Sürdüğüm bal, balparmak çiçek balı.. Bir sorun olduğunu sanmıyorum, yediğimiz bal. Ancak bir sürü insan balı kırışıklarını gidermek için kullanıyor, bu yüzden dünden beri google' ı altını üstüne getirdim.. Sabah mesajı yazdıktan sonra aklıma bit ayrıntı daha geldi.. Bal sürmeden bir gün önce gözlerime masakara sürmüştüm. Avon' un Mistake Proof maskarasıydı, yani iki uçlu bir tarafında taşan maskarayı silmek için vazelinvari - dudak parlatıcı fırçasına benzer bir fırçayla sürülen bir madde var.. Ondan da sürmüştüm, maskaranın izlerini silmek için.. Evde tavuk ızgara yapıyordum fırına koyduğum yağlı kağıt yandı ve gözlerim yarım saat kadar bu dumana maruz kaldı, kıpkırmızı oldu ve gözlerim yaşarınca maskara gözlerime aktı, belki o mistake proof maddesi de akmıştır.. Ama gözlerim çok fena acıdı ve yandılar.. Sonra maskarayı bir an önce çıkarabilmek için gözlerimi kapatıp sabunla yıkadım..
Belki kırışıklara bu da neden olmuş olabilir.. Başka bir şey gelmiyor aklıma.. Ama her şeyden korkuyorum, şu anda yüzüme bir şey süremiyorum, sürmeli miyim, onu da bilmiyorum.. Çok çaresizim.. Her türlü fikre açığım.. Ne olur bana yardım edin..
aynen benimde derin 3 4 çizgim var 5 ayı geçti ama hala kurtulamadım zeytinyağı biraz iyi geliyor bir de yumurta akı tavsiye ederim gecmiş olsunAynı durumu ben de yaşadım ne yazık ki..Çok az çillerim vardı ve ben takıntı yapıp onlardan kurtulmak için acnelyse kullandım..Sanırım göz altıma da değdi elim ve dikine çizgiler oluştu ..Normalde belli olmuyor ama gözümü yumduğum zaman belirginleşiyor..Hani aşırı kurumuş ciltlerde kuruma, nemsizlik olur ya aynen öyle..Halbuki günde sayısını bile hatırlayamadığım kadar sık krem sürüyorum..Ne yapacağımı bilemiyorum bir gecede oldu 2 hafta oldu hala geçmedi..Çillerden kurtulmak şöyle dursun hem çillerim belirginleşti hem de nur top gibi çizgilerim oldu..Lütfen yardım edin
pişik kremi kullanacağım iyi gelebilir catlaklara diye düşünüyorum kullanınca faydasını görür isem yazarım sizede.aynen benimde derin 3 4 çizgim var 5 ayı geçti ama hala kurtulamadım zeytinyağı biraz iyi geliyor bir de yumurta akı tavsiye ederim gecmiş olsun
Yumurta akı daha da kurutmaz mı? Zeytinyağı ve diğer yağ çeşitleri göz altımda yağ bezeleri yaptı sanırım bundan sonra kullanmam..aynen benimde derin 3 4 çizgim var 5 ayı geçti ama hala kurtulamadım zeytinyağı biraz iyi geliyor bir de yumurta akı tavsiye ederim gecmiş olsun
Pişik kremi kullandım ama her gün değil haftada 1 kere oksizing ama sonuç sıfır..pişik kremi kullanacağım iyi gelebilir catlaklara diye düşünüyorum kullanınca faydasını görür isem yazarım sizede.
kırışık açmak için yüz masajı vardı ona bi bak istersen canım.. yüz için olan yağlarla yapılıyomuş.. avakado maskeleri var evde kendin yapabileceğin.. inşallah işe yararPişik kremi kullandım ama her gün değil haftada 1 kere oksizing ama sonuç sıfır..
hmm yumurta akı gerginleştiriyor sonrası krem veya zeytinyağı şart.yağ bezesi yapıyorsa evet kullanmayın bencedeYumurta akı daha da kurutmaz mı? Zeytinyağı ve diğer yağ çeşitleri göz altımda yağ bezeleri yaptı sanırım bundan sonra kullanmam..
masajla olacak iş değil bence benimki.çünkü derin çatlaklar maskeleri yaptım ama bakıyım avakadoya da tşkler canım inş seninki de gecer ben sebamed pişik kremi almayı düşünüyorum ve her gece süreceğim 15 günde sonuc vermezse zaten gecmeyecek demekki bu yolla da.kırışık açmak için yüz masajı vardı ona bi bak istersen canım.. yüz için olan yağlarla yapılıyomuş.. avakado maskeleri var evde kendin yapabileceğin.. inşallah işe yarar
Rica ederim canim bende simdilik kırışıklik yok ama tabiki bu hic olmayacak anlamina gelmiyor :) kacinilmaz son malesef :) acaba cildiyeye mi gitsen canm bilemedim kimasajla olacak iş değil bence benimki.çünkü derin çatlaklar maskeleri yaptım ama bakıyım avakadoya da tşkler canım inş seninki de gecer ben sebamed pişik kremi almayı düşünüyorum ve her gece süreceğim 15 günde sonuc vermezse zaten gecmeyecek demekki bu yolla da.
Rica ederim canim bende simdilik kırışıklik yok ama tabiki bu hic olmayacak anlamina gelmiyor :) kacinilmaz son malesef :) acaba cildiyeye mi gitsen canm bilemedim ki[/Qi
inş kırışıklığın 50 li yaşlardan önce başlamaz ne diyim :) gittim canım alerjik gecer dedi krem verdi ama derin çizgiler geçmedi diğer ufaklar gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?