Yok zaten bakmıyorDr a gidene kadar TV cep vs bakmasın ilk söyledikleri bu oluyor bol konuşun
Bu 3. Çocuğunuz dimi? İkinci ile arasında fazla yok. O nasıldı o aylardaMerhabalar 11 haftalık oğlum var göz kontağı kurmuyor pek ve sosyal gülümsemesi yok denecek kadar az.. aslında ilk anneliğim değil ama insan hepsinde ayrı bir acemi oluyor galiba.. doktor kontrolünde doktora da soracağım ama size de danışayım dedim henüz erken mi yoksa sıkıntı mı vardır
Evet evet ay hatırlamıyorum emin değilim daha doğrusu sanki kuruyordu amaBu 3. Çocuğunuz dimi? İkinci ile arasında fazla yok. O nasıldı o aylarda
İkinci bebekte de baya evhamlıydın pek değişen bir şey olmamışEvet evet ay hatırlamıyorum emin değilim daha doğrusu sanki kuruyordu ama
Hafızanıza hayran kaldım vallaİkinci bebekte de baya evhamlıydın pek değişen bir şey olmamış
11 ayda kontak kurması gerekir ama sizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Otizmden endişeleniyorsanız, zaten teşhis konması için fazla küçük şu an bebeğiniz.Merhabalar 11 haftalık oğlum var göz kontağı kurmuyor pek ve sosyal gülümsemesi yok denecek kadar az.. aslında ilk anneliğim değil ama insan hepsinde ayrı bir acemi oluyor galiba.. doktor kontrolünde doktora da soracağım ama size de danışayım dedim henüz erken mi yoksa sıkıntı mı vardır
11 aylık değil 11 haftalıkmış.İkinci bebekte de baya evhamlıydın pek değişen bir şey olmamış
11 ayda kontak kurması gerekir ama sizde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Teşekkür ederim mesajınız için evet otizm mi acaba diye endişelendimOtizmden endişeleniyorsanız, zaten teşhis konması için fazla küçük şu an bebeğiniz.
Benim kızıma aynı sebeplerden 22 aylıkta otizm teşhisi kondu. Biraz bekleyin 2 yaşını doldursun. Durum aynıysa bir kontrol ettirirsiniz.
O haftada kontak kurmaz ki. 3 aylıktan sonra bebekler kontak kurmaya başlar. Düzeltme için teşekkürler11 aylık değil 11 haftalıkmış.
dikkat eksikliği varmış bende 11 aylık diye anladım :) 11 hafta 2,5 aylık bebeymiş11 aylık değil 11 haftalıkmış.
Çok erken benim 4 aylıkken başlamıştı sosyal gülümseme ve göz kontağıMerhabalar 11 haftalık oğlum var göz kontağı kurmuyor pek ve sosyal gülümsemesi yok denecek kadar az.. aslında ilk anneliğim değil ama insan hepsinde ayrı bir acemi oluyor galiba.. doktor kontrolünde doktora da soracağım ama size de danışayım dedim henüz erken mi yoksa sıkıntı mı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?