Cilt Bakımı Ürünleri Göz makyaj temizleyicisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar göz makyaj temizleyicisi olarak ne kullanıyorsunuz. Özellikle hassas durumlar için yorumunuzu ve önerinizi bekliyorum. Ben nivea kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben olay kullanıyorum canım, sonra da barbara bort un temizleme sütüyle temizliyorum iyice.

Çok teşekkür ederim. La roche nin ürünleri için ne düşünüyorsunuz.

La roche posay miseller solüsyon kullanıyordum.Lens de kullandığım için hassas olması önemliydi benim için.Yakma,kızarıklık gibi şeyler hiç yaşamadım bu ürünü kullanırken.Şimdilerde daha hassas olduğunu düşündüğüm için bioderma sensibio h2o kullanıyorum.İkisini kıyaslarsam la roche'un temizleme gücü daha yüksek.

barbara bort temizleme sütü aldım bugün,aldıktan sonra araştırmayı akıl ettim
bu ürün bitkisel mi ve memnun kalan varmı merak ediyorum.

yves rocher in çift fazlı göz temizleyicisini kullanıyorum. la roche un temizleme sütü var ama gözüme pek sürmüyorum yakıyo çünkü temizleme sütleri

ben makyaj cikaricilari ucuz markalardan aliyorum pek onem vermiyorum bu urune...
garnier aldim en son, disi acik yesil renkli seffef kucuk plastik sisede...
uzumluydu sanirim...
gozleri yakiyordu ama begenmedim...
makyaj cikarici ozelligi ise normal derecedeydi...super degildi...

uzun zaman acıbadem sütü kullandım, şimdilerdeyse amway'in ürünü artistry göz ve dudak makyaj çıkarıcısını kullanıyorum. gayet memnunum.

Arkadaşlar göz makyaj temizleyicisi olarak ne kullanıyorsunuz. Özellikle hassas durumlar için yorumunuzu ve önerinizi bekliyorum. Ben nivea kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum.

eğer suya dayanıklı göz makyaj ürünleri kullanıyorsanız, en etkilisi neutrogena.üstelik iiyatı da uygun.hassas gözleri bile yakmıyor.ama normal rimel ve kalem kullanıyorsanız bioderma nın sensibio h2o adlı göz makyajı temizleyicisi var .şişe kırmızı kapaklı.çok yumuşak ve etkili .çeşme suyu bile yanında çok sert kalıyor.bazen su geçirmez kalem ve maskara kullanırsam ,önce bioderma ile kabasını alıyorum sonra kalanları neutrogena ile çıkartıyorum.şişe yarım kilo,500 ml !! küçük pet su şişeden daha büyük..1 yıldan fazla gider rahatlıkla.bir kaç ay önce eczaneden indirimli fiyata 2 şişeye 44 tl ödemiştim.ayrıca bu ürün yüz makyajı çıkarmak için de kullanılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…