ben panik oldum agladim falan doktorum bile seni bidaha lokal almayacagim dedi :))
Kizlar oldum operasyonu, lokalle yaptiik 1 saat surdu butun gün gezdim valla simdi eve gidiyorum zorlandigim tek nokta gozumdeki bantlar azcik gorus mesafemi kisitladi okadar. Lakin lokali onermiyorum ben panik oldum agladim falan doktorum bile seni bidaha lokal almayacagim dedi :))
Kizlar oldum operasyonu, lokalle yaptiik 1 saat surdu butun gün gezdim valla simdi eve gidiyorum zorlandigim tek nokta gozumdeki bantlar azcik gorus mesafemi kisitladi okadar. Lakin lokali onermiyorum ben panik oldum agladim falan doktorum bile seni bidaha lokal almayacagim dedi :))
Zor bi operasyon degil kesinlikle ama normal hayat icin 4 gun iptalsiniz :) ben calismak zorunda oldugum icin yarın alınacak bantlarim ve dikislerim bakalim nasil bisey çıkacak bende cok merak ediyorum suan goz altlarim morardi bıraz
gecmiş olsun canım maliyeti nedir
13 haziranda olucam bende korkuyorum birasss
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
risus son durumun nedir merak ettim ayrıca fotoğrafını görmemiz mümkün mü acaba
Rsus nasılsın ıyıleştınmı ??
Bide sonuçta amrliyat çıktıktan sonra genel aneztezinin etkilerini yaşadım çok titredim kustum buna bağlı olarak kanama oldu bide başım çok ağrıyordu benim
Merak ettim durumunu canım benim ben iyiyim çok şükür
ekledim seni canım fotolarım var
iyileştik sayılır ama daha çok yolumuz var
çok çok geçmiş olsun genel anestezinin eziyetide onlar işte.. olsun sonucu güzel olduktan sonra katlanılır eziyetler bunlar..Bide sonuçta amrliyat çıktıktan sonra genel aneztezinin etkilerini yaşadım çok titredim kustum buna bağlı olarak kanama oldu bide başım çok ağrıyordu benim
Risus beni sildin galiba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?