Gòz kapagi sorunsalı

123yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.046
Puanlar
33
Merhaba, devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümünde üst ve alt göz kapağı aldıran var mi ? Varsa fiyat nedir?Bilginiz var mı?

Bir tanidigim izmir ege universitesinde ust goz kapagini 10 bine yaptirmisti.Asistanlar girerse ucretsiz demis doktor ben yaparsam 10 bin demis

Fiyatlar iyiymis cidden ya. Alt ve üstü ayni anda yapiorlarmiki hic duymadim.

Yurt disindan gidip turkiyede bir seyler yaptiran varmi acaba?
Hani döndügunde komplikasyon yasayip doktorlarla sorun yasayan oldumu acaba

Fiyatlar iyiymis cidden ya. Alt ve üstü ayni anda yapiorlarmiki hic duymadim.

Yurt disindan gidip turkiyede bir seyler yaptiran varmi acaba?
Hani döndügunde komplikasyon yasayip doktorlarla sorun yasayan oldumu acaba
Bende merak ediyorum alt üst yaptıran var mi?

Plastik cerrahi belgesi olan bir goz doktoru secin lutfen. Bir arkadasim hala bir gozunde gorme sorunu yasiyor. Youtube da biraz arastirin, sorun yasayan cok insan var. goz cok hassas bir organ

Plastik cerrahi belgesi olan bir goz doktoru secin lutfen. Bir arkadasim hala bir gozunde gorme sorunu yasiyor. Youtube da biraz arastirin, sorun yasayan cok insan var. goz cok hassas bir organ
Yaaa 🥺 Aslında devlet hastanesinde bir arkadaş yaptırdı ona sıra aldık ama bi türlü sıra gelmedi arkadaş çok memnun kaldı diye oraya gitmiştik. Şimdi başka bi hastanede plastik cerrahiye sıra aldık.Hem iyi olur mu hem fiyat nasıl oluyor merak etmiştim. Ben kendim içi değil yakınım için soruyorum ama hiç böyle düşünmedim genelde kolay olur diyorlardı şimdi korktum 🥲

Back
X