bebek şampuanı çoğu göz hastalıgına iyi geliyo..demedi demeyin ve deneyin....
kesınlıkle katılıyorum ozlellıkle yaptıgımız goz makyajlarından kaynaklanıyo kızlar bu goz rahatsızlıkları benımde gozlerımde kuruluk vardı mesela bbek sampuanı onerdı doktor bana ben de bı aydır kullandım ve gectı eskısı gıbı degılım alah ıma şükürler olsun kıHala daha da kullanıyorum
bende çok kullndım çapaklaraa iyi geliyor ama göz dplerindeki kızarıklıklar geçmiyor sende bu gibi sorunlar varmıydı yanma batma kaşntı göz dplerinde kızarıklık ben bu kzarıklıklrdn nasıl krtlucm(
yanma batma vardı bende cnm evet ve doktora gıttıgımde doktor bana goz yaşı kurulugu var sende dedı bebek sampuanıyla yıka gozlerını gunde 4 kere dedı ve de sunı göz yası verdı cıdden de ıyı geldı bana hala da kullanırım cok sık olmasada hatta bı konu acmıstım bebek sampuanıyla parlaklık dıye artı cıltte parlaklık ve yumusaklık oluyo her acıdan al kullan
PEKİ BİLEFAROSHAMPOO diye birşey duydnmu yanii iyi gelrmi acabaa
cnm goz bu gıt doktora o solesın sana sunu kullan dıye Allah korusun kor mor yapar bı de
gitmediğm doktor kalmadıkii devlet yetmedi özel doktorlaraa gittm onlra verdiğim parann haddi hesabı kalmadı ilaç verip gönderdiler kullndğm zman iyi ama yne tekrrlıyor bunun tedavisi uzun sürryoo ddler ama 2 sene oldu nerdeyse dha ne kdr uzuyck anlamadımm dha elmde bi çarede kalmadıı napıcamı bilmyrm hiç
ahh kishaya aynı sorundan muzdaripimmerhabalar,
kadınlar kulübüne bayılıyorum wallahi, sağlık, güzellik soru(n)larımızı paylaşabilmek çok güzel.
benim de çapaklanma sorunum var ama şöyle farklı: göz kapağını içeriden saran ipliksi bir çapak oluyor, tutunca iplik gibi uzuyor, çekiliyor. göz kapağımın herhangi bir yerinde varlığını hissediyorum ve gözümü bolca kurcalamak zorunda kalıyorum. bu sorun 10 senedir filan var bende ve en az 10 doktora gittim. önce göz kuruluğu ve kirpik dibi iltihabı dediler ama göz kuruluğum geçince bununla ilgisi olmadığı ortaya çıktı, doğru anladıysam. en son istanbuldaki çok iyi bir özel hastanenin göz doktoru yine yaklaşık 10 tane göz damlası denettikten sonra çözüm bulamadığını açıkça itiraf etti.
bu sorunu yaşayan var mı, çok merak ediyorum. en azından bir teşhisi koysak tedavi sonra gelecektir diye umuyorum.
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?