Göz kapağı

ArianaGrande

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
11
0
16
A.B.D.
Merhabalar.Benim bir gözümün göz kapağı daha düşük daha küçük yani. Ve gelen geçen senein gözünün biri daha mı küçük diye soruyorlar . Düşünsneize ! Sürekli size aynı şeyleri sorduklarını. Hayatınız boyunca... Ben daha liseye gidiyorum. Küçüğüm farkındayım. Ama eğer estetik yaptırırsam diğer gözümle aynı orantıda olurmu. Tabiki şuan yaptırmayı düşünmüyorum. İlerde yaptırıcam. Ama sizce yaptırmalımıyım :/ Yaptırırsam nasıl sıkıntıları olur ?
Teşekkürler :)

Aslında küçük değilsin bu ameliyat için. Eğer baya fark varsa gözlerin arasında ameliyat olabilirsin.Benimde bir göz kapağımda biraz tembellik var ama benim normalde belli olmuyor uykusuz kaldığımda gözlerim yorulduğunda sol göz kapağım düşüyor.Daha önce yoktu göz kapağımın içinde arpacık çıkmıştı ondan sonra oluştu. Senin doğuştan mı? Kuzenimde vardı aynı sorun doğuştan baya düşüktü bi göz kapağı iki kez ameliyat oldu şuan iki gözü de aynı görünüyor :34: Bir göz doktoruna görün önce istersen onunda fikrini alıp bi plastik cerrahla görüşürsün :34:

cnm benim küçük kızımın da göz kapağı düşük,

doktor bekleyelim belki düzelir düzelmezse çok ufak bir operasyonla düzeltiriz dedi,

suan 6 aylık düzelmezse 5-6 yaş gibi yaptırırız,

senin içinde hiç erken değil, yaptır:34:

Aslında küçük değilsin bu ameliyat için. Eğer baya fark varsa gözlerin arasında ameliyat olabilirsin.Benimde bir göz kapağımda biraz tembellik var ama benim normalde belli olmuyor uykusuz kaldığımda gözlerim yorulduğunda sol göz kapağım düşüyor.Daha önce yoktu göz kapağımın içinde arpacık çıkmıştı ondan sonra oluştu. Senin doğuştan mı? Kuzenimde vardı aynı sorun doğuştan baya düşüktü bi göz kapağı iki kez ameliyat oldu şuan iki gözü de aynı görünüyor :34: Bir göz doktoruna görün önce istersen onunda fikrini alıp bi plastik cerrahla görüşürsün :34:

Benim normalde biraz düşük yani hayko cepkin gibi değilim :D Ama uykusuz olunca iyice düşüyor.Küçükken bi çapaklanma olmuş ondan sonra böyle olmuş ama onun yüzünden mi bilmiyorum . Teşekkür ederim. :)

cnm benim küçük kızımın da göz kapağı düşük,

doktor bekleyelim belki düzelir düzelmezse çok ufak bir operasyonla düzeltiriz dedi,

suan 6 aylık düzelmezse 5-6 yaş gibi yaptırırız,

senin içinde hiç erken değil, yaptır:34:

Çok teşekkür ederim benim bir tanıdığım var ona gidip yaptırayım ozaman :)

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?

Back
X