Göz kapağım için acil yardım

arkadaşlar bu ameliyat olduğunuz doktorun adı nedir lütfen özelden vs bi şekilde öğrenebilir miyim ben yazamıyorum özelden. Göz kapağımda düşüklük problemim var ve doktorlar genelde ikinic ameliyat tavsiye etmiyor birde sizin bahsettiğiniz doktorla görüşmek istiyorum lütfen...

çok geçmiş olsunn yazın içimi rahatlattı:)benimde doğuştan sağ göz kapagım düşük estetik açıdan ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorumm bir endişem daha vr buda fiyat konusu ltfen bana yardım edinn çokmu pahalıı((((((((((((((((((

ltfen fiyat konusunda banda yardımcı olun doğuştan sağ gözkapağım düşükkk((( korkuyorum bir endişemde bu fiyat çok mu pahalı((

banda fiyat konusunda yardımcı olun ((((

rica etsem bana doktorun ismini verebilirmisiniz kk yeni olduğumdan özelden yazabilirmiyim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim gözümün üst ve altı ayrıca burnumu istiyorum

resigned arkadaşlığımı kabul ettiğiniz için teşeşekkürler fakat resimlerinizi göremedim rica etsem bilgi verebilirmisiniz

Doğrusu istanbul da önerilecek dr. bende merak ediyorum.Göz kapağı ve karın germe ikisi bir olsun istiyoruuum.Selahattin Yamanı arkadaşım önerdi oda 7-8 yıl önce göğüs büyütme ameliyatı olmuş.Yüz olunca insan korkuyor doğal olarak.

merhaba, ben de göz kapagı estetiği dusunuyorum da siz istanbulda mı oldunuz?bir de fiyat nedir acaba?

kaşımın alt kısmına yani göz kapağımın üst taraflarına doğru 4 dikiş atıldı,yarın dikişlerim alınacak.izler için contractubex veya ne önerirsiniz.ve 2010da yazmış arkadaşlar etkisini gördüler mi ve ne durumdalar acaba ?

Ben kullandım ama etkilerini göremedim maalesef.

merhaba. aranizda goz kapagi estetigi olupta (daha net desem, ptozis ameliyati) iyilesenler varmi? o sureci nasil kecirdiniz, bana anlata bilirmisiniz? cok minnettar olurum

Arkadaşlar benim de göz kapaklarım çok düştü ve sağ göz kapağım sola göre daha düşük hem asimetrik duruyor hem de beni çok yaşlı gösteriyor. Ancak kaşlarım da düştü ondan mı kaynaklanıyor bilemedim. Ankara'da endoskopik kaş kaldırma veya düşük göz kapağı ameliyatı konusunda doktor tavsiyesinde bulunmuş bazı arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz ? Yeni üyeyim mesaj atamıyorum fiyat da söyleyebilir misiniz

Arkadaşlar Ankara'da düşük göz kapağı ameliyatı için tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?
Daha önce de sormuştum cevap alamadım.
Bir de deneyim ve fiyat bilgisini de paylaşabilir misiniz benim acil olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…