Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim 10 bin çok iyiymiş yeni mi oldu ?Bir tanidigim izmir ege universitesinde ust goz kapagini 10 bine yaptirmisti.Asistanlar girerse ucretsiz demis doktor ben yaparsam 10 bin demis
Bir kac ay önce.Ben özelde 20 bine oldumTeşekkür ederim 10 bin çok iyiymiş yeni mi oldu ?
Özelde 20 bin de çok iyi memnun musunuz. Birde sizde mi yeni oldunuz:)Bir kac ay önce.Ben özelde 20 bine oldum
Maşallah sizin adınıza sevindimGayet mennunum 5 ay oldu
Bende merak ediyorum alt üst yaptıran var mi?Fiyatlar iyiymis cidden ya. Alt ve üstü ayni anda yapiorlarmiki hic duymadim.
Yurt disindan gidip turkiyede bir seyler yaptiran varmi acaba?
Hani döndügunde komplikasyon yasayip doktorlarla sorun yasayan oldumu acaba
YaaaPlastik cerrahi belgesi olan bir goz doktoru secin lutfen. Bir arkadasim hala bir gozunde gorme sorunu yasiyor. Youtube da biraz arastirin, sorun yasayan cok insan var. goz cok hassas bir organ
Kesinlikle cok dogru vallaPlastik cerrahi belgesi olan bir goz doktoru secin lutfen. Bir arkadasim hala bir gozunde gorme sorunu yasiyor. Youtube da biraz arastirin, sorun yasayan cok insan var. goz cok hassas bir organ
Geçici bir sorun mu bu kalicimiKesinlikle cok dogru valla